Author Topic: Helexpo Call of duty 2 LAN tour  (Read 36823 times)

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

Unsto

• DV zombie
Re: Helexpo Call of duty 2 LAN tour
« Reply #31 on: March 20, 2006, 07:40:26 PM »
Αυτο το tour θα ειναι 1night?

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #32 on: March 20, 2006, 09:26:15 PM »
tha arxisei stis 16:00 peripou kai tha teleiwsei stis 22:00.
Yes One night cup.

Oi omades pou einai SIGOURES oti tha katevoun , p.m me or brizolas na tis kanoume add.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

Adr1ano

• DV zombie
« Reply #33 on: March 21, 2006, 02:27:05 AM »
pota tha exei? allios na pio tpt apo prin . please pm me. thanx.
Search AnD Destroy mp_Citystreets

Gody

• CBWARRIOR.
« Reply #34 on: March 21, 2006, 04:12:46 PM »
koita i alitheia einai oti gia ellada einai protoporiako gia ena game san to cod2 to lan tour, alla auto den pauei na simainei poso athlia apofasi pire kapoios gia to tdm. to epomeno leo na ginei sketo dm.

eve'

• eve
  • DEMO UPLOADER!
  • *
« Reply #35 on: March 21, 2006, 04:34:47 PM »
koita i alitheia einai oti gia ellada einai protoporiako gia ena game san to cod2 to lan tour, alla auto den pauei na simainei poso athlia apofasi pire kapoios gia to tdm. to epomeno leo na ginei sketo dm.
lol? ??? plaka den kanei re paidia??
Sigbot: nsfw penis.

cassidy

• Guest
« Reply #36 on: March 21, 2006, 06:07:46 PM »

???

eve'

• eve
  • DEMO UPLOADER!
  • *
« Reply #37 on: March 21, 2006, 07:24:44 PM »

???
dax gia tdm imo...alla dm?? :-\ ayto ennoousa cass.emena ayth itan i aporia mou!!!esena?? ;D
Sigbot: nsfw penis.

M1man

• Ranked Pubzorz!
« Reply #38 on: March 21, 2006, 08:53:07 PM »
Re paidia pou prepei na dhlwsw thn clan mou gia helexpo??Epishs an thn dhlwsw twra kai exei 2 atoma mporoun na mpoun alla 2 meta???

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #39 on: March 21, 2006, 08:54:33 PM »
ama exeis 4ada einai to 8ema , kane create team apo to site edw kai kane add ta members , mexri teleutaia stigmh to roster sou mporei na allaxei , aplws ama dhlwseis plz na eiste 99% oti 8a er8ete :) pm gia more help h ton assvas :D
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

Unsto

• DV zombie
« Reply #40 on: March 21, 2006, 11:08:55 PM »
Πειτε τα prizes, μην ερχομαι τσαμπα :P

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #41 on: March 22, 2006, 12:44:42 PM »
Unsto VGA 6800GT 256 DDR3 Ram , G5 , t-shirts gia tous pikramenous, kai pota - souvlakia
ta aperipsan :(

(eixa protinei vrwika me tsikna ghpedou alla tha xan problhma me ton eksaerismo mou pan)

So ... oson afora to TDM, TDM 8a katevoun perissotera teams kai tha exei xavale, kai H B*ou(r)tsa
pou tha trwne merikoi 8a nai me zaxarh :P Parola afta as mh skexname oti einai FUN event,
den einai cpl qualifier H super cup... pou tha astraftoun ta flash k tha apoktisoun fhmh oi
prikismenoi Alien skilled cod2 players ;)

Oson afora to gody tha katevei dioti o pal , exei vgalei T-shirt me kati about his mama printed on it :|
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

Unsto

• DV zombie
« Reply #42 on: March 22, 2006, 01:16:07 PM »
Δικα μας mouse παιζει να φερουμε, η ακομα και δικο μας pc(laptop)???

Luck0r?!

• CBWARRIOR.
« Reply #43 on: March 22, 2006, 02:10:27 PM »
Apoti katalavainw megalo rolo sto ti gametype tha paixtei epaikse h gnwmh sou Assvas. Logiko mias kai eisai  sta ww2 games apo to moh kai genika o dunatoteros isws uposthrixths autou tou community.  Alla kata th gnwmh mou h apofash na ginei TDM to tournament htane lathos gia 2 vasikous logous. Prwton, to "sovaro" gametype einai to SD ( Vasika de tha bw opws eipe kai o adriano kapou ston kopo na ekshghsw giati toSD einai kalutero ws gametype sugekrimena.), to prwto sovaro lan sthn ellada pou perimename polloi arketo kairo.. h helexpo. Giati na mhn sundiazontousan na htane isws to kalutero event gia olous mas pou exei ginei pote ?!  Deuteron, oso anafora thn helexpo einai to gegonos oti  tha filoxenisei an den kanw lathos kai alla paixnidia kai ektheseis kai tetoia. O skopos loipon tou tournoua tha einai na diafhmistei to CoD kai na doune kai alloi pou de to paizoune pws einai klp klp kai isws na arxisoune na paizoune! Gia onoma tou theou, ths panagias kai tou xristou (palto) me to na phdate sa phthikia stis taratses ths toujane kai na mhn katalavainei kaneis apo tous spectator ti skata ginete poios skotonei poion klp klp de tha proothisete tpt!

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #44 on: March 22, 2006, 02:27:13 PM »
To gametype arxika htan sd , meta apo talks omws tou section me mena kai briz , apofasisame
apo koinou na to  kanoume tdm logo clans ... 16 omades sd , lan , dyskola evgainan , TDM vgainan
pio efkola. kai nai safws to sd einai kalytero gia LAN - tour - (cs-mohaa-cod) . Alla otan sou lene
EGGYHSOU 16 teams... kai esy sigouros 100% eisai gia 6-7 clans sd , enw tdm sou exoun dilwsei
3-4 akoma, oti nai tha katevoume EAN einai tdm omws... tote :/