Poll

Ποιές μέρες προτιμάτε να παίζονται τα match της Premiership

Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Παρασκευή
Σάββατο
Κυριακή

Author Topic: ESL and callofduty.gr : COD4 premiership 2009  (Read 9239 times)

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
Re: ESL and callofduty.gr : COD4 premiership 2009
« Reply #30 on: February 26, 2009, 06:45:21 PM »
Whiskey πάντα όταν παίζουμε χρησιμοποιούμε ταυτόχρονα και κάποιο πρόγραμμα επικοινωνίας, όπως teamspeak και ventrillo, για να συνεννοούμαστε ingame. Αν δεν εννοείς αυτό, δε μπορώ να φανταστώ τι εννοείς.

ougk

Bacardi

• Ranked Pubzorz!
« Reply #31 on: February 26, 2009, 07:44:28 PM »
που δεν καταλαβαινετε?
αλλο 5 παιχτες που παιζουν απο το σπιτι
και αλλο 5 παιχτες που παιζουν σε νετ και ειναι πλαι πλαι

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #32 on: February 26, 2009, 07:48:36 PM »
Νομίζω ότι είναι πιο εύκολο να επικοινωνείς από teamspeak ή vent, παρά όταν είσαι διπλα δίπλα στο cafe.

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #33 on: February 26, 2009, 07:52:44 PM »
Από τις προσωπικές μου εμπειρίες το ιδανικότερο μέρος είναι το σπίτι του καθένα ή ακόμα καλύτερα όλοι οι παίκτες στο ίδιο σπίτι :P

Το internet cafe έχει άλλες δυσκολίες που δυσκολέυουν αρκετά το gaming σε αυτό το επίπεδο, όπως φασαρία, ηλίθιους φωτισμούς, ηλίθιους πελάτες να σε σκουντάνε ή να καπνίζουν μέσα στην μάπα σου και το χειρότερο, διαφορετικό pc από αυτό που έχεις συνηθήσει.

Οπότε το μοναδικό πλεονέκτημα του να μπορείς να δεις τις οθόνες των team mates σου δεν αντισταθμίζει με τίποτα τα παραπάνω μειονεκτήματα.
sp.encc

AcHl

• CBWARRIOR.
  • amor est vitae essentia
    • dont click meh
« Reply #34 on: February 26, 2009, 08:22:19 PM »
xaxa sta net epikrati mpourdelokatastash

Whiskey

• Ranked Pubzorz!
« Reply #35 on: February 28, 2009, 01:03:36 PM »
Από τις προσωπικές μου εμπειρίες το ιδανικότερο μέρος είναι το σπίτι του καθένα ή ακόμα καλύτερα όλοι οι παίκτες στο ίδιο σπίτι :P

Το internet cafe έχει άλλες δυσκολίες που δυσκολέυουν αρκετά το gaming σε αυτό το επίπεδο, όπως φασαρία, ηλίθιους φωτισμούς, ηλίθιους πελάτες να σε σκουντάνε ή να καπνίζουν μέσα στην μάπα σου και το χειρότερο, διαφορετικό pc από αυτό που έχεις συνηθήσει.

Οπότε το μοναδικό πλεονέκτημα του να μπορείς να δεις τις οθόνες των team mates σου δεν αντισταθμίζει με τίποτα τα παραπάνω μειονεκτήματα.

Νομιζω οτι αυτο απανταει στο ερωτημα μου και με καλυπτει με την μονη διαφορα οτι οντως υπαρχει ενα πλεονεκτημα (bold). Σε καθε περιπτωση αυτο αντισταθμιζεται αλλα ειναι αναλογο με το πως εχει "συνηθισει" η καθε ομαδα να παιζει.
Τελος παντων ελυσα την απορια μου και ευχαριστω.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #36 on: February 28, 2009, 01:15:42 PM »
Πώς ανταποκρινεσαι πιο γρηγορα?

Bacardi και whiskey, εξηγηστε λιγο τι ακριβως εχετε στο μυαλο σας?

Να παιζουν 5 ατομα στο νετ καφε, εστω ο ενας διπλα στον αλλον, και να κοιταζετε τις οθονες των teammates ? Ποσην ωρα σου παιρνει να κοιταξεις και να προσανατολιστεις στην οθονη του καθενος, ποσην ωρα να γυρισεις το κεφαλι σου σε αυτη, ποσην να γυρισεις ενδεχομενως στη θεση σου, ποιου συμπαικτη την οθονη θα κοιταξεις ή πρωτοκοιταξεις, με ποια συχνοτητα σε καθε διλεπτο θα το κανεις αυτο?

Ετσι δεν εχεις απολαυσει το παιχνιδι. Εχεις ντυθει κοτα στις αποκριες.  :D

** Δεν αναφερθηκα καν στους εξωτερικους παραγοντες - μειονεκτηματα που αναφερει ο enc.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

Whiskey

• Ranked Pubzorz!
« Reply #37 on: March 01, 2009, 03:09:32 PM »
stEWIE δεν εχω παιξει ποτε απο net-cafe οποτε εκανα μια ερωτηση υποθετικου περιεχομενου. Το αν γινεται να σου δωσει πλεονεκτημα οταν εισαι διπλα σε συμπαικτη και εχεις την δυνατοτητα να ριξεις εστω μια ματια (ας υποθεσουμε στη θεση που ηταν εκεινος οταν σκοτωθηκε και εφοσον εκεινος σε ειδοποιησει) μπορει να ισχυει ή οχι οπως εσυ υποστηριξες αναλογα με το πως εχει καθε ομαδα συνιθησει - μαθει να παιζει.

Το οτι εγω προσωπικα δεν θα απολαμβανα ετσι κανενα game ειναι δεδομενο και εδω συμφωνω μαζι σου. Το τι θα ντυθω στις αποκριες ... θα αποφυγω την κοτα  ;D

Οπως ειπα δεν εχω παει ποτε, οποτε και δεν εχω παιξει, σε net-cafe. Ειχα μια σκεψη και την εξεφρασα διχως υπονοουμενα και διχως κρυφους σκοπους.
Μου απαντησατε και τελειωσε ... αν ομως συνεχιζετε να το ψαχνετε τοτε ... μηπως εχετε εσεις αποριες σχετικα ?

Τελος παντων δε με ενδιαφερει αλλο το θεμα αφου με καλυψατε επαρκως οποτε δε θελω να μπλεξω σε περαιτερω σχετικη συζητηση.

Thanks.

Y.Γ. sorry για το off-topic μια και ο τιτλος του thread δεν ειναι για τετοια συζητηση.
« Last Edit: March 01, 2009, 03:13:17 PM by Whiskey »

chesteR!

• DV zombie
« Reply #38 on: March 01, 2009, 03:25:58 PM »
genika min mplekeis se sizitisi me ton alex...exw akousei oti exei filous FENTAGIN
Hey dude,where's my KaR ?

TZANAKAS

• 222 HERO!~
  • DIE HARD FOR EVER AND EVER!!!
« Reply #39 on: March 02, 2009, 08:40:18 PM »
Mipws thes na peis TREXANTIN???

PANIONIOS RULES. GENOVA E SOLO BLUCERCHIATA.FORZA SAMPDORIA!!!

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #40 on: March 02, 2009, 08:56:02 PM »
ahaha

ps: paei ki auto to thread
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

chesteR!

• DV zombie
« Reply #41 on: March 04, 2009, 04:58:08 PM »
iremise...PANTHIRA ! ahahhahahahahaha grrrrr raaaaaaaaough raaaaaaough!
Hey dude,where's my KaR ?