dfk, Για μένα ξέρεις τι είναι υποτιμητικό?
Να παίζω 10 χρόνια αυτό που περιγράφει ο promo, να προσφέρω στο community, και σε πολλά άτομα μέσω φόρουμ, τεχνικές γνώσεις, παικτικές γνώσεις, διοργανώσεις event, που αυτά είναι για όλους και στο τέλος να βγαίνουν 4-5 άτομα που ανήκουν εδώ, να παίζουν σε σέρβερς που άλλοι έστησαν γι αυτούς, ξεζουμιζοντας αυτό που ήθελαν, και να μου λένε ότι κάνω προπαγάνδα, ή ότι δε μπορώ να παίξω αυτό το game, ή ότι προσβάλλω κάποιους με το να τους λέω την αλήθεια (έστω τη δική μου) να τους αναλύω στο έπακρο, γιατί αυτό το game είναι χάλια, και γενικά με μία παρησία να μου το παίζουν ειδήμονες. Επειδή με εκνεύρισε η στάση σου, εγώ δε θα πώ ότι είναι μαλάκες αλλά θα πω κάτι χειρότερο. Έλεγα να στο γράψω απ το προηγούμενο πόστ, αλλά σου έδωσα μια ευκαιρία ακόμα και δεν το έκανα τότε, αλλά το κάνω τώρα...
Δεν είδα κάνενα παικταρά του COMMUNITY απο τους πρωτοκλασάτους που όλοι παραδεχόμαστε να αγοράζει αυτό το game, και να προσπαθεί να μας πείσει για κάτι, παρα μόνο παίκτες κάτω του μετρίου, που βεβαίως είναι μέτριοι γιατί δεν μπορούν να παίξουν αυτό που παίζουμε εμείς, και για αυτό τους βγαίνει όλο τους το κόμπλεξ στο να το παίζουν πνεύματα αντιλογίας χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα, παίκτες που αντικατοπρίζεται στο προσωπό τους το ποδοσφαιρικό γνωμικό... "όσοι δεν γίνονται ποδοσφαιριστές, γίνονται διαιτητές". Φυσικά δε βγάζω εσένα απ έξω. Γενικά οι απόψεις σου τις περισσότερες φορές σπανε αρχίδια, χωρίς λόγο! Αν δε σου αρέσει το competitive τι στο πούτσο μπήκες ESL admin, για να μας τα σπας, γιατί αλλο...? Αλλά αν έχεις παπαρια για πες μας θα το πάρεις εσύ? Τι φωνάζεις για τους άλλους, οι άλλοι τουλάχιστον το παραδέχτηκαν.