Author Topic: pfff pragmatika fail to game...  (Read 36308 times)

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
Re: pfff pragmatika fail to game...
« Reply #120 on: November 29, 2009, 09:38:50 PM »
kratiemai na mhn sta xwsw xontra

Ρε χώσε, δε παρεξηγιέμαι εγώ. Still propaganda though.

Mr.X

• Ranked Pubzorz!
« Reply #121 on: November 29, 2009, 09:48:23 PM »
H noimoisini  kapiwn ine kato apo to 0.Den ine propaganda na tus to deixneis kiolas...

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #122 on: November 29, 2009, 09:49:31 PM »
"Propaganda is a form of communication aimed at influencing the attitude of a community toward some cause or position. As opposed to impartially providing information, propaganda in its most basic sense, presents information primarily to influence an audience. Propaganda often presents facts selectively (thus lying by omission) to encourage a particular synthesis, or uses loaded messages to produce an emotional rather than rational response to the information presented. The desired result is a change of the attitude toward the subject in the target audience to further a political agenda."

Wikipedia owned dfk_7677 with an exact definition.

Για πες λοιπον dfk που ακριβως παρουσιασαμε τις πληροφοριες με τροπο που βολευει εμας, δεν ειπαμε ολη την αληθεια ή προσπαθησαμε να επικαλεσθουμε το συναισθημα και οχι τη λογικη του gamer.

Quoting is best but c/p will suffice.

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #123 on: November 29, 2009, 10:08:40 PM »
...
« Last Edit: November 29, 2009, 10:22:57 PM by SoldierBlue »

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #124 on: November 29, 2009, 10:51:53 PM »
"Τρόπος που βολεύει εμάς": Εσάς σας βολεύει να βγάζουν οι εταιρίες παιχνίδια που είναι καλά για το competitive.

Οι περισσότεροι από εδώ μέσα που λένε για το MW2 δεν το έχουν παίξει ή δε μπορούν, λόγω της competitive εμπειρία τους να παίζουν παιχνίδια σαν κι αυτό. Οπότε το "review" που κάνεις/ετε δεν θα έλεγα ότι είναι "όλη η αλήθεια".

Το συναίσθημα το προκαλείς όταν όποιον το παίρνει τον αποκαλείς θύμα, βλάκα, μλκα ή ότι άλλο εννοείς ή υπονοείς και είναι υποτιμητικό. Επίσης παρουσιάζεται σαν έκπτωτος και προδότης του "community που όλοι αγαπάμε".

Είμαι διαθέσιμος για ότι άλλες απορίες έχεις.

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #125 on: November 29, 2009, 11:12:52 PM »

promo

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • blah blah blah
    • hit me
« Reply #126 on: November 29, 2009, 11:28:19 PM »
"Τρόπος που βολεύει εμάς": Εσάς σας βολεύει να βγάζουν οι εταιρίες παιχνίδια που είναι καλά για το competitive.

Οι περισσότεροι από εδώ μέσα που λένε για το MW2 δεν το έχουν παίξει ή δε μπορούν, λόγω της competitive εμπειρία τους να παίζουν παιχνίδια σαν κι αυτό. Οπότε το "review" που κάνεις/ετε δεν θα έλεγα ότι είναι "όλη η αλήθεια".

Το συναίσθημα το προκαλείς όταν όποιον το παίρνει τον αποκαλείς θύμα, βλάκα, μλκα ή ότι άλλο εννοείς ή υπονοείς και είναι υποτιμητικό. Επίσης παρουσιάζεται σαν έκπτωτος και προδότης του "community που όλοι αγαπάμε".

An nomizeis oti yparxei kalyteros na kanei review gia to game, apo kapoion pou paizei fps games sto idio engine panw apo 10 xronia, kserei oles tis dynatothtes kai adynamies ths engine,  exei dei thn ekseliksh twn graphikwn apo diafora game houses kai einai software developer na tou peis na grapsei review!

Twra auta pou les einai apla gia entypwseis, an exeis na antikrouseis kati apo tis analyseis pou exw kanei, se parakalw kanto! Mexri tote sthn gwnitsa soy giati akoma den exeis katalavei giati milame...

Se osous exw milhsei ypotimhtika to exw kanei giati den mou lene kati epi tis ousias! Apla petane mia paparia, ayto 8ewrw propaganda egw! An 8eleis na milhsoume omws epi ths ousias eimai sthn dia8esh sou!
[16:02] <bazookas> pws gnt na milisoume ston athropo pou evale to anti cheat programa gia na to vgalei?
[16:04] <|ProMo|> re file plaka kaneis?
[16:05] <bazookas> no
http://www.ediodos.gr/4lkis/4lkis.html
http://www.alexander-moda.gr

1

gamoten

• 222 HERO!~
« Reply #127 on: November 30, 2009, 12:31:48 AM »

se lipame

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #128 on: November 30, 2009, 01:23:35 AM »
Βασικα ειστε μαλακες που καθεστε και βριζετε ο ενας τον αλλον.

