Author Topic: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Kakarott  (Read 9536 times)

CQ

• Assistant team
  • DV zombie
  • the flame of the game
Re: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Kakarott
« Reply #15 on: September 12, 2009, 12:47:43 PM »
video has been removed leei :S

ΝΑ ΚΟΨΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΙΜΠΟΡΟ!

Kakarott

• Ranked Pubzorz!
« Reply #16 on: September 12, 2009, 01:25:36 PM »

KIT-DrSavvas

• DEMO UPLOADER!
    • KIT Clan XFire Page
« Reply #17 on: September 12, 2009, 04:31:43 PM »
To γιατί δεν απαντάω εδώ το εξηγώ εδώ:
http://www.callofduty.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=86&topic=2588.45

Reply #56

"Επειδή βλέπω πολύ low επίπεδο και lameries, όπως λέει και ο άσπονδος FUTURE, ό,τι ήταν να πω το είπα τα άλλα μου είναι βερεσέ. Δε με νοιάζουν. Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και μακριά από cheats."

Όταν μάθουν εδώ να μιλάνε, από το να σπαμάρουν, θα μιλήσω ξανά, από εδώ και πέρα ας πούνε ότι μαλακία τους κατέβει.
« Last Edit: September 12, 2009, 08:58:08 PM by KIT-DrSavvas »

Elessar.GR

• DEMO UPLOADER!
« Reply #18 on: September 12, 2009, 08:03:21 PM »
.... θα μιλήσω ξανά....

The time to talk is closer than you think.  ::) >:D
The Development of my phone :D

Kakarott

• Ranked Pubzorz!
« Reply #19 on: September 15, 2009, 02:57:15 PM »
Με αφορμή το topic του DrSavva και την προπαγάνδα που δημιούργησε για μένα γράφω ακριβώς ότι έγινε εκείνη τη μέρα στον server του 222. Μια μέρα πήγα σε ένα net cafe, να παίξω λίγο με τους φίλους μου LAN. Τα παιδιά δεν παίζουν promod οπότε παίξαμε σε σερβερ χωρίς mod. Προκειμένου να φτιάξω ένα class να παίξω, κατέβασα το Easy Account, το οποίο είναι level hack.Όλα καλά, έφτιαξα class, και παίξαμε . Όταν τελειώσαμε μπήκα λίγο 222 με το όνομα KIT-F4Lcon όμως είχα ξεχάσει το Easy Account ανοιχτό. Δεν γνώριζα ότι το pb κάνει detect to easy account san gamehack. το pb me κίκαρε από τον σερβερ και εγώ τα παιξα. Έκανα reconnect και το pb ξανά με πετάει για GAMEHACK. Έκανα ελαχιστοποιήση να δω μήπως είχα 3d party software και δεν το κατάλαβα. Bλέπω το EA να τρέχει, στην αρχή δεν πίστεψα ότι φταίει αυτό, αλλά όταν το έκλεισα και ξαναμπήκα στον σερβερ το pb δεν με ξαναπέταξε. Μόλις μπήκα τα παιδιά με ρώτησαν γιατί με πέταγε για gamehack. Τους απάντησα ότι δεν είχα ιδέα αλλα τους ανέφερα οτι είχα το ΕΑ ανοιχτό ρωτώντας τους αν υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό. Ο Insomniac που ήταν εκεί που εξήγησε πως ήταν hack το EA και εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ορκίστηκα σε όλα τα παιδιά πως δεν είχα βάλει hack. 2 μέρες αργότερα βλέπω το όνομα μου στο hall of shame και να γράφει ότι είχα χρησιμοποιήσει hack. Στεναχωρήθηκα πολύ. Την ίδια μέρα μίλησα στον savva προσπαθώντας να του εξηγήσω αυτό που έγινε. Τελοσπάντων αφού το cd key δεν έφαγε ban ανακουφίστηκα. To pb guid απτο cd key μου είναι 2dd5678f και όλοι μπορείτε να δείτε στο http://game-violations.ggl.com/ οτι το guid είναι καθαρό. Το συμβάν έχει γίνει εδώ και ένα μήνα περίπου οπότε το GV θα εχει streamarei τα pb bans, δεν γίνεται.Επίσης με το cd key μπαίνω κανονικά σε όλους τους servers. Επιπλέον κάποιος με το όνομα  CHRIS ο οποίος μπαίνει με το name μου έφαγε ban και μπήκε hall of shame. Το GUID τα δείχνει όλα. Αυτά από μένα προς τον savva και το συμβούλιο του. Εγώ τα γεγονότα τα έγραψα, όποιος θέλει με πιστεύει.

kai gia na ta 8umomaste ta palia ena BUMP :p

CQ

• Assistant team
  • DV zombie
  • the flame of the game
« Reply #20 on: September 15, 2009, 04:51:16 PM »
o kakarott einai panta sto proskhnio.

