Author Topic: COD4 ESL LAN - Κυριακή 21 Ιουνίου - Area 58  (Read 43131 times)

Unsto

• DV zombie
Re: COD4 ESL LAN - Κυριακή 21 Ιουνίου - Area 58
« Reply #165 on: June 25, 2009, 03:40:12 PM »
Ainig πραγματικα σε χανω ρε φιλε, δλδ οι παιχτες δεν ασχολουνται με το game καπως πιο "σοβαρα" επειδη καποιοι αλλοι δεν θελουν  να γινουν φιλοι τους? Και σε ολα τα communities, ειτε gaming, ειτε μαγειρικης, ειτε δεν ξερω εγω τι περναει λιγος καιρος μεχρι να νιωσει καποιος πραγματικα μελος, εκει ειναι δικο σου θεμα αν θες να το προσπαθησεις ή οχι. Και πρεπει να δωσεις κατι για να παρεις, να αποδειξεις οτι εισαι ενας απο αυτους. Εγω το θεωρω φυσιολογικο.

. Passarhs

• CBWARRIOR.
« Reply #166 on: June 25, 2009, 03:44:01 PM »
Το να γινει ενα lan με τοσο πολυ κοσμο σιγουρα ειν πολυ δυσκολο και επισης σιγουρο ειν οτι θα διαρκεσει ΠΟΛΛΕΣ ωρες... Ομως πχ να γινει κατι σαν την premiership( μου αρεσε πολυ αυτη η προταση απο dfk σε ενα αλλο post) και να διεξαχθουν οι τελικες φασεις(αν ειν δυνατο απο τους παιχτες) σε ενα net ειναι κατι πιο πιθανο....διαφορετικα αναγκαστικα θα αρκεστουμε στα lan parties με κατω απο 10 ομαδες που ειν και ο καλυτερος αριθμος απο καθε αποψη...

Οσο για τη βοηθεια που λενε μερικα παιδια...εγω προσωπικα δν μιλησα για βοηθεια αλλα για υποστηριξη...Να βλεπεις τους υπολοιπους ανθρωπους του community να σε αντιμετοπιζουν σαν ανθρωπο και οχι σαν bot που αντιμετωπιζουν σε ενα server...Εστω να κανεις χαβαλε μαζι του θα του δωσει θαρρος να γινει μερος του community..Ενα συγκεκριμενο παραδειγμα ειν ενα απλο hi που μπορει να πει καποιος σε pub server...Πρεπει ο αλλος να ειν παιχταρας για να πεις και εσυ ενα hi; Και αυτη η διακριση σιγουρα γινεται...δν μπορει κανεις να το αμφισβητισει.. Αν ενα νεο ατομο δει οτι του μιλανε και το υπολογιζουν θα εχει ωθηση οντως να μπει στο community..
Εγω προσωπικα θυμαμαι πολλους νεους παιχτες να ξεκινουν να παιζουν εστω για αρχη στον 222...Ποσοι εμειναν;  Και απο προσωπικη εμπειρια σας λεω πως πρεπει να αναπτυξεις ενα ειδος σταρχιδισμου για να καταφερεις να αντιμετωπισεις αυτη τη αδιαφορια απο καποια ατομα του community..
Για να  αναπτυξεις αυτη τη νοοτροπια θελει πολλη δυναμη....και ολα αυτα για ποιο λογο; Για να καταφερει καποιος να νιωθει μερος σε ενα ζωντανο community ενος παιχνιδιου; Μηπως τελικα γι αυτο πολλοι ξαναγυρνανε σε κατι tdm pub servers;Αξιζει τοση πιεση για ενα παιχνιδι;Για να κανει απλως το κεφι του και να παιξει με φιλους που πολλοι δν μπορεσαν να κανουν;

