Author Topic: ANEKDOTA !!!!!! kai mono anekdota plz  (Read 148865 times)

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
Re: ANEKDOTA !!!!!! kai mono anekdota plz
« Reply #465 on: August 07, 2013, 02:11:49 PM »
Ειναι ενας μπατσο; και ενας ναζι σε μια πολυκατοικία ..ποιος πεφτει πρωτος;
.
.
.
.
.
.
.στα αρχιδια μας!

Πότε πάνε οι κουμουνιστές στην εκκλησία; ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ.

Πως λένε τις πουτάνες του Κυρ Φώτη του νταβατζή στην καθαρεύουσα;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Εκ του Φωτός εκπορνευόμενες

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #466 on: August 08, 2013, 01:54:46 AM »
Ειναι ενας μπατσο; και ενας ναζι σε μια πολυκατοικία ..ποιος πεφτει πρωτος;
.
.
.
.
.
.
.στα αρχιδια μας!

Πότε πάνε οι κουμουνιστές στην εκκλησία; ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ.

Πως λένε τις πουτάνες του Κυρ Φώτη του νταβατζή στην καθαρεύουσα;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Εκ του Φωτός εκπορνευόμενες
To prwto einai fail,mono kai mono gia tous mpatsous,gia tous nazi sta arxidia mou
to deutero htan metrio
to trito gamise nta3

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #467 on: August 08, 2013, 02:13:41 AM »
όχι, εμένα μ' άρεσε το πρώτο! shut up and appreciate a good joke!
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #468 on: August 08, 2013, 02:35:12 AM »
είναι trick question, ο μπάτσος και ο ναζί είναι το ίδιο πρόσωπο

pancy

• DV zombie
« Reply #469 on: August 08, 2013, 03:46:34 AM »
2 ολ δε μανευ

• DV zombie
« Reply #470 on: August 08, 2013, 12:49:32 PM »
είναι trick question, ο μπάτσος και ο ναζί είναι το ίδιο πρόσωπο
FML,οταν το ποσταρανε και εγω το ιδιο απαντησα

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #471 on: August 08, 2013, 12:56:06 PM »
great minds...

• DV zombie
« Reply #472 on: August 08, 2013, 06:47:50 PM »
ετσι επειδη τελευταια νιωθω ομορφα

Τι βάζουν οι ξανθιές πίσω από τα αυτιά τους για να γίνουν σέξυ;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Τα πόδια τους

Πως λέγεται ο τελευταίος απομείναντας Πατρινός;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Απομινάρας..

Οταν οι διπλα τελειωνουν το σεξ και σταματανε να φωναζουν,αναβω τα φωτα,βγαινω στο μπαλκονι και κανω τσιγαρο..Ετσι για να νομιζουν οι γειτονες οτι ημουν εγω.

Όταν βαριέμαι πάω στους μπάτσους όταν περπατάνε, τους βάζω τρικλοποδιά και φωνάζω "έπεσε η ασφάλεια".

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #473 on: August 08, 2013, 06:49:47 PM »
πολύ καλά :Ρ

• DV zombie
« Reply #474 on: September 01, 2013, 03:30:45 AM »
Σήμερα πήγα για καφέ και διαπίστωσα πως εμείς οι Έλληνες εκτός από όλα τα άλλα ξέρουμε και πολύ καλά Λατινικά.Από το διπλανό τραπεζάκι παρήγγειλαν:''Δύο freddus espressus metrius''..

- Μαμα , ένα περιστέρι, δώσε λίγο ψωμί.
- Φατο χωρίς ψωμί.

Αν αργησει λιγο ακομα ο μπροστινος στο atm,θα παω να ρωτησω σε ποια πιστα ειναι.

"Έτσι, έτσι.... και το κοτσάνι μέσα!!!''

Παναγία 1 π.Χ.