Σορυ κιολας που επεμβαινω, αλλα ειναι δυνατον να μιλατε ετσι ο ενας στον αλλον? Και δη admin προς admin?

Αν ο ενας θα πρεπε ως admin να προσεξει καποια πραγματα ποιοτικα σε σχεση με το cod6, τοτε οι αλλοι θα πρεπε σιγουρα να προσεξουν καποια αλλα ποιοτικα πραγματα.

Εγω πηγα πριν κανα 3ημερο σε ενα απαραδεκτο εστιατοριο, και σε καποια φαση οι σερβιτοροι τσακωνονταν μεταξυ τους για μια λανθασμενη παραγγελια.

Μπροστα στους πελατες.

Και για να μπω οντοπικ, θεωρω οτι κακως θεωρηθηκε προπαγανδα, dfk, η τοποθετηση των παιδιων, αλλα κακως ηταν τοσο aggressive η τοποθετηση αυτη. Και ναι, η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι δε μπορεις να κανεις review αν δεν εχεις παιξει το game.

Και μπορεις να εχεις οποιαδηποτε αποψη (sux) και σταση (boycottage) για το παιχνιδι, αλλα δε μπορεις να την επιβαλλεις σε αλλους, να απομονωσεις καποιους αλλους για τις επιλογες τους ή να τους βριζεις.

Θεωρω οτι το παιχνιδι ειναι απαραδεκτο, δεν προκειται να δωσω 2 ευρω για να το παρω, οχι 50, αλλα σιγουρα συμφωνω με την εξηγηση του rundom.

Κριμα ειναι, να αγαπιεστε θα πρεπε! *_*    :D :D :D
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

Psit

• CoD.gr Admin
  • CBWARRIOR.
« Reply #129 on: November 30, 2009, 01:24:19 AM »
Συγνώμη για το offtopic, αλλά ο sinister_evil ηθικολογεί?!?!?!!?

On topic:
Ωραία τα λέτε 8 σελίδες τώρα, σε όλα συμφωνώ, εύγε, μπράβο. Αλλά πάρτε το απόφαση ότι όποιος γουστάρει θα το πάρει το game, και οι @@ριες του στυλ είναι μλκας, είναι χαζός, δεν τον αγαπάμε κτλ, είναι απλά προπαγάνδα διότι θέλετε καθοδηγήσετε το "community". Μπορεί αυτή να είναι η καλύτερη "καθοδήγηση", αλλά προπαγάνδα(=ανήθικο) παραμένει. Sinister_evil εγώ σίγουρα ηθικολογώ τώρα.

Υ.Γ: Psit soz for mitroglou.

polu dinami afto to pedi, simera to proi itane katw apo to spiti mou kai mazeve ta palia kalorifer me to 3kyklo kai to vradi mas karfose 2
"Im sure its been nerfed for the colored button boys"

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #130 on: November 30, 2009, 01:29:43 AM »
dfk, Για μένα ξέρεις τι είναι υποτιμητικό?

Να παίζω 10 χρόνια αυτό που περιγράφει ο promo, να προσφέρω στο community, και σε πολλά άτομα μέσω φόρουμ, τεχνικές γνώσεις, παικτικές γνώσεις, διοργανώσεις event, που αυτά είναι για όλους και στο τέλος να βγαίνουν 4-5 άτομα που ανήκουν εδώ, να παίζουν σε σέρβερς που άλλοι έστησαν γι αυτούς, ξεζουμιζοντας αυτό που ήθελαν, και να μου λένε ότι κάνω προπαγάνδα, ή ότι δε μπορώ να παίξω αυτό το game, ή ότι προσβάλλω κάποιους με το να τους λέω την αλήθεια (έστω τη δική μου) να τους αναλύω στο έπακρο, γιατί αυτό το game είναι χάλια, και γενικά με μία παρησία να μου το παίζουν ειδήμονες. Επειδή με εκνεύρισε η στάση σου, εγώ δε θα πώ ότι είναι μαλάκες αλλά θα πω κάτι χειρότερο. Έλεγα να στο γράψω απ το προηγούμενο πόστ, αλλά σου έδωσα μια ευκαιρία ακόμα και δεν το έκανα τότε, αλλά το κάνω τώρα...

