Author Topic: COD4 ESL LAN - Κυριακή 21 Ιουνίου - Area 58  (Read 43141 times)

Jinxcat

• Cupadmins
  • DV zombie
Re: COD4 ESL LAN - Κυριακή 21 Ιουνίου - Area 58
« Reply #150 on: June 25, 2009, 11:34:59 AM »
kala apo malakies o kathenas leei th dikia tou.

That is all.
'Well, I'm gonna be a new kind of clown. I'm gonna stand in the middle of the ring and laugh at the folks.'

sinister_evil: +1 internet to you jinx.

[If you are reading this, you are the resistance]

TRUE keyboards: http://www.overclock.net/computer-peripherals/491752-mechanical-keyboard-guide.html

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #151 on: June 25, 2009, 12:14:18 PM »
Aκουστε κάτι, παιδιά. Το ΛΑΝ είναι μια γιορτούλα, ενα παρτάκι. Σίγουρα το ελληνικό community πάσχει, απο διάφορες ασθένειες, αλλά αναλογικά νομίζω, υπήρξαν, και υπάρχουν, ποιοτικές στιγμές. Δηλαδή αν πώ τώρα, ότι χάρηκα πολύ που είδα και γνώρισα τους GROF, που χρόνια τώρα, ήταν μια ομάδα φάντασμα, με κακές καταβολές και προκαταλήψεις, θα ειναι είδηση? Κι όμως είναι! Σε σχέση μ αυτά που λέτε...!

Ναι οκ, δεν υπάρχουν ομάδες, και σίγουρα δεν ήταν όλοι, γιατί αν ήταν όλοι και άλλες 4 ομάδες, θα τελειώναμε ξημερώματα Τρίτης...

Οκ, καλοκαίρι είναι, δε μπορείς να υποχρεώσεις κανένα για τι προτεραιότητες θα ακολουθήσει, δε μπορείς να πιέσεις κανένα, αν δε θέλει/μπορεί, να έρθει, και γώ πρώτος και καλύτερος, αν ακούσω ΛΑΝ στη Θεσσαλονίκη, θα το ξεχάσω την ίδια στιγμή. Έχει γίνει κάτι αντίστοιχο και στην Κόρινθο...πάλι δε πήγα. Μπορεί να ήταν TDM LAN, και ήταν μια καλή δικαιολογία για μένα ώστε να μη πάω, κι όχι τόσο οικονομικό θέμα. Αλλά μη γελιέστε, σ όλους έχει τύχει παραπάνω απο μία φορές να είναι πανι με πανί, οπότε...

Απ την άλλη, το ΛΑΝ όπως γίνεται, είναι κουραστικό. Αυτό το κάτσε - σήκω για μένα είναι ξενερωτικό συν τον εκάστοτε χώρο που στατιστικώς πουθενά δε μπορούσα να βολευτώ και να παίξω, όσοσ καλά θέλω και μπορώ.
Είνα ένας λόγος κι αυτός αποθαρρυντικός.

Ντάξει, πάντως, μη τρελαίνεστε, παίζουμε και 2 χρόνια αυτό το game... έχει κορεστεί λίγο η φάση!

. Passarhs

• CBWARRIOR.
« Reply #152 on: June 25, 2009, 12:41:17 PM »
Κατα την γνωμη μου οι ''μεγαλες'' ομαδες(GROF HuHu damn ktl αυτες μου ηρθαν τωρα) να βοηθησουν και τις ''μικρες''. Να ανεβασετε GUIDS  πως να παιξουν cb ματσακια. Η' free παικτες να μην καθοντε χορις ομαδα και ας κανουν τζοιν σε μια σχετικα ''μικρη''. Δεν ειναι ντροπη. Να δειτε ποσο πισω ημαστε θυμαμαι χαρακτηριστηκα τον oξυde που ειχε πει σε εναν απο τους KIT  δεν ασχολουμαι με ψωρο-ομαδες οπως οι KIT (αυτο εγινε στον 222). Απο την στιγμη που υποβαθμιζοντε ομαδες λογικο ειναι να μην ασχολουντε και με κατι πιο ανταγωνιστικο. Για αυτο μην παραπονιεστε καθολου. Οπως στρωνετε θα κοιμηθειτε!!  ΑΠΛΑ

CrAZY??

