Author Topic: HACv Recruiting for COD4 & COD:WaW (Only Greek Players)  (Read 10659 times)

CyDoN

• Ranked Pubzorz!
    • Hellenic Kommando
Re: HACv Recruiting for COD4 & WaW (Only Greek Players)
« Reply #30 on: February 26, 2009, 03:10:40 AM »
lol ο καθένας βγάζει τα ψυχολογικα του μαλλον εδω μέσα, ο ψυχιατρος σε περιμένει.

Θελω να σε ρωτησω κατι σημαντικο. Ησουν ή δεν ησουν στους GR-OF ?

Για ένα μικρό διάστημα κανα-2 μήνες μέχρι που τσακώθηκα με τον πανμέγιστο κ έφυγα. Ότι θες σε Pm
« Last Edit: February 26, 2009, 03:24:06 AM by brizolas »

Collect some

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
Re: HACv Recruiting for COD4 & COD:WaW (Only Greek Players)
« Reply #31 on: February 26, 2009, 10:36:43 AM »
Το forum, σαν εργαλειο, σα θεσμος, πες το οπως θες, λειτουργει εξ ορισμου ως δημοκρατικη διαδικασια.

Δεν εχω κατι μαζι σου, ισα ισα μ' αρεσει να συζηταω με ολες τις αποψεις, αλλα στο λεω αυτο μηπως και δεν εισαι ιδιαιτερα συνεπης στα πιστευω σου.

Πώς ρε παιδι μου στο στρατο αναδεικνυονται οι χαφιεδες απο ιδεολογια, με αποτελεσμα τα κο(υ)μαντα να μην ειναι συνεπη ουτε στα δικα τους, εστω ιδιαιτερα σκαρτα, ιδανικα ?
« Last Edit: February 26, 2009, 10:46:34 AM by stEWIE »
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

Whiskey

• Ranked Pubzorz!
« Reply #32 on: February 26, 2009, 11:53:26 AM »
Συγνωμη που παρεμβαινω στο thread που για αλλο λογο ανοιξα και το κανατε μπαχαλο ...

@CyDon ... συγνωμη που εκ παραδρομης παρελλειψα την υπαρξη της ομαδας σου αλλα αν δεν κανω λαθος εγω μιλησα για Ελληνικη και εσυ δεν εχεις μονο Ελληνες μεσα (αν κανω λαθος τοτε και παλι συγνωμη).
Περαν αυτου δεν παραγνωριζω την προσφορα σας οσο καιρο ανηκατε στην ομαδα μου και απλα σας θυμιζω πως ηταν δικη σας αποφαση να αποχωρησετε (καμια κακια απο εμας οπως εχουμε αποδειξει).
Το μονο που ομως δεν καταλαβες εσυ CyDon και με ενοχλησε ειναι πως οσο καιρο εισασταν στην δικη μου ομαδα και πηρατε μερος σε αγωνες ... κανατε οπως ειναι φυσικο νικες και ηττες .... αυτο ομως δεν το κανατε μονοι σας αλλα με ολη την ομαδα. Βαση αυτου ειναι πολυ κακο να προσπαθεις να οικιοποιηθεις κατι που δε σου ανηκει αποκλειστικα.
Τωρα παλι αν εσυ θελεις να πιστευεις πως επειδη εισασταν εσεις στην ομαδα υπηρχαν επιτυχιες και σου προσφερει κατι αυτο ... καλη καρδια και συγχαρητηρια ... στο χαριζω μια και εγω δεν μαζευω δαφνες αλλα προτιμω να διασκεδαζω παιζοντας.

Για να τελειωνουμε ... εδω ηρθαμε και παρουσιασαμε την ομαδα μας οσον αφορα το Call of Duty και οχι το Armed Assault ή αλλο game.
Ζητησαμε αν θελει καποιος απο εδω να συμμετεχει μαζι μας και μεχρι τωρα βλεπω να μας κοροιδευετε - ειρωνευεστε - κτλ.

Το τι πιστευει ο καθενας για τον εαυτο του ειναι σεβαστο αλλα αδιαφορο απο εμενα.
Και επειδη ειμαι 42 χρονων και δεν εχω σκοπο της ζωης μου να μπω στην διαδικασια διαμαχης με κανεναν που πιστευει οτι το χιουμορ του δινει το δικαιωμα της αγενειας, σας αφηνω στην ησυχια σας διχως να ασχοληθω περισσοτερο (ξερω σας πληγωσα τωρα).

Καλη συνεχεια και ευχαριστω.

Υ.Γ. προς καθε Admin ... για εμενα πλεον το thread δεν εχει νοημα υπαρξης οποτε κανετε οτι καταλαβαινετε.
« Last Edit: February 26, 2009, 12:02:23 PM by Whiskey »

Elessar.GR

• DEMO UPLOADER!
« Reply #33 on: February 26, 2009, 12:11:15 PM »
Υ.Γ. προς καθε Admin ... για εμενα πλεον το thread δεν εχει νοημα υπαρξης οποτε κανετε οτι καταλαβαινετε.

me liga logia klidoma :D
The Development of my phone :D

Ptolemaios

• Ranked Pubzorz!
« Reply #34 on: February 26, 2009, 12:18:14 PM »
Το forum, σαν εργαλειο, σα θεσμος, πες το οπως θες, λειτουργει εξ ορισμου ως δημοκρατικη διαδικασια.

Δεν εχω κατι μαζι σου, ισα ισα μ' αρεσει να συζηταω με ολες τις αποψεις, αλλα στο λεω αυτο μηπως και δεν εισαι ιδιαιτερα συνεπης στα πιστευω σου.