Και για να μν παρεξηγηθω....υπαρχουν επισης πολλα ατομα που δν ειν στην πλευρα του ελιτισμου που ειπε και ο dfk πιο πριν... Και αυτοι αργα η γρηγορα φαινονται και ποικιλουν απο παιχτη σε παιχτη...
Εγω πχ δν θεωρω πως τα παιδια στους damn το παιζουν ελιτιστες..Αλλοι μπορει να εχουν διαφορετικη προσωπικη αποψη και εμπειρια... Και εγω σαν παιχτης αλλα και σαν αρχηγος(;!;! :huff1:) εχω στο μυαλο μου και ατομα που μας βοηθανε,μας υποστηριζουν,μας λενε μια καλη κουβεντα και γενικοτερα μας υπολογιζουν σαν ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..αλλα εχω και αλλους αρκετους που δν το κανουν...εγω μπορει να τους "ξεπερασα" αλλα αλλοι νεοι μπορει να τα παρατησουν εξαιτιας αυτων....

Τελοςπαντων ευχαριστω τα παιδια και των δυο πλευρων... Οι μεν δινουν δυναμη και οι δε σε κανουν να εκτιμας τους μεν . . . . . . . . . . . . . . .
+100 Συμφωνω αρκετα. Αλλα πως θα παει μπροστα το community με τοσες λιγες ομαδες? Επισης ενας παραγων σημαντικος ειναι και η περιβοητη εθνικη του cod.gr. Με ποιον γνωμωνα επιλεγοντε οι παικτες? Ποιος ειναι ο τοσο πεπειραμενος που καθοριζει οτι αυτος θα παιξει?(Δεν κανω παραπονα) Επισης σε πιο παλιο ποστ ειχε ακουστει οτι οι απικτες επιλογοντε συμφωνα με πηγαδακια. Ετσι θα παμε μπροστα? Κατα την γνωμη μου ειμαστε αρκετααα πισω. Θα πρεπει να υπαρξουν αντμινς σαν σκαουτερς, να προσελκυουν ατομα ομαδες να ερθουν στο community, οτιδηποτε skills και να 'ναι. ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΜΠΕΙΡΑ! Τοσες Ελληνικες ομαδες εχουν promod servers και δεν ασχολουντε με το community. Για αυτο ας μην κανουμε κ μεγααααλα ονειρα!!

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #167 on: June 25, 2009, 03:51:00 PM »
4 active clans βρηκα εγω(κοιταξα μονο τις 1500 πρωτες ομαδες του 5v5), δεν μετραω τα διαφορα mixed μιας και αυτα δεν τα θεωρω clans. To νεκρο παει και στο οτι λιγο το οτι ειναι καλοκαιρι λιγο το οτι σε λιγους μηνες βγαινει το επομενο δεν εχει νοημα να δημιουργησει καποιος νεο clan για να προσπαθησει να κανει κατι στο CoD4. Και δυστηχως ποτε το CoD4 δεν καταφερε να φτασει σε καλο επιπεδο απο αποψη αριθμου κανονικων ομαδων στην ελλαδα. Τωρα για το Premiership που λες ποσες απο αυτες τις ομαδες υπαρχουν ακομα και ειναι active? Ή ακομα ποσες απο εκεινες τις ομαδες ηταν πραγματικα ομαδες και δεν δημιουργηθηκαν για τον ενα μηνα του premiership.

1) GR-OF
2) huhu
3) Give a Damn
4) RoD
5) iMmature
6) KIT
7) linked
8 )Frantic
9) HEAT
10) Deuz Ex
Ορίστε 10, με καμία από τις οποίες να είναι mixed.

Όσον αφορά την Premiership, από τις 16 ομάδες, ενεργές είναι γύρω στις 12 έστω και σε επίπεδο pcw.

Τέλος το νόημα στο να γίνει ένα καινούριο team στο CoD4, είναι στο ότι αυτό το team θα έχει αρκετές πιθανότητες να συνεχίσει και στο mw2.

