Author Topic: Περί kakarott ο λόγος  (Read 29699 times)

Quetzi

• Ranked Pubzorz!
  • GW For Ever...
Re: Περί kakarott ο λόγος
« Reply #30 on: September 10, 2009, 02:08:05 PM »
Μας έβριζες γιατί έπεφτε πελατίαση...θυμάσαι που έβριζες τον Merlin που σε έχωνε με το sniper?
Από το voice chat τις θυμάσαι τις μάνες?Ζήτησες ποτέ σου συγγνώμη?Σε βρίσαμε εμείς ποτέ ετσι?
Παπαριές του στύλ σε κάναμε να βρίσεις είναι ηλιθιότητες...Αν έπαιζες για να το απολαμβάνεις δεν θα πέταγες μάνες..
Its just a fucking game...try to understand it..
Ougk(ξέρω ξέρω κλεμμένο)χαχαχαχ
|GW|Quetzi
Περήφανο μέλος των Greek Warriors.

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #31 on: September 10, 2009, 03:54:50 PM »
*random reference to my swift and just banhammer*

Αν ειναι να κατινιαστειτε καντε το στο spam me here section plox.

CQ

• Assistant team
  • DV zombie
  • the flame of the game
« Reply #32 on: September 10, 2009, 04:40:00 PM »
*random reference to my swift and just banhammer*

Αν ειναι να κατινιαστειτε καντε το στο spam me here section plox.

ayto pou kaneis onomazetai logokrisia.let the flame begin!

ΝΑ ΚΟΨΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΙΜΠΟΡΟ!

future

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
« Reply #33 on: September 10, 2009, 05:29:11 PM »
Ναι ρε γαμώτο που είναι η μαγεία?Εμπαινες στον σέρβερ τους και σου έβριζε την μάνα έτσι χύμα...που πάει ο κόσμος..χανόμαστε...μας έλεγε hax και μας έχωνε τα τρελά μπινελίκια μεσημεριάτικο...Που πήγαν όλα?χάθηκαν...

Α!CQ το πόστ σου είναι απλά απίστευτο!!Ελιωσααααααααααααααα

ναι όρεξη είχα να βρίζω... δεν πάτε καλά...

όσο για τον Elessar εγώ δεν είπα τίποτα για cheat. Άμα το είπε άλλο μέλος εγώ τι φταίω. Κάθησες και ανέβασες το demo και φαίνεται ότι δεν το λέω εγώ και κάτω γράφεις ότι εγώ το είπα. Τόσο έλεος είστε... Ό,τι μαλακία ακούτε από τον καθέναν το αναμασάτε σαν κατσίκες.

Κοιτάξτε τα δικά σας team που γεμίζουν cheaters και μετά μιλήστε. Εμείς κοιτάμε πρώτα να περνάμε καλά και μετά τις επιδόσεις....

Ο νοών νοείτο.

Κοίτα Savva ανοίγεις Thread για να κατακρίνεις ένα cheater από τη clan σου! Wtf mate ? Γιατί να το κάνεις αυτό ενώ έχεις κάνει 200 lammeries (Για μένα VLAMMERIES!) στο cb ! Λες ότι πάνω από όλα σας ενδιαφέρει το FUN ki bla bla bla! :@ Έχετε πάρει 10 matches με no show , μέχρι και fake match στήσατε για να πάρετε Points και μ λες Η ΚΙΤ CLAN παραμένει καθαρή κι ολά για το FUN ? WTF ? Κατακρίνεις τον άλλο ενώ εσύ είσαι χειρότερος! Πλσ στοπ ιτ ! Btw nice work Judge Dredd !  :D :D ;)
"ΕΒΩ ΓΙΝΕΙ-ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΑΤΛΕΜΕ ΑΥΛΙΟ" smsed by stam

KIT-DrSavvas

• DEMO UPLOADER!
    • KIT Clan XFire Page
« Reply #34 on: September 10, 2009, 06:18:28 PM »
Ναι ρε γαμώτο που είναι η μαγεία?Εμπαινες στον σέρβερ τους και σου έβριζε την μάνα έτσι χύμα...που πάει ο κόσμος..χανόμαστε...μας έλεγε hax και μας έχωνε τα τρελά μπινελίκια μεσημεριάτικο...Που πήγαν όλα?χάθηκαν...

Α!CQ το πόστ σου είναι απλά απίστευτο!!Ελιωσααααααααααααααα

ναι όρεξη είχα να βρίζω... δεν πάτε καλά...

