Author Topic: HACv Recruiting for COD4 & COD:WaW (Only Greek Players)  (Read 10657 times)

Whiskey

• Ranked Pubzorz!
HACv Recruiting for COD4 & COD:WaW (Only Greek Players)
« on: January 09, 2009, 09:40:43 PM »
Κυριοι χαιρεται,

στην Hellenic Army Command - Virtual (HACv) ειμαστε μια εντελως Ελληνικη ομαδα που ασχολουμαστε με FPS games (μεχρι τωρα εχουμε το Armed Assault και το Αmericas Αrmy) και προσφατα προσθεσαμε και το Call Of Duty : World at War στα games της ομαδας.
Επισης διαθετουμε νοικιασμενους dedicated servers για τα games μας (και για το COD).
Οποιος Ελληνας θελει να ασχοληθει on-line με τα συγκεκριμενα games, μεσα απο μια φιλικη παρεα, ειναι ευπροσδεκτος.

Τονιζω οτι οσον αφορα το COD ειμαστε ακομα στην αρχη και διχως εμπειρια πανω στο game, εχοντας ομως αρκετη διαθεση.

Οσοι θελετε μπορειτε να μας βρειτε στη διευθυνση http://www.hac-virtual.org με βασικες προυποθεσεις την καλη διαθεση, την πανω απο 18 χρονων ηλικια και την original κατοχη του game.

Τελος μπορειτε να βρειτε τον server μας (COD5) με την IP 85.236.100.103:28960 και (COD4) με την IP 85.236.109.6:29560 ή κανοντας ενα search για HACv στο αναλογο game.

Ευχαριστω.
« Last Edit: February 14, 2009, 02:10:23 PM by Whiskey »

TYRANOUS-

• DV zombie
Re: HACv Recruiting for COD:WaW (Only Greek Players)
« Reply #1 on: January 09, 2009, 10:03:18 PM »
 Καλή επιτυχία φίλε μου, αν και το Call of Duty 5 έχει πεθάνει... Αν θέλετε competitive να παίξετε σε LANs, ONC, gathers, cb κ.τ.λ. Call of Duty 4 is the way to go  :huff1:

pancy

• DV zombie
« Reply #2 on: January 09, 2009, 10:39:06 PM »
pore psofise  re? :spam:

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #3 on: January 09, 2009, 10:44:19 PM »
Πολυ ωριμο name.  :D :D
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

Whiskey

• Ranked Pubzorz!
« Reply #4 on: January 09, 2009, 11:48:58 PM »

Thanks ... ταιριαζει με την ηλικια μου :)

@TYRANOUS ... εχει πεθανει ενα game πιο νεας εκδοσης απο αυτο που προτεινεις ?
Ποιος ξερει ... ισως αλλα αυτο εχουμε προς το παρον :)
Anyway ευχαριστω για την καλη προθεση - συμβουλη.

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #5 on: January 09, 2009, 11:56:01 PM »

@TYRANOUS ... εχει πεθανει ενα game πιο νεας εκδοσης απο αυτο που προτεινεις ?
Ποιος ξερει ... ισως αλλα αυτο εχουμε προς το παρον :)
Anyway ευχαριστω για την καλη προθεση - συμβουλη.

έχει κάτι ωραία threads εδώ στο site για να μάθετε κάποια πράγματα/λεπτομέρειες αν θέλετε κ.τ.λ. μη διστάζετε να ποστάρετε ερωτήσεις -_- και να αράζετε irc #callofduty.gr

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #6 on: January 10, 2009, 12:38:31 AM »

Μη με παρεξηγεις ρε Johny walker, απλα λεω οτι το Hellenic Army Command - Virtual (HACv) μου φαινεται αστειο. Προσωπικη εκτιμηση ηταν.
all we 'll do ♫
every day

Whiskey

• Ranked Pubzorz!
« Reply #7 on: January 10, 2009, 12:45:14 AM »
Δεν παρεξηγω φιλε μου. Ο καθενας μπορει να κανει την εκτιμηση του και να εχει την αποψη του.΄
Καλο παντως ειναι να βγαζουμε συμπερασματα αφου ψαξουμε (αν μας ενδιαφερει).
Οπως και να εχει κυριοι εγω ευχαριστω και που με καλοδεχτηκατε αλλα και για την οποια βοηθεια - καθοδηγηση.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #8 on: January 10, 2009, 02:11:39 AM »
Δεν εβγαλα κανενα συμπερασμα, ουτε χρειαζεται ψαξιμο για να κρινεις, χωρις κακες προθεσεις, ενα ονομα :-Δ

Anyway, καλως ηρθατε.
all we 'll do ♫
every day

Bacardi

• Ranked Pubzorz!
« Reply #9 on: January 10, 2009, 05:33:55 PM »
καταρχας να πω οτι ειμαι και γω μελος αυτης της ομαδας και οκ ο αγαπητος stewie πλακα κανει ολα τα ονοματα μπορει να φαινονται αστεια η σοβαρα.
το αφηνω αυτο .
Εμενα με ενδιαφερει η αποψη του τυρανου οσο αφορα το οτι το game εχει πεθανει και θα ηθελα να μου πει περισσοτερα πανω σε αυτο.
Για εμας το cod ειναι ενα νεο game το οποιο μας διασκεδαζει αρκετα,αφου το κυριο game ειναι το armed assault το οποιο ειναι τελειως διαφορετικο απο games τυπου  cod.Οποιος εχει παιξει καταλαβαινει τι εννοω.
και παλι ευχαριστουμε που μας δεχτηκατε στο foroum και θα χαρουμε πραγματικα να τα πουμε online