BUMP

ΝΑ ΚΟΨΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΙΜΠΟΡΟ!

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #21 on: September 15, 2009, 05:01:56 PM »
κι η αλήθεια επίσης
προσκήνιο στο τετράγωνο

ougk

Tommygr

• CBWARRIOR.
« Reply #22 on: September 18, 2009, 03:59:55 PM »
Με αφορμή το topic του DrSavva και την προπαγάνδα που δημιούργησε για μένα γράφω ακριβώς ότι έγινε εκείνη τη μέρα στον server του 222. Μια μέρα πήγα σε ένα net cafe, να παίξω λίγο με τους φίλους μου LAN. Τα παιδιά δεν παίζουν promod οπότε παίξαμε σε σερβερ χωρίς mod. Προκειμένου να φτιάξω ένα class να παίξω, κατέβασα το Easy Account, το οποίο είναι level hack.Όλα καλά, έφτιαξα class, και παίξαμε . Όταν τελειώσαμε μπήκα λίγο 222 με το όνομα KIT-F4Lcon όμως είχα ξεχάσει το Easy Account ανοιχτό. Δεν γνώριζα ότι το pb κάνει detect to easy account san gamehack. το pb me κίκαρε από τον σερβερ και εγώ τα παιξα. Έκανα reconnect και το pb ξανά με πετάει για GAMEHACK. Έκανα ελαχιστοποιήση να δω μήπως είχα 3d party software και δεν το κατάλαβα. Bλέπω το EA να τρέχει, στην αρχή δεν πίστεψα ότι φταίει αυτό, αλλά όταν το έκλεισα και ξαναμπήκα στον σερβερ το pb δεν με ξαναπέταξε. Μόλις μπήκα τα παιδιά με ρώτησαν γιατί με πέταγε για gamehack. Τους απάντησα ότι δεν είχα ιδέα αλλα τους ανέφερα οτι είχα το ΕΑ ανοιχτό ρωτώντας τους αν υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό. Ο Insomniac που ήταν εκεί που εξήγησε πως ήταν hack το EA και εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ορκίστηκα σε όλα τα παιδιά πως δεν είχα βάλει hack. 2 μέρες αργότερα βλέπω το όνομα μου στο hall of shame και να γράφει ότι είχα χρησιμοποιήσει hack. Στεναχωρήθηκα πολύ. Την ίδια μέρα μίλησα στον savva προσπαθώντας να του εξηγήσω αυτό που έγινε. Τελοσπάντων αφού το cd key δεν έφαγε ban ανακουφίστηκα. To pb guid απτο cd key μου είναι 2dd5678f και όλοι μπορείτε να δείτε στο http://game-violations.ggl.com/ οτι το guid είναι καθαρό. Το συμβάν έχει γίνει εδώ και ένα μήνα περίπου οπότε το GV θα εχει streamarei τα pb bans, δεν γίνεται.Επίσης με το cd key μπαίνω κανονικά σε όλους τους servers. Επιπλέον κάποιος με το όνομα  CHRIS ο οποίος μπαίνει με το name μου έφαγε ban και μπήκε hall of shame. Το GUID τα δείχνει όλα. Αυτά από μένα προς τον savva και το συμβούλιο του. Εγώ τα γεγονότα τα έγραψα, όποιος θέλει με πιστεύει.

kai gia na ta 8umomaste ta palia ena BUMP :p

Heh, γιαυτον ακριβως το λογο εχω γαμησει ολα τα cd-key του καταστηματος που δουλευω και δεν μπορω να μπω στον 222
Oπως ολοι μας, ειχα φτιαξει μονος μου στις αρχες του game μετα κοπων για σχεδον ολα τα challenges, αλλα επειτα απο ενα χρονο, χασαμε μεγαλο τμημα των σκληρων της φαρμας λογω απεργιων ΔΕΗ και δυσλειτουργια των ups, συμπεριλαμβανομενου και του προσωπικου μου φακελου. Οπότε, κατεβασα 55ρι για μενα και για ολους του δυσαρεστημενους πελατες.
Το Profil αυτο ομως μετα ανακαλυψα ο μαλακας οτι ειχε κατι hax_aimbot=1 και λοιπες παπαριες στο cfg, χωρις βεβαια να αλλαζει κατι τετοιο στον τροπο που επαιζα. Απλα ηταν αρκετο για να φανε ολα τα cd key πορτα απο τον 222 και μερικους αλλους του ιδιου δικτυου.  >:( >:( >:( >:(