Έβαλα σήμερα το πρωί 50 ευρώ βενζίνη και ακούστηκε ένα μπαααααμ!! Ή έσκασε η εξατμιση ή έκλασε από τη χαρά του!!!

pancy

• DV zombie
« Reply #475 on: September 17, 2013, 04:09:06 PM »
Ένα γράμμα της ΞΑΝΘΙΑΣ μάνας στην ΞΑΝΘΙΑ κόρη: Γειά σου κορούλα μου, αν λάβεις αυτο το γράμμα τότε σημαίνει ότι έφτασε, αν δεν έφτασε, γράψε μου και θα σου το ξαναστείλω. Σου γράφω αυτο το γράμμα σιγά-σιγα γιατί ξέρω ότι δε μπορείς διαβάζεις γρήγορα. Έχουμε καλό καιρό. Την προηγούμενη βδομάδα έβρεξε μόνο 2 φορές: στην αρχή της εβδομάδας 3 μέρες, και στο τέλος της εβδομάδας 4 μέρες. Όσον αφορά το παλτό που ήθελες, ο κύριος Βασίλης είπε ότι αν το στείλουμε με τα κουμπιά του σε ένα δέμα, θα βγει πολύ ακριβό για να το στείλουμε λόγω βάρους οπότε τα έκοψα. Ξαναράψ 'τα, τα έχω βάλει στην αριστερή τσέπη. Ο μπαμπάς σου βρήκε καινούργια δουλειά. Να φανταστείς στο καινούργιο του πόστο έχει 400 άτομα από κάτω του. Κουρεύει το γκαζόν στο νεκροταφείο. Η αδερφή σου η Λίλα παντρεύτηκε πρόσφατα, και περιμένει παιδί. Δεν ξέρουμε το φύλο ακόμα γι αυτό δεν μπορώ να σου πω ακόμα αν θα γίνεις θεία ή θείος. Αν θα είναι κορίτσι, τότε λέει θέλει να το ονομάσει όπως και λένε και μένα. Αν και λίγο περίεργη απόφαση να ονομάσει κάποιος το παιδί του "μαμά". Έτυχε και ένα περιστατικό με τον αδερφό σου τον Αλέξη: Κλείδωσε το αμάξι, και άφησε τα κλειδιά του αμαξιού μέσα. Αναγκάστηκε να γυρίσει σπίτι(10 χλμ!) για να πάρει το 2ο κλειδί και να έρθει πίσω να μας βγάλει από το αμάξι. Αν πετύχεις την ξαδέρφη σου τη Νάντια, δωσ' της χαιρετίσματα. Αν δεν την πετύχεις μην της πεις τίποτα. Η μαμά σου. Υ.Γ.: Ήθελα να σου στείλω μερικά χρήματα, αλλά έκλεισα ήδη το φάκελο.

pancy

• DV zombie
« Reply #476 on: September 17, 2013, 05:06:14 PM »
Σκηνή ζήλιας No.170:
-Πού είσαι:;;
-Σε συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ!
-Και γιατί ακούω κόσμο;;;

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #477 on: September 17, 2013, 08:06:47 PM »
Ένα γράμμα της ΞΑΝΘΙΑΣ μάνας στην ΞΑΝΘΙΑ κόρη: Γειά σου κορούλα μου, αν λάβεις αυτο το γράμμα τότε σημαίνει ότι έφτασε, αν δεν έφτασε, γράψε μου και θα σου το ξαναστείλω. Σου γράφω αυτο το γράμμα σιγά-σιγα γιατί ξέρω ότι δε μπορείς διαβάζεις γρήγορα. Έχουμε καλό καιρό. Την προηγούμενη βδομάδα έβρεξε μόνο 2 φορές: στην αρχή της εβδομάδας 3 μέρες, και στο τέλος της εβδομάδας 4 μέρες. Όσον αφορά το παλτό που ήθελες, ο κύριος Βασίλης είπε ότι αν το στείλουμε με τα κουμπιά του σε ένα δέμα, θα βγει πολύ ακριβό για να το στείλουμε λόγω βάρους οπότε τα έκοψα. Ξαναράψ 'τα, τα έχω βάλει στην αριστερή τσέπη. Ο μπαμπάς σου βρήκε καινούργια δουλειά. Να φανταστείς στο καινούργιο του πόστο έχει 400 άτομα από κάτω του. Κουρεύει το γκαζόν στο νεκροταφείο. Η αδερφή σου η Λίλα παντρεύτηκε πρόσφατα, και περιμένει παιδί. Δεν ξέρουμε το φύλο ακόμα γι αυτό δεν μπορώ να σου πω ακόμα αν θα γίνεις θεία ή θείος. Αν θα είναι κορίτσι, τότε λέει θέλει να το ονομάσει όπως και λένε και μένα. Αν και λίγο περίεργη απόφαση να ονομάσει κάποιος το παιδί του "μαμά". Έτυχε και ένα περιστατικό με τον αδερφό σου τον Αλέξη: Κλείδωσε το αμάξι, και άφησε τα κλειδιά του αμαξιού μέσα. Αναγκάστηκε να γυρίσει σπίτι(10 χλμ!) για να πάρει το 2ο κλειδί και να έρθει πίσω να μας βγάλει από το αμάξι. Αν πετύχεις την ξαδέρφη σου τη Νάντια, δωσ' της χαιρετίσματα. Αν δεν την πετύχεις μην της πεις τίποτα. Η μαμά σου. Υ.Γ.: Ήθελα να σου στείλω μερικά χρήματα, αλλά έκλεισα ήδη το φάκελο.
2kkati