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #10 on: January 10, 2009, 06:04:41 PM »
καταρχας να πω οτι ειμαι και γω μελος αυτης της ομαδας και οκ ο αγαπητος stewie πλακα κανει ολα τα ονοματα μπορει να φαινονται αστεια η σοβαρα.
το αφηνω αυτο .
Εμενα με ενδιαφερει η αποψη του τυρανου οσο αφορα το οτι το game εχει πεθανει και θα ηθελα να μου πει περισσοτερα πανω σε αυτο.
Για εμας το cod ειναι ενα νεο game το οποιο μας διασκεδαζει αρκετα,αφου το κυριο game ειναι το armed assault το οποιο ειναι τελειως διαφορετικο απο games τυπου  cod.Οποιος εχει παιξει καταλαβαινει τι εννοω.
και παλι ευχαριστουμε που μας δεχτηκατε στο foroum και θα χαρουμε πραγματικα να τα πουμε online

Kalwshr8ate paidia sth parea mas,
To cod:waw den exei proxwrhsei akoma dioti h etairia pou to exei analavei den exei vgalei akoma ta linux bin gia servers , den exei vgalei akoma kapio patch pou na energopoiei th leitourgeia "/record" etsi wste na mporei afto to paixnidi na krathsei demos twn wars pou tha paizontai sta diafora ladders/leagues. Aftoi einai 2 vasikoi logoi pou xwris aftous h competitive skhnh de paei brosta.

Oson afora to idio to paixnidi xreiazete ena mod (opws ola ta cod ews twra eixan ta pam/promod) pou 8a diorthwnoun - veltistopoioun to paixnidi me oti afto synepagete.

Telos oson afora to Armed Assault, proswpika epaiza arketa tetoia games sto parelthon kai kserw ti ennoeis poly kala, apla to plh8os tou adagwnismou einai mikrotero ka8ws tetoiou eidous paixnidia exoun afkshmeno vathmo realismou kai dyskolias, otan afta afksanontai xanete to 8eama, kati pou periorizei opws katalavaineis to euros twn paiktwn.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

Bacardi

• Ranked Pubzorz!
« Reply #11 on: January 10, 2009, 08:33:37 PM »
το αφηνω αυτο .

Kalwshr8ate paidia sth parea mas,
To cod:waw den exei proxwrhsei akoma dioti h etairia pou to exei analavei den exei vgalei akoma ta linux bin gia servers , den exei vgalei akoma kapio patch pou na energopoiei th leitourgeia "/record" etsi wste na mporei afto to paixnidi na krathsei demos twn wars pou tha paizontai sta diafora ladders/leagues. Aftoi einai 2 vasikoi logoi pou xwris aftous h competitive skhnh de paei brosta.

Oson afora to idio to paixnidi xreiazete ena mod (opws ola ta cod ews twra eixan ta pam/promod) pou 8a diorthwnoun - veltistopoioun to paixnidi me oti afto synepagete.

Telos oson afora to Armed Assault, proswpika epaiza arketa tetoia games sto parelthon kai kserw ti ennoeis poly kala, apla to plh8os tou adagwnismou einai mikrotero ka8ws tetoiou eidous paixnidia exoun afkshmeno vathmo realismou kai dyskolias, otan afta afksanontai xanete to 8eama, kati pou periorizei opws katalavaineis to euros twn paiktwn.

φιλε assvas ,ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου η οποια ειναι κατατοπιστικοτατη.Ελπιζω λοιπον συντομα να εχουν λυθει οσα αναφερεις .
Ναι ειναι αληθεια οτι το armed assault ειναι κατι τελειως διαφορετικο και εχεις δικιο ,δυστυχως δεν ειναι μεγαλη η εληνικη κοινοτητα.Παρολα αυτα το  παλευουμε.
Ελπιζω να τα πουμε καποια στιγμη ,η εστω να ''μαχαιρωθουμε'' :)

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #12 on: January 10, 2009, 10:55:42 PM »
welcome <-:
Ελπίζω να φτιάξετε μια καλή πεντάδα και να ξεκινήσετε, όπου να 'ναι υποτίθεται πως θα βγει το πολυπόθητο patch.
Btw, reports of waw's death have been greatly exaggerated. ;p

ougk

SeR?

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #13 on: January 11, 2009, 05:58:56 PM »
GL Guys  ;)
[15:00] madGS~ paN: kl mi to ksexnas kai mu les pipes tote
[15:00] madGS~ paN: tha exw ksirisei to mustaki
[15:00] madGS~ paN: kai meta molis mpume sto magazi
[15:00] madGS~ paN: tha katebei
[15:00] madGS~ paN: kai tha rthei koda mas
[15:00] madGS~ paN: AGAGHOOBOBOBOOBOBOBOOBOBO

Whiskey

• Ranked Pubzorz!
« Reply #14 on: February 08, 2009, 02:07:09 PM »
Αν και το post αυτο ειναι καπως "παλιο" απλα να ενημερωσω οτι η ομαδα μας ξεκινησε και το COD4 οποτε αν κανεις και παλι ενδιαφερεται ... you know the drill :)