Author Topic: Favorite Music  (Read 882927 times)

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
Re: Favorite Music
« Reply #4125 on: March 05, 2012, 06:08:19 PM »
edw pleon sthn amerikh se opoion lew oti den exw fb me koitaei san m-a-l-a-k-a-s!?!toso entipwsh tous kanei...
thn idia entipwsh sou kanei pou enas 28 xronos akouei tetia mousikh

sindeontai na ksereis...
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #4126 on: March 05, 2012, 06:39:45 PM »
Συμφωνώ σε μεγάλο κομμάτι με αυτά που λέτε, όμως έχω μια ένσταση-απορία. Προσωπικά, θεωρώ τη μουσική αυτή (ας την πούμε κλασσική για να καταλαβαινόμαστε, και όχι την κλασσική στο χρονικό πλαίσιο της) την κορυφή της μουσικής, τόσο σε νόημα, μουσικότητα και δεξιοτεχνία (ειδικότερα για την σύγχρονη κλασσική-μινιμαλιστική κιθαρίτσα). Το ερώτημα μου είναι το εξής: αν κάποιος έχει φτάσει στο σημείο στα τριάντα του να έχει την ικανότητα να αντιλαμβάνεται και να απολαμβάνει paganini or w/e, δε θα φτάσει σε έναν πώς να τον πω μουσικό κορεσμό όταν μεγαλώσει; Το στερεότυπο που αναφέρεις Ορεστη με τους 50αρηδες και την κλασσική δεν είναι τυχαίο. Για να καταλήξεις να ασχοληθείς με την κλασσική, θεωρώ αναγκαία προϋπόθεση να περάσεις από όλα τα στάδια: ροκάς, φανκάς, μπλουζάς, άντε και dubohipsteroelectroνικάς που είναι και τση μοδός.

Δε λέω ζβ ότι σε έχω για ψευτοδιανοούμενο ή philistinist επειδή την έχεις ψάξει την ιστορια, ίσα ίσα μαζί σου. Απλώς, μου κάνει εντύπωση, μάλλον επειδή δεν το βλέπω συχνά, πως άτομο στην ηλικία σου τη βρίσκει με νοκτούρνια και φούγκες και απορρίπτει/αδιαφορεί για συγκροτήματα τύπου muse, που επηρεάζονται από την κλασσική και σε θέμα μουσικότητας που αναφέρεις, είναι σε υψηλό αντικειμενικά επίπεδο, ενώ συνδυάζουν και στοιχεία της σημερινής σύγχρονης μουσικής τεχνολογίας.

α, το παράδειγμα με την ορθογραφία και το συντακτικό είναι άτοπο ;ρ. Δεν είναι επίδειξη να κάνεις κάτι σωστά ούτε σωστό να κάνεις κατι λαθος just to go with the flow.

Το παράδειγμα με την ορθογραφία το έθεσα για να καταδείξω το philistinism, το οποίο δεν το είπα για εμένα. :Π
Πως αντιλαμβάνεσαι την "ικανότητα να αντιλαμβάνεται και να απολαμβάνει"; Όσο για τον κορεσμό, είναι άτοπη ανησυχία. Προσωπικά, έχω πράγματα που ακούω εδώ και 15-20 χρόνια (ακούω από μικρός μουσική) και συνεχίζω να τα ακούω ακάθεκτος και να τα ξανα-ανακαλύπτω. Για την κλασική μουσική και μόνο, δε θα φτάσει μια ζωή για να καλύψω εις βάθος ό,τι θα ήθελα. Άλλωστε, υπάρχει καταγεγραμμένη μουσική για 9999 ζωές.
Έχω περάσει αρκετά χρόνια κατά τα οποία έψαχνα μανιωδώς ό,τι καινούριο έβγαινε σε διάφορα παρακλάδια του ροκ, έχω ακούσει ουκ ολίγη τζαζ, blues και αρκετή ηλεκτρονική και παίζω μουσική εδώ και κάμποσο καιρό. Αν όμως δεν είχα ακούσει και παίξει τίποτα πέρα από bach και handel, δεν καταλαβαίνω γιατί θα ήταν παράξενο. Τους muse, για να απαντήσω συγκεκριμένα, μια χαρά τους ξέρω, είχα ακούσει τότε τα 2 πρώτα τους album και τους είχα δει και live, αν δεν απατώμαι, το γάμησέ τα. Απλά δε με κράτησαν και άρχισαν να με αφήνουν όλο και πιο αδιάφορο (πούστη καράφλα). Όσο για την τεχνολογία, δε σημαίνει τίποτα από μόνη της.
Τέλος, που στηρίζεις το οτί για να ακούσει κάποιος κλασική μουσική, πρέπει να ακούσει πρώτα "ροκ" (ροκ/funk/blues ταυτίζονται, μέσες άκρες, σε στόχους, ύφος και μορφολογία); Είναι σα να μου λες πως για να διαβάσεις κλασική λογοτεχνία πρέπει να διαβάσεις πρώτα σύσσωμη την παραγωγή των τελευταίων χρόνων, σαβούρα, αδιάφορη και αξιόλογη.
Υπάρχουν λόγοι που κάποια πράγματα λέγονται κλασικά και είναι μάλλον πιο συγκεκριμένοι απ' ό,τι πιστεύεται.

