Author Topic: cod2 impressions ? :P  (Read 11014 times)

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
Re: cod2 impressions ? :P
« Reply #15 on: November 10, 2005, 01:38:58 PM »
Malistaaa, to paiksame kai to cod2...

Loipon ego pistevo, oti ontos einai kati allo apo to cod1. To sigouro einai oti to cod2 den 8elei to skill tou cod1. Milame panta me vasi tou oti exeis paiksei to cod1. To Cod2, exei poly pio eykolo aiming. Eidika ta mg se meses kai makrynes voles einai poly pio ey8yvola kai 8anatifora. De xreiazetai na syni8iseis to recoil pou toso mas eixe paidepsei sto cod1 giati apla einai midamino, pragma pou simainei oti to skill pou eixes sto cod1, tora, diplasiazetai..

Tora, ayto einai kalo?!?!
De ksero, epeidi ta maps, einai pio syrriknomena pio kontina, pio mikra kai pio amesa. Dld mesa se 1 lepto mporei na exei teleiosei kai to round...einai psekaste skoupiste teleiosate! An epikalestoume ena map ap to cod1, ti Dawnville ksero go, moiazei poly me tin Dawnville_uo. Trypia ta ktiria perissoteres kalypseis, me ereipia, oximata, kai ta resta pou simainei oti oi epiti8emenoi, den exoun na fovountai se megalo va8mo na perasoun ena dromo, i to nekrotafeio, i opou allou 8a fovontousan na ginoun stoxoi apo ena sniper i ena rifle. Ta rifles eidika, an kai dynata opws panta, de 8a areskontai pia se ena spot, me ena oreo kai anoixto pedio volis mprosta tous. Dld, 8a antimetopizoun ton ex8ro se pio kontines apostaseis kai ekei 8a paiksei rolo to skill tou rifleman stis azoomotes pou tora pia einai pio dyskoles logo tis anyparksias tou crosshair en kinisei.
Ksexaste to anemelo kamperoma sta ereipia kai sto grave simadeyontas "arnakia" sta "100" metra makrya. eimaste se kinisi panta...trexoume tora trexoume!

Yparxoun vevaia maps pou den eida, alla osa eida itan etsi. As poume stin Carentan pou paizo syni8os san axis piso sto spawn kai filao ti mesaia porta tou hallhouse kai kelari piso, i apostaseis aytes einai diaforetikes, einai san megen8ymenes kai xoris to aim d the sight. Episis o fotismos ton maps einai pio adynamos sa na exei synnefia ektos isos apo ta "Afrikanika" maps pou ki ekei einai ligo san na ginetai ekleipsi iliou. Enisxyontai etsi ligo ta skiera meri pou parexoun kalypsi ligo pio poly. Genika omos pistevo oti ayto, einai kalo, epeidi logo kai ton neon skins (stolwn) den exei kaneis to pleonektima opws stin palia Brecourt tou cod1 pou evlepes tous Allies sta 7 km. makrya, i se polla simeia se alla maps, epefte pano o ilios kai itan sa na forages koustoumi tou Florinioti stin Omonoia mera mesimeri stis 3 peripou...kai se evlepe o allos proto trapezi pista kai sti "forage". Kai o Giakoum eksine to mousi tou...meta!

Twra...Guns...without roses!
Thomson...:/ 20 rounds. De ksero as pei o assvas pou einai kalos m ayto, ego oute pou to aggiksa xtes! Hxos poly kalos, pio metallikos

MP44...:) Recoil apo pistoli me ventouza pou paizame mikroi. 8anatiforo se oles tis apostaseis. Hxos, sa na exei autosxedio sigastira tou Steven Seagal, apo plastiko mpoukali coca colas. Eprepe na anevasoun ligo ta trebla

Rifles...:) deadly to the bone, me guest star to Garand me nea skopeytika kai ixo apo to Saving Pvt Ryan. Kai tou Kar fysika o ixos einai poly kalyteros, tou Mosin idios....:/ tou Enfield ligo kalyteros.

