Author Topic: Jigsaw ο νέος πάτος του community μας.  (Read 15589 times)

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
Re: Jigsaw ο νέος πάτος του community μας.
« Reply #45 on: January 23, 2009, 12:50:47 AM »
Χιλια συγνωμη αλλα κατι replies για τα hax "δε τρεχει τιποτα fun on" μου αναγουλιασαν τ αρχιδια.

Δεν τον ειδα ποτε να μπαινει με super aimbot στον server να τραβαει 10 headshots απο def crossfire σε αυτους που crossαρουν για B πανω σε αλμα, να λεει "sas gamisa xaxaxa", να λεμε "XAXAXAXA ela re mlk jig lol, bgalta omws na paiksoyme" και να απαντα "ok re brb".

Οτι εκανε δεν το εκανε for fun.

Εκτος αν μιλαμε καθαρα για δικο του fun. Το οποιο εγω το αποκαλω κομλεξικος που θελει να κερδιζει.

Παραλληλα το παιρνετε πολυ light το ολο θεμα. Εδω cheatαρε o [HEAT]sovaros (που πολλοι το αμφιβαλουν) και το ειχατε κανει θεμα και εδω cheatαρει ατομο του community, team mate, παλιος και καθαρα επιτηδες, βγαινει μετα με θρασσος και λεει "ε θα παρω νεο key και νεο ονομα" and you let it slide?
Μπαινει δηλαδη μεσα και βλεπεις να σου γαμαει τη γκομενα καποιος κ οπως εχεις σοκαριστει κ λες "τι γινετε εδω?" και με θρασσος τον βγαζει κ σε χυνει κ στη μαπα?
Και μετα να κανουμε whine σε κανα cb οτι ηταν "περιεργοι" αυτοι και demos up plox?

MpOuMpIs..

• DEMO UPLOADER!
  • idinarK..!
« Reply #46 on: January 23, 2009, 12:54:26 AM »
Oπα ρε ποιος σας ειπε οτι τον δικαιολογουμε?Εγω απλα ειπα οτι δεν επρεπε να ειχε γινει ολο αυτο Jigsaw ο νέος πάτος του community μας.Μην τα λεμε οπως θελουμε.

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #47 on: January 23, 2009, 01:11:14 AM »
Και τι επρεπε να γινει ρε mpoumpi?
Να μην λεγαμε τιποτα και να εβγαινε μετα κανας dfk  <:D να μας λεει για τα members του community?

Και τι εγινε στη τελικη? Μια δημοσια ρομπα ειναι μονο. Λες και θα βαλουν και banner την φατσα του στο portal κατω κατω (πατος).

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #48 on: January 23, 2009, 11:49:26 AM »
Και τι επρεπε να γινει ρε mpoumpi?
Να μην λεγαμε τιποτα και να εβγαινε μετα κανας dfk  <:D να μας λεει για τα members του community?

Και τι εγινε στη τελικη? Μια δημοσια ρομπα ειναι μονο. Λες και θα βαλουν και banner την φατσα του στο portal κατω κατω (πατος).

Ο dfk >:D περιμένει να στη γωνία για να στα χώσει κλικαδόρε sinister. ;D

Επί του θέματος τώρα. Αυτό που είδα εγώ είναι ότι από τη μία, οι μόνοι που τον υπερασπίζονται είναι οι m8s του και προφανώς το κάνουν επειδή είναι (ήταν; ) m8s και όχι επειδή έχει δίκιο, από την άλλη βρήκα λίγο αυστηρό το 1ο post, όχι όμως αδικαιολόγητο σε καμία περίπτωση. Όλα τα παραπάνω βέβαια τα λέω χωρίς να έχω ιδιαίτερη γνώση για τις σχέσεις που συνδέουν τον jigsaw με τους υπόλοιπους.

Μπαινει δηλαδη μεσα και βλεπεις να σου γαμαει τη γκομενα καποιος κ οπως εχεις σοκαριστει κ λες "τι γινετε εδω?" και με θρασσος τον βγαζει κ σε χυνει κ στη μαπα?