όσο για τον Elessar εγώ δεν είπα τίποτα για cheat. Άμα το είπε άλλο μέλος εγώ τι φταίω. Κάθησες και ανέβασες το demo και φαίνεται ότι δεν το λέω εγώ και κάτω γράφεις ότι εγώ το είπα. Τόσο έλεος είστε... Ό,τι μαλακία ακούτε από τον καθέναν το αναμασάτε σαν κατσίκες.

Κοιτάξτε τα δικά σας team που γεμίζουν cheaters και μετά μιλήστε. Εμείς κοιτάμε πρώτα να περνάμε καλά και μετά τις επιδόσεις....

Ο νοών νοείτο.

Κοίτα Savva ανοίγεις Thread για να κατακρίνεις ένα cheater από τη clan σου! Wtf mate ? Γιατί να το κάνεις αυτό ενώ έχεις κάνει 200 lammeries (Για μένα VLAMMERIES!) στο cb ! Λες ότι πάνω από όλα σας ενδιαφέρει το FUN ki bla bla bla! :@ Έχετε πάρει 10 matches με no show , μέχρι και fake match στήσατε για να πάρετε Points και μ λες Η ΚΙΤ CLAN παραμένει καθαρή κι ολά για το FUN ? WTF ? Κατακρίνεις τον άλλο ενώ εσύ είσαι χειρότερος! Πλσ στοπ ιτ ! Btw nice work Judge Dredd !  :D :D ;)

O kakarott δεν είναι στην clan μου και ευτυχώς έφυγε πριν ανακαλυφθεί. Τώρα το αν έχουμε πάρει 10-100-100000 noshow δεν φταίμε εμείς. Εγώ ουδέποτε έβαλα cheat και ούτε έχω και μαγκιά μου. Όσο για lammeries όπως λες... Ποιος μιλάει.......

Αφού κάθεσαι και τα διαβάζεις τότε ξέρεις γιατί το έκανα στο cb στο νέο ladder όπου δεν είχε παιχτεί game. Μη τα λες όπως οι δημοσιογράφοι. Να τα λες σωστά.

@Quetzi έχω μανία με τα sniper και ακόμα έχω. Θεωρώ το πιο αδερφίστικο όπλο. Τώρα όσο για μάνες.... μην παριστάνετε τις αθώες περιστερές...
« Last Edit: September 10, 2009, 06:20:59 PM by KIT-DrSavvas »

Quetzi

• Ranked Pubzorz!
  • GW For Ever...
« Reply #35 on: September 10, 2009, 07:13:52 PM »
Ρε δεν στα εξηγώ καλά?Δεν τα εξηγώ καλά?
Μάθε μπαλίτσα να ούμε....

Δεν τα λέτε δεν τα γράφετε...και αναγκάζομαι να τα λέω εγώ.
Οτι να ναι ...
bb
|GW|Quetzi
Περήφανο μέλος των Greek Warriors.

Insomniac

• CBWARRIOR.
« Reply #36 on: September 10, 2009, 07:16:40 PM »
Really now... Who gives a fuck?

CQ

• Assistant team
  • DV zombie
  • the flame of the game
« Reply #37 on: September 10, 2009, 07:27:40 PM »
O kakarott δεν είναι στην clan μου και ευτυχώς έφυγε πριν ανακαλυφθεί.

den htan sthn clan otan anakalyfthike omws htan sthn clan otan haXare!

CASE CLOSED.NEXT?

future

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
« Reply #38 on: September 10, 2009, 07:29:53 PM »
Quote from: KIT-DrSavvas
Όσο για lammeries όπως λες... Ποιος μιλάει.......
Ότι να ναι απλά  :)

Τέσπα Νο offense  ;)

/Mute
"ΕΒΩ ΓΙΝΕΙ-ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΑΤΛΕΜΕ ΑΥΛΙΟ" smsed by stam

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #39 on: September 10, 2009, 07:33:26 PM »
Ο νοών νοείτο.
Koitakse na deis Sava, diavaza to topic afto mexri pou epesa panw se afto.
Proswpika tha sou lega na mh milas poly. Eixate enan cheater sto team, LES oti de to kserate ews tou pou piastike... Big deal xesthke h forada sto alwni, eilikrina. Emas ti mas noiazei ? Forum sto site sas exete an de kanw lathos , afto einai eswteriko sas thema.
YSTERA Les oti ta dika mas teams gemizoun cheaters ktl. Egw de thymamai polla apta clans pou nai mazemena edw sto portal afto na mh dinoun demos se cb matches (enoxopoiitiko stoixeio) , kai na flamaroun gia cheats me alles clan TIGA sthn anwrimothta rixnontas to epipedo ypo tou mhdenos me allhlokathgories ... kai meta apo merikous mhnes na trwei ban enas prwhn paikths tous. Afto mono ypopsies genna. To oti den einai pleon paikths sas de shmainei oti otan epaize mazi sas den ta fortwne en gnwsh sas. Afto mono o theos to kserei. K pali en telh ... de mas endiaferei. Telos epeidh milaw panw se afta pou les esy parapanw, an de koitages tis epidoseis de tha kanate fake match sto cb. De xwra kamia dikaiologia afto. Exete mpei sto ESL premiership mazi me alla teams twn opoiwn melh grafoun edw mesa, stous opoious apefthynese legontas pws ta teams tous einai gemata cheaters...