• DEMO UPLOADER!
« Reply #153 on: June 25, 2009, 12:51:09 PM »
O ++PANAGELOS++ ειναι ιστορια μαγκες, σας παρακαλω να τον αντιμετωπιζετε σοβαρα και με ευλαβεια.

Ηθελα να 'ξερα που τον θυμηθηκες...
Οντως στο ακουσμα αυτου του ονοματος ολοι προσοχη!
Εχω βασιμες πληροφοριες οτι παιζει ακομα με αλλο nick στους free4all servers
Αξεχαστες στιγμες...(νομιζω ηταν και ο Ar3s τοτε..)

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #154 on: June 25, 2009, 12:58:21 PM »
Κατα την γνωμη μου οι ''μεγαλες'' ομαδες(GROF HuHu damn ktl αυτες μου ηρθαν τωρα) να βοηθησουν και τις ''μικρες''. Να ανεβασετε GUIDS  πως να παιξουν cb ματσακια. Η' free παικτες να μην καθοντε χορις ομαδα και ας κανουν τζοιν σε μια σχετικα ''μικρη''. Δεν ειναι ντροπη. Να δειτε ποσο πισω ημαστε θυμαμαι χαρακτηριστηκα τον oξυde που ειχε πει σε εναν απο τους KIT  δεν ασχολουμαι με ψωρο-ομαδες οπως οι KIT (αυτο εγινε στον 222). Απο την στιγμη που υποβαθμιζοντε ομαδες λογικο ειναι να μην ασχολουντε και με κατι πιο ανταγωνιστικο. Για αυτο μην παραπονιεστε καθολου. Οπως στρωνετε θα κοιμηθειτε!!  ΑΠΛΑ
+1 imo εγω για να καταλαβω πως δουλεβει cb απο τυρανους σε τυρανους μιλαγα
αλλα βεβαια, το εχει και ο ελληνας μεσα του, το να μη θελει να κατσει "ενα" λεπτο να ασχοληθει με κατι.
αμα ξερατε ποσες clan cod2 υπαρχουν και χαραμιζονται σε 2 publics, που δεν ξερουν ουσιαστικο sd κτλπ, αλλα εχουν μια χαρα στοχο. γιατι νομιζετε οτι ξερουν το cod.gr? ακομα και cb να πηγαιναν, θα τους φαινονταν ολα μπερδεμενα, ενα βουνο, και θα ελεγαν "δεν ειναι αυτα για μενα" και να θελουν να ζητησουν βοηθεια, δεν μπορουν μιας και δεν εχουν καν ακουστα το cod.gr η το IRC του.

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #155 on: June 25, 2009, 01:40:57 PM »

Τώρα, αν οποιαδήποτε ομάδα έδινε βάση, σε ότι λέει ο καθένας, δε θα έπαιζε κανείς, είτε ομαδικά είτε ατομικά. Δεν έχεις άδικο πάντως Πάσαρη, αν και να ξέρεις, ότι πάντα, βοηθούνται απο παλαιότερους, όσες ομάδες ή παίκτες, ζητήσουν βοήθεια. Μόνο που καθώς φαίνεται δε ζήτησε κανείς βοήθεια...! απο κει και πέρα, αν κάποιο πείραγμα στον public, εκλαμβάνεται ως, "υποβάθμιση" δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Να πώ επίσης, ότι η βοήθεια, είναι κάτι σχετικό. Αλλο πράγμα οι F.A.Q για CB, και άλλο πράγμα tactics, positions, tricks & tips και teamwork γενικότερα...

CQ

• Assistant team
  • DV zombie
  • the flame of the game
« Reply #156 on: June 25, 2009, 01:57:05 PM »
O ++PANAGELOS++ ειναι ιστορια μαγκες, σας παρακαλω να τον αντιμετωπιζετε σοβαρα και με ευλαβεια.

Ηθελα να 'ξερα που τον θυμηθηκες...
Οντως στο ακουσμα αυτου του ονοματος ολοι προσοχη!
Εχω βασιμες πληροφοριες οτι παιζει ακομα με αλλο nick στους free4all servers
Αξεχαστες στιγμες...(νομιζω ηταν και ο Ar3s τοτε..)

me ton panagelo exw kontraristei polles fores sto parelthon kai se tdm cup tou codwars pou an thymamai kala eixame paixei teliko me thn omada tou crazy.de ja vu.