Νομίζω πιο ακριβής η παραπάνω ιστορία θα ήταν:"Μπαινεις δηλαδη μεσα και βλεπεις να σου γαμαει τη γκομενα ένας φίλος σου και τον αρχίζεις στα μπινελίκια "@ π..στη, τη δικιά μου τη γυναίκα;", αυτός με θρασσος:" με 50€ θα νοικιάσω δωμάτιο και θα στη ξαναγαμήσω"

Ε; sinister τι λες, ταιριάζει περισσότερο;

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #49 on: January 23, 2009, 11:58:43 AM »

Νομίζω πιο ακριβής η παραπάνω ιστορία θα ήταν:"Μπαινεις δηλαδη μεσα και βλεπεις να σου γαμαει τη γκομενα ένας φίλος σου και τον αρχίζεις στα μπινελίκια "@ π..στη, τη δικιά μου τη γυναίκα;", αυτός με θρασσος:" με 50€ θα νοικιάσω δωμάτιο και θα στη ξαναγαμήσω"

aahahahhahahahha n1
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #50 on: January 25, 2009, 03:07:04 AM »
Πολλές φορές, το μεγαλύτερο κρίμα δε το χει ο φταίχτης, το έχουν οι άλλοι που σιωπούν και το δέχονται.

Lagare, να χαίρεσαι το παιδί σου!

geoN

• DEMO UPLOADER!
  • got issues?
« Reply #51 on: January 25, 2009, 10:54:20 AM »
to community molis phge 2 vhmata pisw, ul!

Φέρτε ΚΡEAΣ!

ΠΑΤΑ ΜΕ ΔΑΓΚΑΝΩ

Unsto

• DV zombie
« Reply #52 on: January 25, 2009, 01:05:23 PM »
to community molis phge 2 vhmata pisw, ul!

Ποσο πιο πισω να παει πια ;D

Bacardi

• Ranked Pubzorz!
« Reply #53 on: January 26, 2009, 11:30:05 AM »
ego oyte xsero kapoion apo to community, oyte ayton ton jig ,oyte kapoion allon ,oyte me apasxolei an einai cheater ,glicher,psiter ktl ,einai alloi poy rusharoyn kai einai super duper gamatoi paixtarades ,alloi poy tremoyn min doyn kapoion kai kamperonoyn mpas kai kanoyn kana kill kai alloi poy prota exoyn parei to cheat kai meta to game gia na niosoyn oti ton exoyn megalo
mia zoi etsi itan se ola ta games kai etsi tha einai panta ...alla oyte gia doyleia prokeitai oyte gia exsetaseis poy o allos se gamei gia na soy parei tin thesi mpas kai sothei aytos kai as pidixsei esena
ena gamimeno online game einai kai den trexei kastano gia mena .
oso gia tin gkomena simfono me ton dfk alla me tin diafora oti tha toys plirona ego to domatio kai thas pidaga kai toys 2 parea.ALLAH AKBAR

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #54 on: January 26, 2009, 02:45:57 PM »
Το καστανο τρεχει γενικοτερα?
all we 'll do ♫
every day

Bacardi

• Ranked Pubzorz!
« Reply #55 on: January 26, 2009, 03:45:13 PM »

mallon to cheat trexei genikotera ;)

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #56 on: January 26, 2009, 06:16:29 PM »

mallon to cheat trexei genikotera ;)
:D :D :D
all we 'll do ♫
every day

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #57 on: January 26, 2009, 07:11:31 PM »
Ta lefta tha pan gia kastana

Bacardi

• Ranked Pubzorz!
« Reply #58 on: January 26, 2009, 08:53:40 PM »
Ta lefta tha pan gia kastana

oxi allo kastanoooooooooooo

chesteR!

• DV zombie
« Reply #59 on: January 26, 2009, 09:09:07 PM »
ti tin perases tin roumania...agio panteleimona???
200 dolaria re arxidi!
Hey dude,where's my KaR ?