Den exw kati allo na pw, exeis myalo pistevw na katalaveis pws monos sou travas mia grammh k pernas adipera me tetoia replies. An thes na sevastei kapoios to team sou , afto asto na to kanete me prakseis oxi me logia.
O sevasmos kerdizete den epivalete.

kai kati gia na kleisw dioti to kourasame to thema...
@Quetzi έχω μανία με τα sniper και ακόμα έχω. Θεωρώ το πιο αδερφίστικο όπλο. Τώρα όσο για μάνες.... μην παριστάνετε τις αθώες περιστερές...
Exete dei politikous na tsakwnontai sth voulh?
Leei o enas gia to skandalo / melima ktl k zhta eksigiseis apton allon, kai o allos adi na apanthseis k na sthriksei th thesh tou perna se adepithesh legontas   " NAI alla ESEIS otan kyvernousate kanate to k to k poios thymatai to TADE skandalo ?  "   ktl... e idia skata k dw, opoios to piase to piase.

Thread moved to SPAM section , oti eixe na ypothei k ypothike.
« Last Edit: September 10, 2009, 07:35:06 PM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #40 on: September 10, 2009, 07:46:08 PM »
Η φαση "ειχαμε στο team ενα χαξορι, μεχρι που το μαθαμε" θυμιζει σταση γνωστων κομματικων εκπροσωπων / "ηγετων" μετα απο καποιο σκανδαλο με κομματικες λαμογιες.

Δεδομενου οτι ενα "φιλικο" γκαδερακι ονομαζεται συμβουλιο, και οτι με ενα "συμβουλιο" πεταξατε 12 ατομα εκτος (αρα εχετε πολυ λαο), δε στηνετε ενα κομμα να συνεδριαζετε και επισημα, να διεκδικησετε λαμογιες beyond pixels?  :D
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

Airborner

• Assistant Team\Mini Admins
  • DEMO UPLOADER!
    • Team Refuse Website!
« Reply #41 on: September 10, 2009, 09:06:30 PM »
Παιδια τωρα το πηρα γραμμη το Topic.

Να πω την αληθεια χτες μου ειχε στειλει ενα Pm ο AssVas για τον Kakarot οτι να τον προσεξουμε γιατι εχει μπει στο Hall of Shame αλλα λογω οτι δεν ειχα χρονο να το ελεγξω και επειδη πριν απο λιγο καιρο μου ειχε πει ο Kakarot οτι πιαστηκε καποιος με το ονομα του εφαγε Ban κλπ.. το ειχα ψαξει τοτε και ειδα οτι δεν υπηρχε καποια αντιστοιχια του CD -KEY που ειχε Bannaristei με αυτο που ειχε δηλωμενο σε CB & ESL. και ετσι απαντησα του Βασιλη με αφελεια οτι το ειχα δει και δεν ισχυει κατι τετοιο.

Τεσπα απο το εν λογω Ban φαινεται οτι το παιδι Hackarei αρα θα διαγραφει απο τις ταξεις των GROF

Μια ενημερωση σας κανω για να ξερετε..

CQ

• Assistant team
  • DV zombie
  • the flame of the game
« Reply #42 on: September 10, 2009, 09:10:59 PM »
o savvas milaei gia kathari clan.sorry alla otan exeis mia clan me 100 atoma de mporeis na xereis ti sou ginetai.opote ase to katharh giati oute kai sy xereis ti paizei kai oute prokeitai na matheis :S kanete recruit 10 atoma th mera kai alla tosa soutarete.thes na mou peis oti xereis pws oloi aytoi einai katharoi?egw vlepw ston 222 kathe mera kainourious kit.KIT-pantoflas,Kit-OMG,KIT-soulhs,KIT-PROSCOPE,KIT-MOFOS,KIT-jennajameson (lol ^^ ).
egw paizw edw kai kairo kathe mera me ta idia 10 to poly atoma cod4.opote an kapoios haxare tha to eixa katalavei.esy me tosa atoma mporei na haxareis kai o idios kai na mh to xereis ;d

