Ορέστη το πήγες πολύ μακριά με το νερό και το βράχο και το γενίκευσες τραγικά. Ίσως να ισχύει σε κάτι πουτσοτράγουδα κατα παραγγελία pop κτλ, αλλά όχι σε όλα.
Μπορεί να υπάρξει μια φάση στη ζωή του καθενός που θα ανατρέξει στα ρεμπέτικα και θα καεί. Αλλά ρε φίλε μέχρι πόσο θα καίγεσαι εκεί;
Δεν πιστεύω ότι θα συνεχίσουν να σε γεμίζουν για πολύ, από τη στιγμή που υπάρχουν πολύ εφυείς μουσικές/μουσικοί παγκοσμίως.
Είναι και θέμα εξέλιξης βέβαια.
Βλέπω για παράδειγμα πολύ κόσμο που ακούει μια ζωή "έντεχνα" τύπου ιωαννίδη - που προσωπικά ξερνάω στο άκουσμα της χροιάς της φωνής του, όσο γαμάτους και γεμάτους νόημα στίχους να έχει. Καλά μη μιλήσω για την τελευταία συναυλία των πυξ μπλιάξ.
Φαντάζομαι για την εξέλιξη θα παίζει ρόλο και η μουσική εφυία του καθενός σε συνδιασμό με τα γούστα.
Ποιότητα υπάρχει σε αρκετά είδη απλά το θέμα είναι προς τα που "εκπέμπει" ο δικός σου εγκέφαλος.
Αν θες να κρίνεις την κοινωνία μας για το τι ακούει και να το συνδυάσεις με τα άκυρα πρότυπα που μας πασάρουν, βλέπε πόστ πίκα about k@vliitCa.
Btw zgin αν είμαι down και μου βάλει κάποιος να ακούσω πλούταρχο θα φάει hs.
ignorance is bliss telika.
sexta ta last 3 songs ti na ta elegan ellines ti ksenoi, kamia diafora.Den exoun kapio idaitero xarakthristiko pou na ta entassei se ellinkh,skotzetikh,indikh or whatever mousikh.
Δηλαδή για πες μου ορέστη όταν ένας καλλιτέχνης κάνει μουσική ΠΡΕΠΕΙ να έχει ελληνικά χαρακτηριστικά;
Εσύ δεν είπες πριν να προσπαθεί όσο το δυνατόν πιο πολύ να είναι original?
Και ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα κομμάτι "ελληνικό";
ps: good tracks sextas.