Θα ήθελα να πω και εγώ με τη σειρά μου να γράψω κάποια βαθυστόχαστα
λόγια ! Το Lan απλά τα σπασε, δεν έχω πάει σε κάποιο άλλο, αλλά πραγματικά ήταν πολύ καλό και πολύ οργανωμένο
Χρόνια πολλά στα παιδιά που γιόρταζαν χθες
Special THNX goes to:
ΑssVas για την υπομονή που είχε όταν εμείς είμασταν στο κοσμο μας, αλλά και για το όλο organize (πέραn του AGL), Well done mate
SteWiE <3
, ChesteR <3
, lakcaj <3
, marmzat <3
, insomniac <3
που τους αγαπώ πολύ.. :drink:
zbou τα σπας απλά αδερφέ..
+1 στον TAKR1 και VRTGEEZ που είχαν ξεχάσει το God mode on και μας χάρισαν μοναδικές στιγμές σταξίματος.
+100000 στον VRTGEEZ που μου έδωσε το mousepad γτ χωρίς αυτό θα ήταν ένα fail το LAN για μένα
+1 στο psit που έπαιζε προπολεμικά video games και μου θυμισε τα λιωσίματα στα early years
+1 στον mexi,cq που ήρθαν απο θεσ για το Lan, Well done guys
element, Ainig, iNviS LOVEUGUYS
Asskicker που για λίγο δε του έκανα asskicked
Just Kiddin Loveu2..
EllesarGR and adoL για τους wannabe φωτογράφους μας που ήταν οι μόνοι που δε βαριόντουσαν να παίρνουν photos..
Special THNX goes to:
Uniqjze που με τα reports του, που ακουγόντουσαν από τον ηλεκτρικό :spam:, καταφέραμε και πήραμε Map από τους GaD.
Just Kiddin bro LOVEU, τα σπας..
MuscleTech που κατάφερε και έφτιαξε ένα τόσο γαμάουα και ντοπέ προιόν (τους naNOx9)
SOZ4DOPE
Wp και στα υπόλοιπα teams τα σπάτε όλοι παίδες
ΑΑΑΑ ξέχασα το πιο σημαντικο
Επειδή πρωτη φορά έβλεπα απο κόντά τους δικους μου(toulour,kafros,savage,ar15,predy), είμαστε πραγματικά ανώριμοι....
Love YOU !!!!!!
ααα και best quote ever:
ΜΑΛΑΚΑ κάποιους ανθρώπους τους βοηθάει πραγματικά ο ΣΑΤΑΝΑΣ και δε ψοφάνε..(GAD) Έχουν το διάολο μέσα τους..
P.S. :