stEWIE δεν εχω παιξει ποτε απο net-cafe οποτε εκανα μια ερωτηση υποθετικου περιεχομενου. Το αν γινεται να σου δωσει πλεονεκτημα οταν εισαι διπλα σε συμπαικτη και εχεις την δυνατοτητα να ριξεις εστω μια ματια (ας υποθεσουμε στη θεση που ηταν εκεινος οταν σκοτωθηκε και εφοσον εκεινος σε ειδοποιησει) μπορει να ισχυει ή οχι οπως εσυ υποστηριξες αναλογα με το πως εχει καθε ομαδα συνιθησει - μαθει να παιζει.
Το οτι εγω προσωπικα δεν θα απολαμβανα ετσι κανενα game ειναι δεδομενο και εδω συμφωνω μαζι σου. Το τι θα ντυθω στις αποκριες ... θα αποφυγω την κοτα
Οπως ειπα δεν εχω παει ποτε, οποτε και δεν εχω παιξει, σε net-cafe. Ειχα μια σκεψη και την εξεφρασα διχως υπονοουμενα και διχως κρυφους σκοπους.
Μου απαντησατε και τελειωσε ... αν ομως συνεχιζετε να το ψαχνετε τοτε ... μηπως εχετε εσεις αποριες σχετικα ?
Τελος παντων δε με ενδιαφερει αλλο το θεμα αφου με καλυψατε επαρκως οποτε δε θελω να μπλεξω σε περαιτερω σχετικη συζητηση.
Thanks.
Y.Γ. sorry για το off-topic μια και ο τιτλος του thread δεν ειναι για τετοια συζητηση.