CQ

• Assistant team
  • DV zombie
  • the flame of the game
« Reply #168 on: June 25, 2009, 04:06:48 PM »
passarh oso anafora thn ethnikh erxesai pali sta logia mas.efoson den yparxoun omades gia na fanoun kapoioi kaloi paiktes anagkastika oi epiloges tha einai apo phgadakia.apo pou na tous vroun dld.sto public?

ΝΑ ΚΟΨΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΙΜΠΟΡΟ!

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #169 on: June 25, 2009, 04:11:37 PM »
 Gamato topic mou aresei :D

- o panagelos einai morfh!!!
 - o unsto einai inactive xontros mallias rockas karaflomallias yo
 - o reactor ema8e to cb :O
 - o passarhs apedrase apo th fylakhhttp://clanbase.ggl.com/claninfo.php?cid=1737664 imba team soz4panc+kos+kent+tyranous+takrogodspeed
 - O DFK FAILAREI KAI DEN BRHKE TOUS C:/PROGRAMM FILES FFS DUDE !!! -> http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?cid=1737664   !!! :D

Unsto

• DV zombie
« Reply #170 on: June 25, 2009, 04:13:13 PM »
...
+100 Συμφωνω αρκετα. Αλλα πως θα παει μπροστα το community με τοσες λιγες ομαδες? Επισης ενας παραγων σημαντικος ειναι και η περιβοητη εθνικη του cod.gr. Με ποιον γνωμωνα επιλεγοντε οι παικτες? Ποιος ειναι ο τοσο πεπειραμενος που καθοριζει οτι αυτος θα παιξει?(Δεν κανω παραπονα) Επισης σε πιο παλιο ποστ ειχε ακουστει οτι οι απικτες επιλογοντε συμφωνα με πηγαδακια. Ετσι θα παμε μπροστα? Κατα την γνωμη μου ειμαστε αρκετααα πισω. Θα πρεπει να υπαρξουν αντμινς σαν σκαουτερς, να προσελκυουν ατομα ομαδες να ερθουν στο community, οτιδηποτε skills και να 'ναι. ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΜΠΕΙΡΑ! Τοσες Ελληνικες ομαδες εχουν promod servers και δεν ασχολουντε με το community. Για αυτο ας μην κανουμε κ μεγααααλα ονειρα!!

Τι σχεση εχει η εθνικη με το οτι δεν υπαρχουν teams! Δεν φταινε οι admins οταν ακομα και ατομα που μπαινουν στο cod.gr δεν κανουν μια προσπαθεια για να φτιαξουν και να κρατησουν ενα team. Ενας server κοστιζει 15Ε τον μηνα->3Ε ανα ατομο δλδ. Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες, demos βρισκεις, cb παιζει οποιος θελει, pcws βρισκεις αρα που ειναι το προβλημα? Απλα δεν θελουν να παιξουν μαλλον, οχι δεν ξερουν.

Unsto

• DV zombie
« Reply #171 on: June 25, 2009, 04:14:13 PM »
..............
 - O DFK FAILAREI KAI DEN BRHKE TOUS C:/PROGRAMM FILES FFS DUDE !!! -> http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?cid=1737664   !!! :D

mixeeeeeeeeeeeeeed

Unsto

• DV zombie
« Reply #172 on: June 25, 2009, 04:21:33 PM »
...
1) GR-OF
2) huhu
3) Give a Damn
4) RoD
5) iMmature
6) KIT
7) linked
8 )Frantic
9) HEAT
10) Deuz Ex
Ορίστε 10, με καμία από τις οποίες να είναι mixed.

Όσον αφορά την Premiership, από τις 16 ομάδες, ενεργές είναι γύρω στις 12 έστω και σε επίπεδο pcw.

Τέλος το νόημα στο να γίνει ένα καινούριο team στο CoD4, είναι στο ότι αυτό το team θα έχει αρκετές πιθανότητες να συνεχίσει και στο mw2.

