Jo,
Το story έχει ως εξής:
Backlot, έχουμε μείνει 2on2, υπολέιπονται γύρω στα 30'' για το τέλος του γύρου και ο mate μου έχει το bomb. Του κάνω στο teamsay ''B42?''(dropbomb) - μπορεί να μην ήξερε τί εστί SnD. Τρώω kick στα επόμενα 10''.
/reconnect και ζητάω εξηγήσεις. Υπεύθυνος για το εν λόγω kick ήταν ο Psit ο οποίος όταν τον ρώτησα προς τί το kick απάντησε πως δεν κάναμε plant. Του εξήξησα την κατάσταση του round όπως γράφτηκε παραπάνω αλλά στ'αρχίδια του. Ψύχραιμος απάντησε πως δεν ξέρω να παίζω SnD.
Δηλαδή πώς ακριβώς θα μπορούσα να είχα ενεργήσει όταν ο mate δεν κάνει την παραμικρή κίνηση για plant, το teamdmg είναι απενεργοποιημένο και εγώ κάνω απλά γύρους το map? Είπα στον Psit να μου ζητήσει συγνώμη και να λήξει εκεί το θέμα γιατί δεν έχω καμία όρεξη ούτε να λογομαχώ, ούτε να αρχίζω threads σαν αυτό εδώ τώρα. Kαμία συγνώμη δεν έλαβα, ειρωνικές απαντήσεις ίσως.
Και pls δεν θα ήθελα posts του τύπου ''Ela re mlk Pyro pws kaneis etsi gia ena kick''. Φυσικά και κάνω έτσι γιατί δεν προκαλώ με τη στάση μου - δεν βρίζω παίχτες στον pub srvr και αντιθέτως βλέπω εριστικούς παίκτες να flameάρουν συνεχώς (και σε προσωπικό επίπεδο), να κάνουν gaybindchatflood και να μην έχουν δεχθεί ποτέ κάποιο kick / ban και τρώω kick εγώ γιατί έτσι ρε αδερφέ, ο Psit δέχθηκε απότομα μια παρτίδα ορμονών και δεν μπορούσε να τη χειριστεί ορθά ο οργανισμός του.