Δεν είδα κάνενα παικταρά του COMMUNITY απο τους πρωτοκλασάτους που όλοι παραδεχόμαστε να αγοράζει αυτό το game, και να προσπαθεί να μας πείσει για κάτι, παρα μόνο παίκτες κάτω του μετρίου, που βεβαίως είναι μέτριοι γιατί δεν μπορούν να παίξουν αυτό που παίζουμε εμείς, και για αυτό τους βγαίνει όλο τους το κόμπλεξ στο να το παίζουν πνεύματα αντιλογίας χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα, παίκτες που αντικατοπρίζεται στο προσωπό τους το ποδοσφαιρικό γνωμικό... "όσοι δεν γίνονται ποδοσφαιριστές, γίνονται διαιτητές". Φυσικά δε βγάζω εσένα απ έξω. Γενικά οι απόψεις σου τις περισσότερες φορές σπανε αρχίδια, χωρίς λόγο! Αν δε σου αρέσει το competitive τι στο πούτσο μπήκες ESL admin, για να μας τα σπας, γιατί αλλο...? Αλλά αν έχεις παπαρια για πες μας θα το πάρεις εσύ? Τι φωνάζεις για τους άλλους, οι άλλοι τουλάχιστον το παραδέχτηκαν.

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #131 on: November 30, 2009, 01:31:42 AM »
An nomizeis oti yparxei kalyteros na kanei review gia to game, apo kapoion pou paizei fps games sto idio engine panw apo 10 xronia, kserei oles tis dynatothtes kai adynamies ths engine,  exei dei thn ekseliksh twn graphikwn apo diafora game houses kai einai software developer na tou peis na grapsei review!

Σου προτείνω να αρχίσεις να στέλνεις βιογραφικά σε game review sites, σίγουρα θα εντυπωσιαστούν από τα προσόντα σου.

Twra auta pou les einai apla gia entypwseis, an exeis na antikrouseis kati apo tis analyseis pou exw kanei, se parakalw kanto! Mexri tote sthn gwnitsa soy giati akoma den exeis katalavei giati milame...

Το review σου είναι μια χαρά για τον competive gamer, αμφιβάλλω όμως ότι έχουν την ίδια άποψη με σένα ένα κάρο game review sites που απευθύνονται στον casual gamer. Επίσης θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι εκφράσεις όπως το "Mexri tote sthn gwnitsa soy giati akoma den exeis katalavei giati milame..." αμφιβάλλω ότι θα με πτοήσουν, αφενός έχω ακούσει πολύ χειρότερα, αφετέρου δεν είμαι 15 χρονών.

Se osous exw milhsei ypotimhtika to exw kanei giati den mou lene kati epi tis ousias! Apla petane mia paparia, ayto 8ewrw propaganda egw! An 8eleis na milhsoume omws epi ths ousias eimai sthn dia8esh sou!

Επί της ουσίας, το game έχει κάποια στοιχεία που απευθύνονται στον casual gamer, που μπορεί να είναι παπαριές για σένα, αλλά όχι για άλλους. Επίσης έχει κάποια αρνητικά, που κυρίως επηρεάζουν τον competitive gamer και όχι τον casual gamer. Αν αυτό δεν το αντιλαμβάνεσαι, δεν έχουμε μάλλον τίποτα να συζητήσουμε.

Τέλος οι προπηλακισμοί προς την κατεύθυνση όσων διαφωνούν ή όσων αγόρασαν το game από σας που είστε σεβαστά μέλη του "community" εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι προπαγάνδα.

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #132 on: November 30, 2009, 01:55:46 AM »
dfk, Για μένα ξέρεις τι είναι υποτιμητικό?

Να παίζω 10 χρόνια αυτό που περιγράφει ο promo, να προσφέρω στο community, και σε πολλά άτομα μέσω φόρουμ, τεχνικές γνώσεις, παικτικές γνώσεις, διοργανώσεις event, που αυτά είναι για όλους και στο τέλος να βγαίνουν 4-5 άτομα που ανήκουν εδώ, να παίζουν σε σέρβερς που άλλοι έστησαν γι αυτούς, ξεζουμιζοντας αυτό που ήθελαν, και να μου λένε ότι κάνω προπαγάνδα, ή ότι δε μπορώ να παίξω αυτό το game, ή ότι προσβάλλω κάποιους με το να τους λέω την αλήθεια (έστω τη δική μου) να τους αναλύω στο έπακρο, γιατί αυτό το game είναι χάλια, και γενικά με μία παρησία να μου το παίζουν ειδήμονες. Επειδή με εκνεύρισε η στάση σου, εγώ δε θα πώ ότι είναι μαλάκες αλλά θα πω κάτι χειρότερο. Έλεγα να στο γράψω απ το προηγούμενο πόστ, αλλά σου έδωσα μια ευκαιρία ακόμα και δεν το έκανα τότε, αλλά το κάνω τώρα...