Χωρις παρεξηγηση(προς τους huhu) αλλα οι huhu ηταν παντα ενα mixed team imo.
Απο τα αλλα τα 5 ειναι ενος μηνος max βασει των matches τους οποτε δεν ξερω αν ειναι πραγματικα teams.?
Αν υπηρχαν 12 active teams που λες απο τα 16 του premiership που ειναι? Μονο pcws παιζουν? Σε lans δεν πανε? CB? Καποιο αλλο cup? Τι σημαινει team/clan στη τελικη?
Για την last προταση σου εχεις ενα δικιο αλλα και παλι μην εχοντας ενα στοχο για practice στο cod4 σε σκιζει λιγο.

P.S. θελω post counter, με αυτο το ρυθμο σε λιγες ωρες θα ξεπερασω τον assva, μουχαχαχαχα.

CQ

• Assistant team
  • DV zombie
  • the flame of the game
« Reply #173 on: June 25, 2009, 04:27:22 PM »
at least we have the most active forums!  ;D ;D ;D ;D

ΝΑ ΚΟΨΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΙΜΠΟΡΟ!

. Passarhs

• CBWARRIOR.
« Reply #174 on: June 25, 2009, 04:46:45 PM »
//clanbase.ggl.com/claninfo.php?cid=1737664 imba team soz4panc+kos+kent+tyranous+takrogodspeed

:-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #175 on: June 25, 2009, 04:49:26 PM »
ah failare to enter to egrapsa 2 fores =p den einai mix team einai uber team paizoume kairo!

aplws einai onlinerz o kent kai o panc xD xD

AiniG

• CBWARRIOR.
« Reply #176 on: June 25, 2009, 05:16:55 PM »
Εχω τρομερη ικανοτητα ωστε πολλοι να με χανουν!;D 
Δν εννοω ακριβως φιλοι...αυτο με το hi πχ ειναι ενα απλο παραδειγμα....δν ειναι τοσο απλο αυτο που προσπαθω να εξηγησω....αυτο που θελω απλως να πω ειναι οτι ενας που πρωτοαρχιζει να παιζει στον 222 κλπ κλπ εχει να αντιμετωπισει αρκετες δυσκολιες..που στη πραγματικοτητα δν ειναι τοσο μεγαλες...
Απλως υπαρχει ενα ειδος "προκαταληψης" του στυλ..  "ελα ρε..αυτος τωρα αρχισε.." και επομενως ακολουθει ενα ειδος διακρισης το οποιο μετα απο καποιο καιρο πολλοι δεν θελουν να το αντιμετωπισουν και το γυρνανε ξανα στο pub...Oπως καποιος πρεπει να δειχνει ενα σεβασμο στα ατομα που ειναι πολυ καιρο στο community,πρεπει να δειχνει και σε καποιον που αρχιζει ωστε να τον κρατησει στη παρεα και να εξελιχθει

Οσο για το θεμα του cb...εμεις σαν ομαδα τουλαχιστον καναμε την αρχη αλλα τελικα δν ξεκινησαμε το ladder για πολλους λογους.. σχολες,ελλειψη γνωσεων αλλα συνειδητοποιησαμε πως ειναι και καπως αργα πια ωστε να περιμενουμε το mw2,οπου και τοτε τα πρωτα που θα κανουμε ειναι να παρουμε οτι εμπειρια μπορουμε γιατι λιγο πολυ θα ειναι μια νεα αρχη για ολους

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #177 on: June 25, 2009, 05:18:59 PM »
Για μένα team/clan είναι μια ομάδα με σταθερό κορμό, κάποια ιστορία, όχι όμως απαραίτητα σταθερό line-up. To lu μπορεί να αλλάζει κατά διαστήματα, και βασικά είναι πολύ δύσκολο να μην αλλάζει.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν imo: GR-OF, huhu, GaD,RoD, iM, KIT, linked (πρώην sol), ΗΕΑΤ, Deuzx από αυτές τις CB. Για τους Frantic και Program files επιφυλάσσομαι για το αν θα διατηρηθούν (no offence tyr), ειλικρινά ελπίζω ναι. Επίσης εγώ θα προσθέσω HEAT2 (PCW only), GW1&2 (not active in cb), Punx (ήταν και στο lan),  Nukes (new cb account) ακόμα και RoD Wing (active in cb).