Shotgun...:/ Ego ta lega oti 8a arxisoume ta kala tou mohaa. Oute na paizame Doom...eytyxos is limited..alla opws kai na exei dinei xroma sto game an kai re gamo einai ligo out ap ti fasi, de polykollaei. Shotguns eixan oi Amerikanoi stis zougkles ston Eiriniko mono, kai o Charles Bronson ston ekdikiti tis nyxtas, me 9aria fyssigia gia agriogourouna. Me psekaze xtes o Brizolas mexri na me ftasei, kai me traymatizan ta skagia sa mpekatsa, alla to xeri tou nomou, exei to onoma Mauser93...:p

BAR...klasika 20 rounds clip, alla tou valan dipodo...les kai 8a araksoume se kamia raxoula na varame sto psaxno..tespa..neo design pantos kai skopeytika. Recoil de ksero de to epaiksa akoma.

Nades...isos pio dynates

Pistols...de ksero de xrisimopoiw...

Ola ayta syn ta pio ekseligmena opla tou codUO...Gewehr, Tokarev, smoke nade, ektos ap ta 30aria polyvola mg34 kai Browning kai to allo to rosiko me to drum clip, ti ufo oplo ki ayto.

Gia osa opla den leo, den exo apopsi de ta pira. Eimai rifle addicted...:D

Orea grafika, kai ixoi, kalodoulemeno game genika...eidomen sti synexeia...ayta pros to paron!

Allwste 5 ores de ftanoun gia mia pio sfairiki apopsi...:D

:*

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #16 on: November 10, 2005, 02:30:18 PM »
Shotguns eixan oi Amerikanoi stis zougkles ston Eiriniko mono, kai o Charles Bronson ston ekdikiti tis nyxtas

axaxaxaxaxaxaXaXAxAXaXAXAXAXAXAXaXaXAxAXAxaXaxAxA

De kserw an tha symfwnisete alla mou thymizei ligo to REVOLT
to mod pou xame paiksei arketoi sto cod 1...
tespa to game katopin pcw xtes kai arketo public pio prin, ta pe o avnanas most.

Maresei rela pou oi allies exoun dika tous pia gun emplacements adistoixa twn anwdynwn
twn axis me cool sound... oi Hxoi twn sfairwn pou skane einai APSOGOI, san na vlepeis western ;)
H shotgun einai poly kalh, dioti sta 15 metra de se pianei kan H sfaira... ara pistevw pws einai kapws
balanced an k paraeinai strong alla prosferei theama. Twra ta voices... malista theika apla...
epitelous adrika voices se adriko game k oxi aderfistika.

Allo... ta fps / grafika, dax pio wraia k ksekourasta ptou cod 1 , to skotino perivallon marese.
Sth carentan AFTO EINAI KELLARI kai oxi san subway station tou metro opws htan... ffs .

Ta nea maps... apsoga se design kalytera apths neoset , swsta domimena, swstoi dromoi ,
swsta empodia kai swstoi fwtismoi, mexri k glastres me louloudakia exei apenanti apto archies :/
sniff sniff !!!? ?Apo oti eida kathe map exei toulaxiston 3-4 dromous - routes gia ta bombsites...
to fenomeno cod 1 me 2 routes se polles pistes exei eksalifthei arketa. Enw akoma kai stis
old maps styl railyard-stalingrad twra kai dawnville oi apostaseis exoun meiwthei - p.x dawnville
oi allies an treksoun paizei kai na vlepoun tous axis opws mpainoun church... (apo dromo-sniperhouse)
ALLA kai apo grave an rusharoun oi allies orgwnoun to grave easily... apo thn allh omws , mporei
na nai idea mou dwthike emfash sto action kai sto theama pio poly se cs styl.

An to cod 1 otan paizame mohaa mas fanike pros CS me ta bombsites ktl... to cod2 einai akoma
koditera. To game metaferete pio brosta sta bombsites, analoga ta map , exw to feeling oti ta panta
mporoun ana anatrapoun se merika seconds... skarfalwneis stous toixous... (vlepe navarone Mohaa)
toulouje.

