Αυτο ειναι το προβλημα ρε blue, οτι σε πειραζουν reviews σαν και αυτο του παιδιου που εγραψε την αποψη του.
Ναι, σου λεει οτι εχει 15 μειον, και ενα συν. Δηλαδη τι αλλο να κανει για να σου δειξει οτι τα μειονεκτηματα ειναι εμφανως περισσοτερα?
Ναι, ειναι fun. Του αρεσε. Βαζω στοιχημα οτι και στον CQ αρεσε. Και στον Mexicola ή τον promo, επισης. Ειχε πλακα.
Ειναι τοσο απαραδεκτο ή αχωνευτο το γεγονος οτι παραδεχεται οτι του αρεσε το παιχνιδι?
Σε μια συζητηση που χα νωριτερα, θυμηθηκα οτι τα παιχνιδια pokemon μου αρεσαν!
Ειμαι τοσο απαραδεκτος? Δε χωρανε στη λογικη σας reviews?
Πρεπει να ενοχλεισαι οταν καποιος σου λεει "το game ειναι γαματο, πραγματικα ο,τι καλυτερο εχω παιξει, μ' αρεσει η φαση με την IWnet, μακαρι να παιξουμε ολοι.... το e-shop το χει σε τιμη ευκαιριας, παρτε ολοι
link!!! " επειδη σου χει φυγει ο κωλος να προειδοποιεις τους παντες τι να περιμενουν.
ΔΕΝ πρεπει να ενοχλεισαι οταν καποιος που εχει προειδοποιηθει, με πληρη επιγνωση και ευθυνη, ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ το παιχνιδακι, ή εστω τα σκασει γιατι γουσταρει τη φαση ή απαγορεται η πειρατεια στο σκατοκεφαλο του ή ο μπαμπας του ειναι λεφτας ή ο ιδιος ειναι λεφτας,
και σου λεει "Το παιχνιδι ειναι πολυ fun, αλλα προφανως ετσι που τα κανανε ειναι για κλαματα. Δε μ' αρεσει πώς εξελιχθηκε η σειρα, και σιγουρα δε συγκρινεται με το 2 ή το 4. Θα προτεινα να το κατεβασετε ή να παιξετε σε κανα λανακι με την παρεα σας να νιωσετε λιγο bam_bum_φασεις με ντρελα σφαιρονια να μαρσαρουν και οι εγκζαντμισεις να δινουν πονο και να φωναζετε ΠΟΥ_ΖΟΥΝΑ_ΤΟΣΟ_ΓΚΑΙΡΟ_ΡΕ_ΠΑΙΔΙ_ΜΟΥ. Γιατι εχει χαβαλε".
Φορουμ συζητησεων ειναι, οχι registration portal για εκδρομη στον Καιαδα.