Από τους παραπάνω 12 ήταν στην Premiership.

P.S: @tyr, δεν είναι ότι δεν τους βρήκα, αλλά mixed was on my mind too.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #178 on: June 25, 2009, 05:24:42 PM »
Δεν έχεις άδικο πάντως Πάσαρη, αν και να ξέρεις, ότι πάντα, βοηθούνται απο παλαιότερους,
όσες ομάδες ή παίκτες, ζητήσουν βοήθεια. Μόνο που καθώς φαίνεται δε ζήτησε κανείς
βοήθεια...!

Οσο για την βοηθεια δεν πιστευω να ζητηθηκε απο καποιον και να μην δοθηκε. Εκτος και αν τα
θελει ολα στα πιατο και θα πρεπει να του εξηγεις με τις ωρες!
Proswpika epeidh exw mpei k se TS kai se server k exw paiksei k wars me nea teams (p.x ta palikaria pou paiksan sth premiership k parathsan to cod4, pou paizan k Arma... kai paro ola
afta paiksan OLA ta wars = kalh syberifora ktl. kai epeidh opote exw erwth8ei, exw afierwsei arketo xrono... OTAN vlepw TETOIA replies "paraponwn" tou giati paei pisw to community epeidh de voh8ame oi "palioi-kalyteroi" tous neous, e tote eksorgizomai. H nootropoia tou Ellhna na ton perneis apto xeraki enw aftos variete na psaksei-vrei-dokimasei pramata apo monos tou ton paei pisw. Egw dld kai TOSOI alloi PWS emathan , epsaksan, eidan, dokimasan kai eginan oti einai ? ? ?  Oute genithikan etsi, oute tous kaname frodistiria man. Opoios THELEI na mathei,prospa8ei,endiaferete kai ma8ainei. Oson afora aftous pou paizoun se sphlies kai de gnwrizoun to community, ena google search na kaneis sou petaei xxx topics tou portal .

Λαμβάνοντας λοιπόν σαν γνώμονα τον παραπάνω αριθμό, μου κάνει εντύπωση που κάποιοι περίμεναν
παραπάνω από 4-5 teams να κατέβουν στο LAN.

Oudepote se LAN den eixame panw apo 8 teams tou community, ektos an thymamai lathos, ta ypoloipa teams htan local H mixed. San megethos shmmetoxhs, an h hmeromhnia htan allh, kai to katasthma htan alysida netcafe kai eixe pesei diafimish 1 mhna brosta, tote tha xame 16/16 .

...Για να γίνει κάτι τέτοιο, εγώ νομίζω ότι ο τρόπος είναι η προσέγγιση παικτών και ομάδων που δε βρίσκονται και πιθανότατα δεν έχουν γνώση του "community", πράγμα που αναφέρθηκε και από άλλους πριν από μένα στο νήμα. Επίσης αναφέρθηκε από τον Ainig, αν δεν κάνω λάθος, αυτό που έχω γράψει κι εγώ παλαιότερα περί "ελίτισμού" στο commmunity. Κάποιοι νομίζω πιστεύουν ότι στο community είναι όποιος είναι imba ή η ομάδα του έχει πάνω από 1200 pts στη CB.

