The Holmes Times present you
LagarosIn the tale of three keys Δεν θα έκανα ποτέ τέτοιο thread γιατί δεν πιστεύα ποτέ οτι κάποιος μπορεί να πιάσει τόσο πάτο. Το τραγικό όμως της υπόθεσης είναι οτί αυτό το άτομο με τις ανόητες πράξεις του βλάπτει όχι μόνο τους παίκτες του 222 αλλά και 2 παιδιά, τον Θάνο και τον kicker
επειδή ο ένας έτυχε να τον εμπιστευτεί και ο άλλος έπεσε θύμα της εξαπάτησης του.
Το story με λίγα λόγια για όσους βαριούνται έχει ως εξής.
O Jigsaw από τις αρχές Ιανουαρίου
έφαγε ban στο key του για hacks μαζί με πολύ ακόμα κόσμο που χρησιμοποιούσε
private hacks. Από τότε
άρχισε να χρησιμοποιεί 2 διαφορετικά keys, το ένα που μέχρι τότε χρησιμοποιούσε ο
kicker και το άλλο που μέχρι τότε χρησιμοποιούσε ο
thanox, συνεχίζοντας να κλέβει, και στον public 222 και αλλού. Έτσι βγήκε το όνομα του kicker για αρχή που κακώς όλοι πέσαμε να τον φάμε.
Νομίζω οτί ξεπέρασε για τα καλά τον προηγούμενο κάτοχο του record πάτου, τον αγαπητό σε όλους μας Narco (για τους πολύ oldschoolers).
Congratulations

Για τα τεχνικά κάνω quote το thread μου από το admin forum.
Κι άλλο περιστατικό συνέβει σήμερα. Εντός game ήταν player με τα παρακάτω στοιχεία από το status:
125 31 8c0d59d90da9664a991dc8ff2b747f60 revoO^7 50 94.68.117.48:28960 -5509 25000
Το key είναι του thanou (kranidi) και μου κάνει πραγματικά μεγάλη εντύπωση. Έχω τραβήξει demo στο οποίο φαίνεται όλοφάνερα το no recoil hack (σε πρώτη φάση) και έχει κανα δυό shots που βρωμάνε. Τα ανεβάζω σε λίγο και σας δίνω links.
Επίσης ο συγκεκριμένος player ήταν και online στο irc ταυτόχρονα με nick erasmus και είχαμε την όχι και πολύ καρποφόρα παρακάτω συζήτηση:
(18:15:05) (k3rst) hi
(18:15:07) (( /whois start ))
(18:15:07) —› erasmus is "rickvN" (~psaris@ppp-94-68-117-48.home.otenet.gr)
(18:15:07) —› erasmus voiced in #kranidivsworld
(18:15:07) —› erasmus reg in #callofduty.gr #cod4.wars
(18:15:07) —› erasmus using *.quakenet.org (QuakeNet IRC Server)
(18:15:07) —› erasmus has been idle for 2hrs 18mins 30secs
(18:15:07) —› erasmus signed on 2hrs 18mins 17secs ago
(18:15:07) (( /whois end ))
(18:15:33) (k3rst) ota deis to msg mou mila mou plz
(18:17:41) —› quit: (erasmus) (~psaris@ppp-94-68-117-48.home.otenet.gr) (Signed off)
UPDATE: Links για τα demos - http://rapidshare.com/files/186641139/revo_proof.zip
UPDATE #2: IP matched με Jigsaw στο forum. Screenshot ακολουθεί.

Όποιος μπορεί να ενημερώσει τον thanox, αν και δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα μπορούσε να κάνει για να γλιτώσει το key του. Για τον jigsaw απλά δεν χρειάζεται κανένα έλεος.
UPDATE #3: Όπως φαίνεται ο jigsaw έφαγε ban από παντού με το παλιό του key http://clanbase.ggl.com/humaninfo.php?hid=3043175&suspend=1 με τα πρόσφατα banwaves και γι'αυτό συνέχισε να παίζει με το key που χρησιμοποιεί ο thanos (το οποίο ανήκει στον jigsaw τελικά). Permabanned από τον public.
UPDATE Για τον kicker
Μίλησα μαζί του σήμερα και άρχισα να βγάζω μία άρκη. Κατά πάσα πιθανότητα το key του το έχει κλέψει ο jigsaw από internet cafe στην Ρόδο. Κοίταξα τα game violation logs και είδα το παρακάτω:

Ξεχάστηκε δηλαδή και μπήκε με το nick του με αποτέλεσμα φανεί στο log του GV. Άρα άσκοπα πιστεύω τα χώνουμε στον kicker. Χολέρα σκέτη είναι αυτό ο lagaros...

(Θα το βάλω στο CV μου όταν πάω για interview στι CSI Athens).