Δεν είδα κάνενα παικταρά του COMMUNITY απο τους πρωτοκλασάτους που όλοι παραδεχόμαστε να αγοράζει αυτό το game, και να προσπαθεί να μας πείσει για κάτι, παρα μόνο παίκτες κάτω του μετρίου, που βεβαίως είναι μέτριοι γιατί δεν μπορούν να παίξουν αυτό που παίζουμε εμείς, και για αυτό τους βγαίνει όλο τους το κόμπλεξ στο να το παίζουν πνεύματα αντιλογίας χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα, παίκτες που αντικατοπρίζεται στο προσωπό τους το ποδοσφαιρικό γνωμικό... "όσοι δεν γίνονται ποδοσφαιριστές, γίνονται διαιτητές". Φυσικά δε βγάζω εσένα απ έξω. Γενικά οι απόψεις σου τις περισσότερες φορές σπανε αρχίδια, χωρίς λόγο! Αν δε σου αρέσει το competitive τι στο πούτσο μπήκες ESL admin, για να μας τα σπας, γιατί αλλο...? Αλλά αν έχεις παπαρια για πες μας θα το πάρεις εσύ? Τι φωνάζεις για τους άλλους, οι άλλοι τουλάχιστον το παραδέχτηκαν.

Θέλω να σου ζητήσω ταπεινά συγγνώμη που έχω άποψη και τι λέω (λέμε τώρα για να περνάει η ώρα) ;D

Επί του θέματος, δε βλέπω κάπου να επιχειρηματολογείς για το ότι δεν κάνεις προπαγάνδα σύμφωνα με τον υπέροχο ορισμό που μας έδωσε ο φίλτατος sinister_evil από το wikipedia.

Και επαναλαμβάνω ότι αν πιστεύει κάποιος ότι με το να μου επιτίθεστε σε προσωπικό επίπεδο, θα με κάνετε να φύγω, ή να μην κάνω κριτική, μπορείτε να το συνεχίζετε ελεύθερα.

Εγώ μιλάω πάντα με επιχειρήματα και όχι παπαρολογίες του στυλ:"Ακούστε εμένα, γιατί εγώ παίζω 128 χρόνια FPS και όλοι σας εδώ μέσα μου χρωστάτε διότι με τις πολύτιμες συμβουλές μου ανδρώθηκαν παικτικά όλα τα τσουτσέκια που μας το παίζουν τώρα ειδήμονες".

promo

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • blah blah blah
    • hit me
« Reply #133 on: November 30, 2009, 02:19:14 AM »
Eksakolou9oume omws na mhn milame epi ths ousias! >:D

Tespa, den einai logos na tsakwnomaste, dikio exei o Stewie (sthn IW eprepe na petame auga)
.
Opoios exei kamia aporia 'h 8elei na rwthsei kati PM!
« Last Edit: November 30, 2009, 02:54:44 AM by promo »
[16:02] <bazookas> pws gnt na milisoume ston athropo pou evale to anti cheat programa gia na to vgalei?
[16:04] <|ProMo|> re file plaka kaneis?
[16:05] <bazookas> no
http://www.ediodos.gr/4lkis/4lkis.html
http://www.alexander-moda.gr

1

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #134 on: November 30, 2009, 03:30:40 AM »
Μα δεν μιλησαμε ποτε για το competitive συγκεκριμενα. Οι αλλαγες που φερνει το mw2 επηρεαζουν ολους απο τους competitive και hardcore μεχρι και τους casual.

Δεν ειναι θεμα αποψης το κακο που προκαλει η ελλειψη mod support. Δεν ειναι θεμα αποψης το κακο που προκαλει η ελλειψη dedicated server. Ειναι de facto ασχημα πραματα.
To να πετας knives, βαλλιστικους πυραυλους τομαχωκ κ.τ.λ ειναι θεμα προσωπικο. Δεν ειπε κανει μουφα το game και μη το παρετε γι αυτο. Δεν κατακριναμε καποιον που το πηρε γιατι δεν ειναι pr0 game headz0r ουαν shoot.
Δεν γινετε ομως καποιος που θεωρει τον εαυτο του gamer, γνωστη του τι παιζει με τις αλλαγες αυτες και να λεει "ntaksi mwre einai fun lolol1!!! to pira!". ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.

Ακομα περιμενω btw συγκεκριμενα c/p που να δειχνουν οτι καμωμεν προπαγανδα.