Se ena community yparxei o Boreios kai o Notios Polos, mh ta genikevoume ola. Opoios 8elei,psaxnete kai ma8ainei. Ta ypoloipa einai dikaiologies. Otan exeis ena community MH kerdoskopikou xarakthra pou zei xarh sthn symmetoxh twn melwn tou kai twn admins me oti afto synepagete xwris na peftei frago, tote oti ginete , ginete apo thn OREKSH kai ton elefthero xrono pou afierwnei sth leksh CoD o ka8enas. Forum yparxei, idees efsprodextes kathws kai kinhseis pou mporei na kanei o ka8enas mas;) Edw sta ONC de mazevontai 16/16 pou diarkoun 4-5 wres kai paizoun apto kanape, 8a milisoume gia ta lan ?

Εν κατακλείδι, πιστεύω ότι πρέπει να πλησιαστούν ομάδες και παίκτες, που μπορεί να μην έχουν ιδέα του τι σημαίνει CB, ESL, cod.gr, onc κτλ. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός παικτών που ασχολούνται με το CoD4 που δεν έχουν γνώση για οποιαδήποτε ελληνική διοργάνωση που γίνεται. Αν καταστεί δυνατό να μπουν κι άλλες ομάδες στο τριπάκι που μπήκαν κάποιες πχ μετά την Premiership, οι οποίες παραμένουν ακόμα ενεργές ή μερικώς ενεργές αυτό είναι θετικό βήμα.

Yparxei to metavatiko stadio twn atomwn pou les prwtarxika sto na Paroun to game Original parallhla me to na fygoun apton public kai na boun se ena onc H gather, na doun th diafora,na porw8oun ligo. Aftous tha prepei na tous kaneis pyrhnes gia na psisoun th parea tous pou paizoun Left4dead sta lanadika, wste na dokimasoun k to cod. Kai to story exei dromo arketo.

+100 Συμφωνω αρκετα. Αλλα πως θα παει μπροστα το community με τοσες λιγες ομαδες? Επισης ενας παραγων σημαντικος ειναι και η περιβοητη εθνικη του cod.gr. Με ποιον γνωμωνα επιλεγοντε οι παικτες? Ποιος ειναι ο τοσο πεπειραμενος που καθοριζει οτι αυτος θα παιξει?(Δεν κανω παραπονα) Επισης σε πιο παλιο ποστ ειχε ακουστει οτι οι απικτες επιλογοντε συμφωνα με πηγαδακια.
Aftos pou afierwnei xrono kai pataei to gamwkoubo sto cb pou leei sign up file.
Ta telftaia 5 xronia den exei steilei oute enas 2o mail sto cb... elpizw na kalypsa thn aporia sou.

Oson afora to pws tha proselkisoume paiktes sto community, 8elete re paidia na foresoume k foustaneles me 2 brizolakia sto xeri na vgoume stous dromous na stamatame ta amaksia deixnontas tous to laptop me ena movie pou tha ftiaksoume apto community? na xoume re paidi mou kai Wireless Mics sa to 8ysio na rwtame gia elefthera PC sto panw patwma... esas olous dld pou eiste registered edw, pws ginate? pws pesate panw sto portal ?

Mh zhtate pragmata pou eidh ginontai, isws oxi se vathmo pou tha thelate ALLA mporeite na kanete KALESTA k oi idioi alla apla adiaforeite ;)

passarh oso anafora thn ethnikh erxesai pali sta logia mas.efoson den yparxoun omades gia na fanoun kapoioi kaloi paiktes anagkastika oi epiloges tha einai apo phgadakia.apo pou na tous vroun dld.sto public?
Gia na teleiwnei aftos o my8os, zhteiste apton tyranous na sas steilei ss apta Inbox ths CB kai tou forum  na deite POSOI paiktes EDEIKSAN ENDIAFERON gia symmetoxh sthn ethnikh, kai apo aftous poious epelekse, kai an vreite kalyterh 5ada, sas kernaw byra. Otan de gnwrizete aneta mporeite na ypo8etete,ta sign ups einai open.