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #478 on: September 21, 2013, 07:59:09 PM »
νομιζω εχει ξαναποσταριστει αλλα ειχε αλλο τελος και ειπα να κανω ενα remake οταν εμαθα το original

Ήταν ο κάποτε ο Βαγγέλης, ένας άνθρωπος με πολύ υψηλό IQ. Λόγω αυτής της ιδιαιτερότητας του λοιπόν δεν άντεχε τους γύρω του γιατί κάθε κίνηση τους τη θεωρούσε χαζή. Αγανακτισμένος λοιπόν πηγαίνει στο γιατρό.

Βαγγέλης: Γιατρέ έχω πολύ υψηλό IQ και δεν αντέχω τους γύρω μου,μου φαινονται ολοι ηλιθιοι.

Γιατρός: Και τι μπορώ να κάνω για 'σένα;.

Βαγγέλης: Θέλω να μειώσεις το επίπεδο του IQ μου.

Γιατρός: Γνωρίζω κάποια μέθοδο μείωσης IQ, όμως είσαι σίγουρος;

Βαγγέλης: Ναι γιατρέ, δεν αντέχω άλλο. Θέλω να φέρεις το IQ μου στο επίπεδο που έχει ο μέσος όρος του πλανήτη.

Βάζει λοιπόν ο γιατρός τον Βαγγέλη σε μια καρέκλα, τον συνδέει με κάτι καλώδια, και αρχίζει την μείωση του IQ του με τη χρήση του ηλεκτρισμού ενώ ταυτόχρονα ελέγχει σε μια οθόνη το επίπεδο του IQ του Βαγγέλη ούτως ώστε να σταματήσει όταν φτάσει σε φυσιολογικά επίπεδα.

Κατεβαίνει λοιπόν το IQ. 220... 210... 180.. 150... 110... την στιγμή που φτάνει στο 100 ο γιατρός επιχειρεί να σταματήσει την διαδικασία μείωσης IQ. Τα μηχανήματα του όμως μπλοκάρουν και συνεχίζουν και μειώνουν το επίπεδο IQ του Βαγγέλη! 80.. 50... Την ώρα που φτάνει στο 20 ο γιατρός μη ξέροντας τι να κάνει αποσυνδέει τα καλώδια από τον ηλεκτρισμό.

Ο Βαγγέλης έχει μείνει ακίνητος με τα μάτια ανοιχτά! Ο Γιατρός αρχίζει να βαράει σφαλιάρες και να τον ταρακουνά για να συνέλθει!

Γιατρός: Βαγγέλη σύνελθε! Βαγγέλη με ακούς; Βαγγέλη πες μου κάτι!

Βαγγέλης:ΠΑΟΚ!

cincgr

• CBWARRIOR.
« Reply #479 on: October 07, 2013, 09:15:47 PM »
Οι Ευρωπαίοι με μισθό 2.500 ευρώ ο καθένας παραγγέλνουν:

- 4 σουβλάκια
- 1 χωριάτικη
- 2 μπίρες

Οι Έλληνες με βασικό μισθό 500 ευρώ ο καθένας παίρνουν:
- 2 μερίδες γύρο χοιρινό
- 1 τζατζίκι