Πώς ρε παιδι μου στο στρατο αναδεικνυονται οι χαφιεδες απο ιδεολογια, με αποτελεσμα τα κο(υ)μαντα να μην ειναι συνεπη ουτε στα δικα τους, εστω ιδιαιτερα σκαρτα, ιδανικα ?

Ειδα ποσο δημοκρατικος εισαι.Εβαλες αναποδα την σημαια (δλδ δεν σεβαστηκες τα πιστευω καποιων),εβριζες τους μπατσους (κλασσικο παραδειγμα φασιστα που βαζει ταμπελες).
Οσο για τον στρατο που λες να μιλας συγκεκριμενα γιατι αυτα που λες ειναι γενικοτητες και οι γενικοτητες ειναι για αυτους που δεν εχουν να πουν κατι συγκεκριμενο.

@Whiskey
Αποστολε απο οτι εχω δει μονοι σας εχετε σβησει τα αποτελεσματα στην ESL και οταν σας προσφεραμε την @η θεση στην AL την αρνηθηκατε λεγοντας οτι μας ανηκει.Πραττουμε οπως μας δωσατε να καταλαβουμε.Η ομαδα μας παιρνει μονο Ελληνες.Τελος παντων ας ληξει το ζητημα.Δεν διαπληκτιζομαι σε καποια περιπτωση μαζι σου απλα βαζω τα πραγματα στη θεση τους για να ειμαστε οκ.Καλη επιτυχια στο CoD.
« Last Edit: February 26, 2009, 12:27:02 PM by Ptolemaios »

Whiskey

• Ranked Pubzorz!
« Reply #35 on: February 26, 2009, 12:47:53 PM »
@Ptolemaios ... Μανο ουτε εγω διαπληκτιζομαι μαζι σου οπως και με κανεναν αλλο.
Οσον αφορα τα αποτελεσματα απλα τα εχω κανει hide μια και ειναι παλιοτερα. Αν θελεις μπορω να στα επαναφερω αν και δε βρισκω τον λογο να επιδυκνειω κατι τετοιο. Αν παλι τα θελεις για εσενα τοτε πες μου που να στα στειλω.
Αρνηθηκα την διακριση στην AL επειδη οταν τελειωσε εσεις ειχατε αποχωρησει απο την ομαδα οποτε θα ημουν ανοητος να παρω credits για κατι που εκανε αλλη ομαδα (στην AL δεν συμμετειχατε παρα μονο εσυ κι ο CyDon).
Αυτα και ευχομαι και εγω καλη επιτυχια σε οτι κανετε.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #36 on: February 26, 2009, 03:35:58 PM »

Ειδα ποσο δημοκρατικος εισαι.Εβαλες αναποδα την σημαια (δλδ δεν σεβαστηκες τα πιστευω καποιων),εβριζες τους μπατσους (κλασσικο παραδειγμα φασιστα που βαζει ταμπελες).
Οσο για τον στρατο που λες να μιλας συγκεκριμενα γιατι αυτα που λες ειναι γενικοτητες και οι γενικοτητες ειναι για αυτους που δεν εχουν να πουν κατι συγκεκριμενο.

Ναι ρε παιδι μου, εχεις δικιο, εβαλα τη σημαια κανονικα και προσθεσα ενα σταυρο παραπανω, γιατι εψαχνα μια κωμικη εκδοση της ελληνικης σημαιας για να "κολλαει" το greek και hellenic του zbou νωριτερα.

Επειδη, ομως, εισαι απο αυτους που κανουν μηνυσεις για σατιρες, ζητανε λεφτα για μουστακοεπεμβασεις σε χοντρους φασισταραδες, θιχτηκες. Και σου εξηγησα αφενος οτι δεν υπηρχε προθεση προσβολης των εθνικων συμβολων (αλλα ως κλασικος ghost buster δε σου εφτανε), και αφετερου οτι, να κι αν θιχτηκες να κι αν δεν θιχτηκες.

Επειδη, ομως, εισαι και απο εκεινους, παλι, που παρερμηνευουν τη λεξη φασιστας, που λιγο πολυ ειναι οι ιδιοι με τους τυπαδες που βαζουν τα ορια που λεγαμε, παρε κατι να χεις.

http://forum.greekopforces.gr/profile.php?mode=viewprofile&u=2532&sid=79064269af27cbdfa2a8b0b5c8c290b9

http://forum.greekopforces.gr/search.php?search_author=CyDoN&sid=3857cc2c0e2a544944c6dcf9d195e4a1

http://forum.greekopforces.gr/viewtopic.php?p=57410&highlight=&sid=3d832029d60e89b58fc315c3c6be7771#57410

Εχω και αλλα, αλλα αρκετα εμετικα ειναι αυτα εδω περα.

Ο, δε, λογος που εψαξα ειναι γιατι εχω το εξης παραλογο κολλημα.

Οταν με κρινει καποιος, πχ με λεει φασιστα, ή ψυχολογικα ανισορροπο, ή μη δημοκρατη, κλπ, θελω αυτος ο καποιος να το κανει γιατι ειναι, κατα μια εννοια, καλυτερος. Οποια απογοητευσις....

Εγω σας ειπα, δεν εχω προβλημα να συζηταω με ενα νεοναζι για καποια θεματα, που ξερεις, μπορει να τον πεισω σε καποια απ' αυτα. Οταν, ομως, αυτος με λεει φασιστα, τοτε τσιτωνω.

One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

t.breaker

• DEMO UPLOADER!
« Reply #37 on: February 27, 2009, 12:44:20 AM »
re guys... sugnwmi kiolas alla edw mesa einai forum kai suzitame tis apopseis mas gia ena topic..... ean thelete na katsete kai na suzitisete ti problimata uparxoun metaksu twn omadwn sas uparxoun tosa messengers irc kai de sumazeuetai.. apla ELEOS. locked!