Απλως υπαρχει ενα ειδος "προκαταληψης" του στυλ..  "ελα ρε..αυτος τωρα αρχισε.." και επομενως ακολουθει ενα ειδος διακρισης το οποιο μετα απο καποιο καιρο πολλοι δεν θελουν να το αντιμετωπισουν και το γυρνανε ξανα στο pub...Oπως καποιος πρεπει να δειχνει ενα σεβασμο στα ατομα που ειναι πολυ καιρο στο community,πρεπει να δειχνει και σε καποιον που αρχιζει ωστε να τον κρατησει στη παρεα και να εξελιχθει
Bala epaizes re file? Egw giati se Opoia alana/sxoleio phgaina na paiksw bala k basket evelpa akrivws to idio fainomeno? That's life, an de mporeis na to xwnepseis tote asto. An goustareis omws k thes na kseperaseis ton phxh pou sou vazoun tote to paleveis. Ola einai thema proteraiwthtwn kai oreksews, hf.

Kai telos last but not least
Τι σχεση εχει η εθνικη με το οτι δεν υπαρχουν teams! Δεν φταινε οι admins οταν ακομα και ατομα που μπαινουν στο cod.gr δεν κανουν μια προσπαθεια για να φτιαξουν και να κρατησουν ενα team. Ενας server κοστιζει 15Ε τον μηνα->3Ε ανα ατομο δλδ. Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες, demos βρισκεις, cb παιζει οποιος θελει, pcws βρισκεις αρα που ειναι το προβλημα? Απλα δεν θελουν να παιξουν μαλλον, οχι δεν ξερουν.
+00

Love u all,
kisses.

P.S Oi huhu den einai mixed, apla se kapoia events/Onc etyxe logo problhmatos roster (free time/doulies/Apostash) na mixarei enas. Sta perissotera Onc,CB k Esl den eimastan mixed. To na kaneis metagrafes kai na mhn eiste 5 atoma gia 5 xronia de shmainei pws eisai mix. People come, people go. Parola afta den eimaste cobleksikoi k de mas noiazei an tha xasoume-comments ktl, erxomaste se oti event ginei xwris practice gia na sthriksoume to community (estw k me enan mix-noob-retarded), makari na kanan to idio oloi ;)
Se osous mas agapane akoma, dont worry,an einai kalo to MW2 8a prosferoume 8eama.

P.S2 Mh pareksigithei kaneis apo ton tono mou, den exw kati proswpiko, sas milw sa na pinoume byra k na ta leme face2face. Proswpikes apopseis tekmiriwnw.
« Last Edit: June 25, 2009, 05:29:45 PM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

. Passarhs

• CBWARRIOR.
« Reply #179 on: June 25, 2009, 05:26:50 PM »
Παιδια δεν εκανα επιθεση σε κανεναν απλα εξεφρασα την αποψη μου και τιποτα αλλο. Ουτε με ενοχλησε κανεις απο εδω ουτε τπτ. Απλα μν παραπονιομαστεοτι παμε πισω και μετα λεμε Ω! τι λες τωρα ειμαστε αρκετα μπροστα.. Αντιθετα οποτε εχω ζητησει βοηθεια απο kerst η assvas εχω παρει αμεση απαντηση. Δεν αντιλεγω. Απλα λεω να βοηθηθουν οι ''μικροι''. Π.Χ. Σε εμας τους BFk εχουμε ολοι cb account και δεν ξερουμε πως να παιξουμε! Βεβαια δεν ζητησαμε και βοηθεια για αυτο επειδη ακομα προσπαθουμε να καταληξουμε σε βασικο κορμο!Οσον αφορα την εθνικη εγω ανεφερα πραματα τα οποια ειχα διαβασει σε παλαιωτερα ποστσ. Ουδεποτε με ενδιεφερε η εθνικη για να συμμετασχο απλα υποστιριζα θερμα!
« Last Edit: June 25, 2009, 05:34:27 PM by . Passarhs<> »