ΝΑ ΚΟΨΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΙΜΠΟΡΟ!

CrAZY??

• DEMO UPLOADER!
« Reply #157 on: June 25, 2009, 02:10:07 PM »
Δεν ηταν ομως στο team μου !
Παντως το cup αυτο ειχε πολλες κοντρες οχι μονο με panaggelo αλλα και με leon,steve Κλπ κλπ
Αξεχαστες στιγμες..
« Last Edit: June 25, 2009, 02:19:21 PM by CrAZY?? »

Unsto

• DV zombie
« Reply #158 on: June 25, 2009, 02:33:11 PM »
Παντως το cup αυτο ειχε πολλες κοντρες οχι μονο με panaggelo αλλα και με leon,steve Κλπ κλπ
Αξεχαστες στιγμες..

Για εκεινο που ειχαμε σηκωσει μαζι λετε? :D :D

Οσο για την βοηθεια δεν πιστευω να ζητηθηκε απο καποιον και να μην δοθηκε. Εκτος και αν τα θελει ολα στα πιατο και θα πρεπει να του εξηγεις με τις ωρες!

CQ

• Assistant team
  • DV zombie
  • the flame of the game
« Reply #159 on: June 25, 2009, 02:37:19 PM »
Αξεχαστες στιγμες..

nai den htan sto team sou htan em ROD  :D

ΝΑ ΚΟΨΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΙΜΠΟΡΟ!

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #160 on: June 25, 2009, 02:38:16 PM »
Διάβασα πολλές απόψεις και προβληματισμούς που προήλθαν οι περισσότεροι από το LAN. Θα γράψω κι εγώ τους δικούς μου.

Κάνοντας μια μικρή έρευνα στο ladder της CB μπορεί κάποιος να μετρήσει περίπου 7-8 ενεργές ελληνικές ομάδες. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου ενάμιση χρόνου, από την κυκλοφορία του game και μετά, αυτός ο αριθμός κυμαινόταν στα ίδια περίπου επίπεδα, απλά αλλάζουν οι ομάδες. Το παραπάνω είναι και απάντηση στον Unsto, περί πεθαμένου CoD4. Αν είναι πεθαμένο τώρα, γεννήθηκε νεκρό. Αν και για μένα μια διοργάνωση σαν την Premiership, που ουσιαστικά γνωστοποιήθηκε μόνο εντός του cod.gr και παραταύτα συγκέντρωσε 16 ομάδες εκ των οποίων καμία mixed, κάθε άλλο παρά πεθαμένο το κάνει.

Λαμβάνοντας λοιπόν σαν γνώμονα τον παραπάνω αριθμό, μου κάνει εντύπωση που κάποιοι περίμεναν παραπάνω από 4-5 teams να κατέβουν στο LAN. Υπόψη σας ότι το LAN ως διοργάνωση παρουσιάζει για πολλούς δυσκολίες μετακίνησης ή μη ελεύθερου χρόνου, αφού γίνεται σε συγκεκριμένη τοποθεσία και συγκεκριμένο χρόνο. Οι υπόλοιπες θέσεις προφανώς θα συμπληρώνονταν από mixed teams.

Για να γίνει ένα επιτυχημένο LAN χρειάζονται:
1) Ένας μεγάλος αριθμός ομάδων (πχ 16)
2) Ένας μεγάλος αριθμός pc ώστε όλες οι ομάδες να αγωνίζονται σε σταθερά pc (16 ομάδες->80 pc).
3) Για να γίνει το παραπάνω, χρειάζονται αρκετά χρήματα.
4) Για χρήματα χρειάζονται χορηγοί ή/και μεγάλο κόστος εισαγωγής ανά παίκτη στο LAN (πχ 30-50€)
5) Για χορηγούς χρειάζεται marketing και πολλές ομάδες.
6) Μεγάλα prizes, που μπορεί να εξασφαλιστεί από το 3.
7) Κατάλληλος χώρος για να στεγαστεί το LAN.
8 )Ικανός αριθμός admin και τεχνικών για να αναλάβουν αγωνιστικά ή τεχνικά προβλήματα.

