Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ένα πράμα.
Είχα βριστεί με ένα τύπο γιατί θεώρησε πολύ απλό και καθημερινό -τι στιγμή που έχασα ένα round, υπό κάποιες συνθήκες- να με πεί μαλάκα. Εγώ χωρίς να χάσω χρόνο του έβρισα τη μάνα με κεφαλαία, αξιοπρεπώς! Γυρνάει ο τύπος και μου λέει, φίλε εγώ δε βρίζω μάνες μου λέει. Εγώ του λέω βρίζω και δε θα μου πείς εσύ πώς θα βρίσω* τη στιγμή που είσαι αυτός που το ξεκινάει, χωρίς λόγο, χωρίς να με ξέρεις, χωρίς να έχουμε πεί κάτι απο πρίν, χωρίς να εχουμε να χωρίσουμε τίποτα και στο τέλος είσαι και νέοπας του κερατά, ΩΣ ΜΕΛΟΣ και όχι ως παίκτης.
*Αν σας επιτεθεί κάποιος με μαχαίρι και τύχει εσείς να έχετε πάνω σας πιστόλι, θα ψάξετε για μαχαίρι???!!!
Επειδή το πράγμα συνεχίστηκε με πολλά καντήλια εκατέρωθεν, ήμουν στο ventrillo με 2 admins, που είναι στην ομαδα μου και τους έλεγα να του ρίξουν ban για κάνα μήνα, γιατί στο μεταξύ είχα εκνευριστεί. Οι admins, αν και φίλοι μου του έριξαν 1 μέρα.
Λόγω παλαιότητας ως μέλους αυτής της κοινότητας θα μπορούσα να έχω rcon. Δεν έχω όμως και ούτε έχω ζητήσει, ούτε και θα το κάνω, για το λόγο του ότι, εκνευρίζω πολύ κόσμο με το gameplay μου για διάφορους λόγους και τσακώνομαι συχνά. Βέβαια, υπάρχουν και φορές που φταίω εγώ, αλλά ποτέ δεν έχω βρίσει εξ αρχής για τον οποιονδήποτε λόγο, στην ψύχρα, κάποιον επειδή με εκνεύρισε.
Έχουμε και λέμε λοιπόν, γιατί πολλοί εδω μέσα θέλουν μαθήματα, συμπεριφοράς...
Όταν μπαίνεις σε μια "παρέα" (σερβερ) που δε ξέρεις τι γίνεται και ποιός είναι ποιός, μέχρι να σε αποδεχτούν, ως άτομο και ως παίκτη, κάνεις λίγο την πάπια. Στον χώρο του ιντερνετ, που η επικοινωνία σε προσωπικό επίπεδο, γίνεται λίγο πιο δύσκολα, δεν φέρεσαι ακραία για να σε αποδεχτούν. Που να ξέρω ότι αυτός που με βρίζει, το κάνει χαμογελώντας, για να το πάρω καλά, (εκτός αν τον ξέρω), επομένως το κάνεις και δε σε νοιάζουν οι συνέπειες! Όχι να βρίζεις και να μπαίνεις μετά να ζητάς ρέστα, όπως γίνεται εδώ.
Συμμορφώνεσαι, με τα rules και αν σ αρέσει.
Δεν είμαστε όλοι φίλοι. Και ακομα πιο πολύ, οι φίλοι των φίλων σου δε σημαίνει ότι είναι και δικοί σου φίλοι. Είναι θέμα βαθμού οικειότητας μεταξύ ατόμων.
Δε σπας αρχίδια, σ αυτόν που πρόλαβε το sniper και ταυτόχρονα σε άλλα 24 άτομα, επειδή νομίζεις ότι είσαι ο Ζάιτσεφ των Βαλκανίων. Το πρόβλημα αυτό αν ήμουν admin, σε σπασαρχίδι άτομο θα του έριχνα 1 μήνα ban.
Βinds και συγκεκριμένα τα επαναλαμβανόμενα και βλακώδη όπως τα (c) copyright, τρώνε ban μιας μέρας έως 10, όχι επειδή είναι βλακώδη, ή προσβάλουν, αλλά επειδή αυτός που τα κάνει, δεν έχει τη στοιχειώδη εξυπνάδα να καταλάβει, ότι ακόμη και τα πιό ωραία αστεία, κάποια στιγμή παλιώνουν και πάυουν να είναι αστεία...
Το να σε βρίσουν και να βρίσεις, δεν επισύρει ban σε σένα, αλλά σ αυτόν που άρχισε. Αν έχετε με κάποιον μια διένεξη, για κάποιο θέμα και καταλήξει σε βρισίδι, τρώτε ban και οι 2, αφενός γιατί δε το σταματήσατε σε ένα σημείο και αφετέρου, δε σέβεστε τους άλλους παίκτες. Δε βλέπω κακό να συζητάς in game ένα συμβάν που ήταν περίεργο, αλλά συνήθως εμπλέκονται και 3οι και γίνεται στο τέλος χάβρα.
To gameplay του καθενός είναι δικαιωμά του και δεν τιμωρείται με ban, εκτός απ το συνεχές και άσκοπο camperoma και η μή διεκπαιρέωση του αντικειμενικού σκοπού, χάριν του ατομικού συμφέροντος (frag collectors). Aυτές οι κατηγορίες, θέλουν ban και ξύλο.
Αν κατα τη γνώμη σου φας ban άδικα, πρόσεξε τι θα μπείς να πείς στο φόρουμ, τον τρόπο που θα το πείς, σε ποιόν θα το πείς. Το 90% των αδικημένων, πιάνονται κώτσοι συνήθως, απ τα screenshots που τραβούν οι admin, ενώ στην αντίθετη περίπτωση, τα ss θα σε βοηθήσουν!