Twra oson afora ta opla, nai sa na exei ena realism me xamilotero recoil. Vasika to game dinei emfash
sta plans k sto co-op, oxi oti amelei to skill, alla ta plans prepei na nai pio grhgora deployable kai ta
back up pio amesa. Sto cod 2 mporeis na katevaseis 3-4ada pio efkola apo oti sto 1.

To thomson einai mia xara, opws kai ola ta opla, ligo to sniper psema sto thema statherothtas...
To na xw to kylota spec, na krataei anasa kai na akouw tous xtypous ths kardias tou me ekane
na gelasw? .... PARA ma PARA poly... :D yparxei special key pou kratas thn anasa k to skopeftro
menei akinhto ... epitrepontas sou na sai deadly sniper... twra apo oti eida, oi apostaseis pou leei
o mitsos oti den yparxoun styl grave ktl ... ontws den yparxoun apta xamhla. Omws yparxoun
apo orismenes theseis kai mporw na pw oti exoun poly ma para poly kalo optiko pedio.

Maresei to pws anevaineis ta windows apo to dromo ths carentan sto cellar middle... = enw eisai doomed mporeis na ksefygeis pio efkola me ena jump.

Epeiseis mou arese arketa ta physics otan pethaines kai oi morfasmoi, ta ptwmata kai ta kranoi pou
efevgan apto kefali... oxi san na nai me Uhu Stick giati tou paei sth kefala k meta apo gremotsakisma
na menei sa kapelaki GI joe sth thesh tou...

H skonh kai to feeling einai must... mia atmosfaira pou xa na niwsw apo to Mohaa:Destroyed Village
me to mounto klima kai tous backround thoryvous apo armata k gunshots.

Twra H grenade ligo kapws , alla pistevw oti ta buttons tou mouse lynoun to problem afto.
Oso gia tis nades to idio mou fanikan , dld stis default cod1 maps oi nades briskoun akoma ton
stoxo tous.

To cod 2 parexei pio poly kalypsh safws ston paixth alla kai pio poly damage sta opla.
Ena kalo switch sto balance tou paixnidiou pistevw kathws mou dinei proswpika ena NEO
endiaferon . To na tan ena idio cod (cod1:cod:UO) de tha me elkye toso .

Afta apo emena, to game se thema ping-lag, einai to idio me to cod isws akoma kalytero
me th xrhsh antilag edolhs server side.

Vevaia afta ola ta grafw me 6 wres cod2 kai den einai arketes , apla opws leei to topic einai
edypwseis tou kathena.

Ta alla ta pe o mitsos efstoxa kai kati last... osoi CS ades to dan, enw ikseran oti einai cod
kai oxi allo game, enw ikseran oti einai ww2 game k oxi me batsous k super opla. (pou de tous aresoun)
Kollisan apo panw mas 3-4 kai to koitagan kana 20alepto each... tous arese k rwtisan ti einai ktl
kai oti tous thymizei poly cs.

Afta gia thn wra.

P.S To pistol twn axis me zoom = kalahan "oh yeah"
« Last Edit: November 11, 2005, 03:48:34 PM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #17 on: November 11, 2005, 12:31:16 PM »
Nai, re mlk bill, ontos, eidika oi "Afrikanikes" pistes (maps), moiazoun me to revolt, kai genika, i amesotita tou engage the enemy, einai idia. Mipos mas serviran ksanazestameno fagito kai einai toso oreo pou to katapiame?
tespa...!

