Χρησιμοποίησες τώρα τελευταία τους drivers της Ati ή κάποια απο τις καινούργιες κάρτες της(βλέπε 48xx series) η απλά εχεις μείνει σε προκαταλήψεις του παρελθόντος που απλά δεν ισχύουν?
Το μισό forum έχει την 4870,δηλαδή όλοι αυτοι βλάκες είναι?Εγώ εδώ και ενα μήνα είμαι happy owner μιας 4890 και να σου πώ την αλήθεια αυτα που λές πίστευα.Αλλα δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα.Οι καινούργιοι catalyst τρέχουν μια χαρά σε Vista,64bit μάλιστα και έχουν support ακόμα και για windows 7.
Πες απλά δεν μου αρέσει η Ati,μην στηρίζεις τις απόψεις σου σε μα**,καθώς τα τελευταία 3 χρόνια είμουν με nvdia Και έχω εμπειρίες να φάν κι κότες.
Τώρα άμα θες να συνεχίσεις να τα πιστεύεις αυτα,δικό σου πρόβλημα...Περσινά ξινά σταφύλλια...
Αυτη την σττιγμή και οι δύο εταιρίες έχουν καταπληκτικά προιόντα και έχουν πέσει με τα μούτρα στον ανταγωνισμό,αυτο συμφέρει εμάς τους καταναλωτές καθώς πέφτουν οι τιμές
Savage δές και αυτα που σου προτείνει ο unsto.Τώρα αναλόγως αν είσαι nvidia ή Ati fanboy επιλέγεις 4890 ή GTX285