Όποιος έχει γνώση για το CoD4 και την κατάσταση στην Ελλάδα, καταλαβαίνει νομίζω πόσο δύσκολο είναι να συμβούν τα παραπάνω. Imho, για να φτάσεις να κάνεις ένα τέτοιο LAN, πρέπει πρώτα να έχεις κάνει μια online διοργάνωση που θα έχει συγκεντρώσει τουλάχιστον 25-30 teams.

Για να γίνει κάτι τέτοιο, εγώ νομίζω ότι ο τρόπος είναι η προσέγγιση παικτών και ομάδων που δε βρίσκονται και πιθανότατα δεν έχουν γνώση του "community", πράγμα που αναφέρθηκε και από άλλους πριν από μένα στο νήμα. Επίσης αναφέρθηκε από τον Ainig, αν δεν κάνω λάθος, αυτό που έχω γράψει κι εγώ παλαιότερα περί "ελίτισμού" στο commmunity. Κάποιοι νομίζω πιστεύουν ότι στο community είναι όποιος είναι imba ή η ομάδα του έχει πάνω από 1200 pts στη CB.

Εν κατακλείδι, πιστεύω ότι πρέπει να πλησιαστούν ομάδες και παίκτες, που μπορεί να μην έχουν ιδέα του τι σημαίνει CB, ESL, cod.gr, onc κτλ. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός παικτών που ασχολούνται με το CoD4 που δεν έχουν γνώση για οποιαδήποτε ελληνική διοργάνωση που γίνεται. Αν καταστεί δυνατό να μπουν κι άλλες ομάδες στο τριπάκι που μπήκαν κάποιες πχ μετά την Premiership, οι οποίες παραμένουν ακόμα ενεργές ή μερικώς ενεργές αυτό είναι θετικό βήμα.

CrAZY??

• DEMO UPLOADER!
« Reply #161 on: June 25, 2009, 03:01:59 PM »
Αξεχαστες στιγμες..

Για εκεινο που ειχαμε σηκωσει μαζι λετε? :D :D

Οσο για την βοηθεια δεν πιστευω να ζητηθηκε απο καποιον και να μην δοθηκε. Εκτος και αν τα θελει ολα στα πιατο και θα πρεπει να του εξηγεις με τις ωρες!

NO! μαζι ειχαμε παιξει ενα onc με τον haxzor....αυτο τα λεει ολα !

Unsto

• DV zombie
« Reply #162 on: June 25, 2009, 03:22:18 PM »
........
Κάνοντας μια μικρή έρευνα στο ladder της CB μπορεί κάποιος να μετρήσει περίπου 7-8 ενεργές ελληνικές ομάδες. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου ενάμιση χρόνου, από την κυκλοφορία του game και μετά, αυτός ο αριθμός κυμαινόταν στα ίδια περίπου επίπεδα, απλά αλλάζουν οι ομάδες. Το παραπάνω είναι και απάντηση στον Unsto, περί πεθαμένου CoD4. Αν είναι πεθαμένο τώρα, γεννήθηκε νεκρό. Αν και για μένα μια διοργάνωση σαν την Premiership, που ουσιαστικά γνωστοποιήθηκε μόνο εντός του cod.gr και παραταύτα συγκέντρωσε 16 ομάδες εκ των οποίων καμία mixed, κάθε άλλο παρά πεθαμένο το κάνει...

4 active clans βρηκα εγω(κοιταξα μονο τις 1500 πρωτες ομαδες του 5v5), δεν μετραω τα διαφορα mixed μιας και αυτα δεν τα θεωρω clans. To νεκρο παει και στο οτι λιγο το οτι ειναι καλοκαιρι λιγο το οτι σε λιγους μηνες βγαινει το επομενο δεν εχει νοημα να δημιουργησει καποιος νεο clan για να προσπαθησει να κανει κατι στο CoD4. Και δυστηχως ποτε το CoD4 δεν καταφερε να φτασει σε καλο επιπεδο απο αποψη αριθμου κανονικων ομαδων στην ελλαδα. Τωρα για το Premiership που λες ποσες απο αυτες τις ομαδες υπαρχουν ακομα και ειναι active? Ή ακομα ποσες απο εκεινες τις ομαδες ηταν πραγματικα ομαδες και δεν δημιουργηθηκαν για τον ενα μηνα του premiership.
« Last Edit: June 25, 2009, 03:26:27 PM by Unsto »