KIT-DrSavvas

• DEMO UPLOADER!
    • KIT Clan XFire Page
« Reply #43 on: September 11, 2009, 12:23:00 AM »
@CQ

πάνω από 40 άτομα ποτέ δεν είχαμε. έχουν περάσει πάρα πολλοί παίχτες και θα έρθουν ή θα φύγουν κι άλλοι. Και ναι ήξερα και θα ξέρω πολύ καλά τι μου γίνετε και τι παίχτες έχω. Ο kakarott είχε παράξενο παίξιμο για 3-4 μέρες. Όταν γύρισε από διακοπές. Πιο πριν έβγαινε τελευταίος και έπαιζε χάλια, λες να είχε cheat; Ναι ξέρω πολύ καλά τι μου γίνεται για όλους τους παίχτες μου. Για το θέμα kakarott όπως προείπα έφυγε λόγο συμπεριφοράς. Δεν γίνετε με 2-3 μέρες να καταλάβεις άμα το παιδί cheatarei ή όχι...

Όσο για τα names που λες είναι οι ίδιοι παίχτες με άλλα ονόματα. πχ KIT-MOFOS=Pantrif κτλ. Δεν θα δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν ποιους βάζουμε και τι name βάζουν. Κοιτάξτε καλύτερα τις δικιές σας clan που πιάνονται σαν τις μύγες και αφήστε εμάς, ιδιαιτέρως η HEAT έχει γεμίσει στα hacks.... Κάθε μέρα και από ένας. Όσο για αυτό που λες για μένα φανερώνει το επίπεδο του ελληνικού community και γι' αυτό είμαστε ακόμα στα σκατά. Grow up και αυτό ισχύει για όλους όσους λένε αυτές τις βλακείες εδώ μέσα. Αντί να κοιτάμε να εξαλείψουμε το φαινόμενο cheating ασχολήστε με ηλιθιότητες και σχολιασμούς προς την KIT. Λες και έχετε κόλλημα.

@stEWIE: τα ίδια ισχύουν και για σένα.

@AssVas: σου είπα τι συνέβη για τον kakarott άμα είστε τόσο άπιστοι σας δίνω screens με wars του Αυγούστου να δείτε επιδόσεις του. Τι μας νοιάζει; Μας νοιάζει γιατί όλοι εκπροσωπούμε το ελληνικό community και ο κάθε leader είναι υπεύθυνος για το κάθε άτομο που έχει. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε ώστε να κρατήσουμε το επίπεδο ψηλά και να εξαλείψουμε τα hacks. Γιατί αν π.χ. ξέρεις πως ο AssVas παίζει med και ξαφνικά γίνει high ε καταλαβαίνεις τώρα... Αλλά κοιτάμε τα score και δεν μας νοιάζει αν ο άλλος κλέβει και σιωπούμε. Όσο για το cb είδες γιατί το έκανα. Έκανα challenges για να παίξουμε και κανένας δεν δέχονταν ε κάναμε ένα match μπας και ξυπνήσουν. Όπως και συνέβη τελικά. Δεν μα νοιάζουν οι πόντοι γιατί 1ον) παίζουμε cb χωρίς πλάνα και τακτικές, 2ον) παίζουν στα cb όποιοι να ναι. Όλα τα μέλη. Δεν κοιτάμε score και επιδόσεις. Τώρα λέμε να δουλέψουμε τίποτα οργανωμένο αλλά θα δείξει. Δεν θα κάτσω να κλειστώ σπίτι για να κάνω τακτικές. Έχουμε και άλλα πράγματα να κάνουμε δεν είμαστε <18 όπως οι περισσότεροι. Η KIT έχει μέσο όρο ηλικίας 25.

Όσο για τα αντίποινα ισχύει αυτό που είπα πιο πάνω για το επίπεδο του community.
Get a life and grow up!

Elessar.GR

• DEMO UPLOADER!
« Reply #44 on: September 11, 2009, 12:33:54 AM »
@CQ
Κοιτάξτε καλύτερα τις δικιές σας clan που πιάνονται σαν τις μύγες και αφήστε εμάς, ιδιαιτέρως η HEAT έχει γεμίσει στα  :eleos: hacks.... Κάθε μέρα και από ένας.

good one again  :guitar:

ps o SVG kai o Pkchu exoun cheat ena simboulio plox
« Last Edit: September 11, 2009, 12:45:06 AM by Elessar.GR »
The Development of my phone :D