Author Topic: Make CoD2Server (Ver1.1)  (Read 5195 times)

Kos

• Ranked Pubzorz!
Make CoD2Server (Ver1.1)
« on: April 14, 2006, 01:36:48 PM »
Make CoD2Server Ver1.1
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

This is the new version of Make_CoD2Server (Ver 1.1).

This upgrated tool contains:
1.Bug Fixed (Directory of the Game)
2.Importer for new Maps.
3.The new Maps of CoD2 Patch 1.2 (Wallendar=Rhine, Rostov=Harbor).
4.And, pictures of the weapons.

This program, makes in your Desktop a new icon (CoD2_Server) to run the server from there.

*Θέλει Framework2.0 για να τρέξει. Auto-downloading κατα την διάρκεια του install.

->>Kos007GR<<-   

kostas_kaz@hotmail.com (Για ερωτήσεις αλλά και νέες ιδέες)

Κατέβασέ το:
http://rapidshare.de/files/17915705/Make_CoD2Server_V1.1_.rar.html

cassidy

• Guest
Re: Make CoD2Server (Ver1.1)
« Reply #1 on: April 14, 2006, 04:32:21 PM »
Ωραίος o νέος  ;D
Θα βολέψει πολύ κόσμο (ρώτα τον ασβό πόσοι του στέλνουν pm την ημέρα για ρύθμιση server)

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #2 on: April 14, 2006, 09:59:01 PM »
kostakh sorry re file alla eimai aftes tis meres pnigmenos k de prolavainw na klassw.
Meta to lan tour , tha to tsekarw , dioti pragmatika... DEN prolavainw twra.

Good work pantws, tha sou ksanareply molis to dw ;)
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

Kos

• Ranked Pubzorz!
lol
« Reply #3 on: April 15, 2006, 12:25:49 AM »
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D xaxaxaxa
Mekanes kai gelasa re Vassilh..den peirazei re c..thn kanw gia Athina (so no Internet everyday )..ara apo twra oi euxes..
 8) Kalo Pasxa paidia..kales giortes..kai kala kopsidia..8)

bcagzhbo

• Ranked Pubzorz!
Βοηθεια<-----------
« Reply #4 on: June 28, 2009, 04:38:58 PM »
Γεια σας παιδια. Ειμαι 17 και χρειαζομαι πραγματικα την βοηθεια σας. Μολις γραφτηκα στο Φορουμ
γιατι πιστευω πως ειστε η τελευταια μου ελπιδα. Εδω και 2 χρονια πρωσπαθω να φτιαξω ενα CALL OF DUTY 2 SERVER στο Internet ετσι ωστε να παιζω εγω με τους φιλους μου απο τα σπιτια μας. Εχω ψαξει στο Internet αλλα το μονο που καταφερα ειναι να μπερδευτω χειροτερα. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε;;; Θα εκτιμουσα πραγματικα τη βοηθεια σας.
Ειδα αυτο το καινουριο προγραμμα------>MakeCoD2Server(1.1) Μπορω να φτιαξω ενα server με αυτο; Και αν ναι μπορειτε να μου πειτε ΑΚΡΙΒΩΣ τι πρεπει να κανω;; Ααα..ξεχασα εχω modem και εχω ανοιξει(port forwading) τις σωστες πορτες. Δεν ξερω αν αυτο βοηθαει αλλα σας το λεω.
Και οπως ειπα θα εκτιμουσα πολυ τη βοηθεια σας!!! Ευχαριστω!!!
??? ??? ???

CrAZY??

• DEMO UPLOADER!
« Reply #5 on: June 28, 2009, 05:16:04 PM »
Γεια σας παιδια. Ειμαι 17 και χρειαζομαι πραγματικα την βοηθεια σας. Μολις γραφτηκα στο Φορουμ
γιατι πιστευω πως ειστε η τελευταια μου ελπιδα. Εδω και 2 χρονια πρωσπαθω να φτιαξω ενα CALL OF DUTY 2 SERVER στο Internet ετσι ωστε να παιζω εγω με τους φιλους μου απο τα σπιτια μας. Εχω ψαξει στο Internet αλλα το μονο που καταφερα ειναι να μπερδευτω χειροτερα. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε;;; Θα εκτιμουσα πραγματικα τη βοηθεια σας.
Ειδα αυτο το καινουριο προγραμμα------>MakeCoD2Server(1.1) Μπορω να φτιαξω ενα server με αυτο; Και αν ναι μπορειτε να μου πειτε ΑΚΡΙΒΩΣ τι πρεπει να κανω;; Ααα..ξεχασα εχω modem και εχω ανοιξει(port forwading) τις σωστες πορτες. Δεν ξερω αν αυτο βοηθαει αλλα σας το λεω.
Και οπως ειπα θα εκτιμουσα πολυ τη βοηθεια σας!!! Ευχαριστω!!!
??? ??? ???

yparxei odigos sto forum gia to pws tha sikwseis server ;)
search it !

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #6 on: June 28, 2009, 06:08:48 PM »

CrAZY??

• DEMO UPLOADER!
« Reply #7 on: June 28, 2009, 06:21:35 PM »

CrAZY??

• DEMO UPLOADER!