Unsto

• DV zombie
« Reply #163 on: June 25, 2009, 03:24:47 PM »
....
NO! μαζι ειχαμε παιξει ενα onc με τον haxzor....αυτο τα λεει ολα !
Ναι σωστα εμενα μου ηρθε ενα αθλιο tdm cup cod2 στο μυαλο!
Το'χαμε κερδισει ομως μου φαινετε και εκεινο με hax:D

P.S.  offtopic ftw

AiniG

• CBWARRIOR.
« Reply #164 on: June 25, 2009, 03:28:47 PM »
Το να γινει ενα lan με τοσο πολυ κοσμο σιγουρα ειν πολυ δυσκολο και επισης σιγουρο ειν οτι θα διαρκεσει ΠΟΛΛΕΣ ωρες... Ομως πχ να γινει κατι σαν την premiership( μου αρεσε πολυ αυτη η προταση απο dfk σε ενα αλλο post) και να διεξαχθουν οι τελικες φασεις(αν ειν δυνατο απο τους παιχτες) σε ενα net ειναι κατι πιο πιθανο....διαφορετικα αναγκαστικα θα αρκεστουμε στα lan parties με κατω απο 10 ομαδες που ειν και ο καλυτερος αριθμος απο καθε αποψη...

Οσο για τη βοηθεια που λενε μερικα παιδια...εγω προσωπικα δν μιλησα για βοηθεια αλλα για υποστηριξη...Να βλεπεις τους υπολοιπους ανθρωπους του community να σε αντιμετοπιζουν σαν ανθρωπο και οχι σαν bot που αντιμετωπιζουν σε ενα server...Εστω να κανεις χαβαλε μαζι του θα του δωσει θαρρος να γινει μερος του community..Ενα συγκεκριμενο παραδειγμα ειν ενα απλο hi που μπορει να πει καποιος σε pub server...Πρεπει ο αλλος να ειν παιχταρας για να πεις και εσυ ενα hi; Και αυτη η διακριση σιγουρα γινεται...δν μπορει κανεις να το αμφισβητισει.. Αν ενα νεο ατομο δει οτι του μιλανε και το υπολογιζουν θα εχει ωθηση οντως να μπει στο community..
Εγω προσωπικα θυμαμαι πολλους νεους παιχτες να ξεκινουν να παιζουν εστω για αρχη στον 222...Ποσοι εμειναν;  Και απο προσωπικη εμπειρια σας λεω πως πρεπει να αναπτυξεις ενα ειδος σταρχιδισμου για να καταφερεις να αντιμετωπισεις αυτη τη αδιαφορια απο καποια ατομα του community..
Για να  αναπτυξεις αυτη τη νοοτροπια θελει πολλη δυναμη....και ολα αυτα για ποιο λογο; Για να καταφερει καποιος να νιωθει μερος σε ενα ζωντανο community ενος παιχνιδιου; Μηπως τελικα γι αυτο πολλοι ξαναγυρνανε σε κατι tdm pub servers;Αξιζει τοση πιεση για ενα παιχνιδι;Για να κανει απλως το κεφι του και να παιξει με φιλους που πολλοι δν μπορεσαν να κανουν;

Και για να μν παρεξηγηθω....υπαρχουν επισης πολλα ατομα που δν ειν στην πλευρα του ελιτισμου που ειπε και ο dfk πιο πριν... Και αυτοι αργα η γρηγορα φαινονται και ποικιλουν απο παιχτη σε παιχτη...
Εγω πχ δν θεωρω πως τα παιδια στους damn το παιζουν ελιτιστες..Αλλοι μπορει να εχουν διαφορετικη προσωπικη αποψη και εμπειρια... Και εγω σαν παιχτης αλλα και σαν αρχηγος(;!;! :huff1:) εχω στο μυαλο μου και ατομα που μας βοηθανε,μας υποστηριζουν,μας λενε μια καλη κουβεντα και γενικοτερα μας υπολογιζουν σαν ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..αλλα εχω και αλλους αρκετους που δν το κανουν...εγω μπορει να τους "ξεπερασα" αλλα αλλοι νεοι μπορει να τα παρατησουν εξαιτιας αυτων....

Τελοςπαντων ευχαριστω τα παιδια και των δυο πλευρων... Οι μεν δινουν δυναμη και οι δε σε κανουν να εκτιμας τους μεν . . . . . . . . . . . . . . .