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #18 on: November 11, 2005, 01:07:40 PM »
a re "koumounisth" anana :D :D
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

Kaligoulas

• Ranked Pubzorz!
« Reply #19 on: November 14, 2005, 11:15:11 PM »
ma pw re guys....
den saa enoxleii katholou pou den exei energy bar?
prosopika den katalavenw to logo...:S

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #20 on: November 15, 2005, 12:32:15 AM »
basika auto me to energy bar pisteuw einai apominari tou singleplayer ( dld ton na kanei heal meta apo ligo ) epeidh hmouna treis meres dsl off to timhsa to campain , sto SP gamage auto kai to autosave , para polu kalo , dld den bariomouna na paizw , aplws gia multi player einai mapa entelws , kai exei bgei mod na to diwr8wnei auto aplws einai me cooking nades on , pragma pou einai mapa :D
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #21 on: November 15, 2005, 12:41:46 PM »
alla.... kai afto egine fixed , xtes o brizo ekane addition ena allo mod efamilo tou admiral alla better.
Twra exeis Health bar ;) son, gl n hf .

Grats to Briz ;)

P.S Sto snd exete kai players left indicator opws sto cod1-pam.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

SirSteven

• CBWARRIOR.
  • Skilled on Birth...
    • Galates Clan Official Site
« Reply #22 on: November 15, 2005, 05:54:04 PM »
Auto me to health regeneration nomizw oti einai kako pou vgainei!
P.X einai syxno fainomeno kapoios me ligh health na kamperwnei san skyli na prostatepsei to health tou!
Se antitheti periptwsi apla perimenei ligo regenaration kai 3ana pros to fratg trava. Epipleon o psuxologikos paragontas tou na vlepeis to health bar pou se rixnei an einai low mporei na ekleipsei!
Etsi pistevw pws einai kalytera opws vgike arxika to paixnidi imo panta! :D

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #23 on: November 16, 2005, 03:01:36 PM »
Vasika xestikame me to health bar...ama "tin fas" kala, to katalavaineis oti einai liga ta psomia sou...o palios einai alliws, gia osous kseroun apo ouzo, ktl ktl... :-*

palto

• Guest
« Reply #24 on: November 16, 2005, 07:12:07 PM »
ρε μήτσο, το χιέλθ μπαρ δεν έρχεται μόνο του. συνοδεύεται και από απουσία του χιέλθ ριτζενερέισον :P. αν το χω πχιάσει καλά ::)

Luck0r?!

• CBWARRIOR.
« Reply #25 on: November 16, 2005, 07:30:18 PM »
H alithia einai pws me to regeneration to game ginetai akoma poio fast kai ksefeugeis apo auta ta lean in lean out mh kai se faei kamia sfaira h kana tsimento..

I think so at least..

cassidy

• Guest
« Reply #26 on: November 16, 2005, 11:50:36 PM »
??????? ?? ??? ??? ???? :?
??? ???? ???????

Nas

• CBWARRIOR.
  • TsiOu
« Reply #27 on: November 17, 2005, 10:15:04 AM »
cod 2 ... xm...

1 No recoil
2 Faster than cod (moving speed)
3 Bigger - better maps ( more firing spots)
4 More emphasised and sophisticated battleground (spots-alleys-mg posts)
5 better weapons for all sides (better sollutions for every situation)
6 more that 2 ways attacking a bomb site! (ussually only 2 ways on cod check railyard)
7 Generally imo more ballanced for both sides
8 since skill is not a crucial thing any more (no recoil) tactics matter more!!! (better!)

Genika pisteyo pos prospa8isan na kanoun poio vato to game gia na mporesei na traviksei kosmo... poio grigoro gia na einai poio fun to tdm... no recoil gia na petyxeneis kai kati akomi kai otan paizeis proti fora!

Sigoura den einai akoma (perimenoume ta patches) to SOSTO cod2 oute to teliko sigoura ... einai mia poly kali arxi pisteyo... to agapisa apo tin proti stigmi ...  ;D
Keeping women happy and rivals unhappy since 1980!

Takis1_1

• Guest
« Reply #28 on: November 17, 2005, 06:17:44 PM »
8 since skill is not a crucial thing any more (no recoil) tactics matter more!!! (better!)

I bet u do

Luck0r?!

• CBWARRIOR.
« Reply #29 on: November 17, 2005, 06:44:30 PM »
Ara Nas na h eukairia sou etsi?  ;D ;D ;D :D :D ;D :D