SMIGO `

• DV zombie
« Reply #4127 on: March 06, 2012, 12:18:29 AM »
Dead by April - Incomparable FULL Song - Incomparable 2011

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #4128 on: March 06, 2012, 01:34:17 AM »
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙΣΥΚΙΟΑΛΛΟΣΕ!

pika <3

Βtw, καταλαβαίνω και γω τι λέει το πόκεμον, απλά νομίζω ότι κάνει λάθος, γιατί με την ίδια λογική θα έπρεπε να βλέπουμε τα δικά του ποστ με το νικόλα σπηλαία και τους κακούς σπόρους όταν ήτο δεκαέξι, πράγμα σπάνιο και αξιοσημείωτο.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #4129 on: March 06, 2012, 02:42:24 PM »
Human Jungle - Take It Easy Hospital from No One Knows About Persian Cats, DVD out now
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

storm

• DV zombie
« Reply #4130 on: March 06, 2012, 02:45:06 PM »
KYUSS - green machine

<3
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #4131 on: March 06, 2012, 02:47:51 PM »

Oi muse einai to idio paradeigma me tous red hot plassarwntai apo to life style san alternative or san anti-life style apo to idio to life style gia auto einai logiko na vlepeis toso kosmo na akouei auta kai na ta thewreis oti to logiko einai auto gia tis ilikies mas dioti auto einai to cool, to swsto,to sinithismeno, to pio oikeio sto Mati sou  re paidi mou.

An akoloutheis thn moda ara kai thn maza mhn perimeneis kai polla.Den einai thema klassikhs edw einai thema pio vathi kai pio ousiastiko ola sindeontai, apla na matheis na dikrineis tous sindetikous krikous.
πολλα foul διαβαζω στις τελευταιες σελιδες και ανησυχω.. μιλωντας για cool ακουσματα ο καθενας το εκλαμβανει οπως θελει.. αλλα ας μου λυσει καποιος μια απορια.. μια συναυλια ενος alternative anti-life συγκροτηματος ή ενα κονσερτο καταξιωμενου συνθετη κλασσικης μουσικης (μεγαρο φαση) ΚΟΣΤΙΖΕΙ περισσοτερο? αυτο το λεω μιλωντας για life style καταστασεις.. οκ μην ακολουθεις τη μαζα αλλα  και αυτη η ψευτοκυριλα εκνευριστικη ειναι.. γι αυτο
ΡΙΤΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ-ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕΓΑΡΟ_σπανιο videoclip
« Last Edit: March 06, 2012, 02:51:24 PM by seXtas »
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #4132 on: March 06, 2012, 02:52:02 PM »
KYUSS - green machine

<3

Χοντραδούρικα από STORM mangesh!

but

<3 ===> \m/
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #4133 on: March 06, 2012, 03:12:33 PM »
CLASSICAL METAL

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
« Reply #4134 on: March 06, 2012, 03:21:41 PM »
Iron Maiden - Aces High

Live to fly Fly to live /m\

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #4135 on: March 06, 2012, 04:10:55 PM »

kkthxbye

Kasabian - Vlad The Impaler (Live At The O2 Dublin)

we need to raise the dead, we need to fucking raise the people. GET LOOSE MOFOS, cu @ ejekt!
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

storm

• DV zombie
« Reply #4136 on: March 06, 2012, 04:30:34 PM »
Χοντραδούρικα από STORM mangesh!

but

<3 ===> \m/
xD
οταν ξαναρθουν ελλαδισταν πρωτος θα παω
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #4137 on: March 06, 2012, 04:46:17 PM »
 :'( "guitar"
funtwo - Canon

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
« Reply #4138 on: March 06, 2012, 09:47:23 PM »
Ida Corr - What Goes Around Comes Around

<3

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #4139 on: March 07, 2012, 02:35:58 PM »
Incubus "Love Hurts"

μικροτερο 3