Author Topic: pfff pragmatika fail to game...  (Read 36312 times)

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
Re: pfff pragmatika fail to game...
« Reply #150 on: November 30, 2009, 07:12:53 PM »
@dfk_7677

To l4d εχει official και 3rd party (that means user, GSP, community or whatever) dedicated servers καθως και την δυνατοτητα για listen servers obviously. Παραλληλα διαθετει ενα lobby system (λογω φυσεων του παιχνιδιου) καθως και matchmaking που σου επιτρεπουν να βρειτε ενα random server που πληρει τις προυποθεσεις του lobby-individual καθως και console commands που forceαρουν την επιλογη συγκεκριμενου server.
BTW εχει το πολυ σημαντικο steam group server οπου μπορεις να επιλεξεις server απο steam group aka community που ανηκεις.
Με λιγα λογια το l4d ειναι casualization ενος pc game done right σε αντιθεση με το mw2. Διατηρει πληρη λειτουργικοτητα για τον advanced user καθως και ολες τις ευκολιες που χρειαζεται καποιος newbie ενω παραλληλα του επιτρεπει εν τελει να μαθει και 5 μαλακιες παραπανω.
Α btw το l4d εχει dedicated servers στο xbox360.

@rundom

Μα ρε μλκ δεν ειπε κανεις τιποτα για το casual target group. Το rage γινεται γιατι αγοραζουν το game ατομα του community that should've known better. Χεστηκα τωρα αν στους noobwars.gr αγορασαν 10 μαλακες το game. Βασικα δεν χεστηκα απλα δεν τους κατακρινω γιατι δεν ξερουν.
Δηλαδη με το μαλακα τον ρεακτορα ειναι σε φαση :

BTW ειναι κατι που μου ηρθε σημερα διαβαζοντας καποια παλια replies μου σε αλλα forum και σκεφτομαι πως επρεπε να το ειχα αναφερει στο article για το frontpage.
Στο jurrasic park (teh b00k) αναφερει μια συζητηση μεταξυ Hammond και Wu για το revision 4.4, να αντικαταστησουν ολο το livestock με νεες εκδοσεις. Ο Hammond λεει οτι δεν υπαρχει λογος, οτι εχουν δημιουργησει αληθινους δεινοσαυρους κτλ. O Wu απανταει σε αυτο οτι εκει ειναι το προβλημα. Οτι ο κοσμος δεν περιμενει να δει αληθινους δεινοσαυρους. Θελει να δει αυτο που νομιζει οτι ειναι οι δεινοσαυροι. Και μπορουσαν να πειραξουν το γεννετικο κωδικα ωστε να δημιουργησουν ζωα πιο κοντα στις προσδοκιες του κοσμου.

Αυτο γινεται στο gaming με τις μαλακιες που πλασσαρουν. Αντι να κοιταξουν να κανουν κατι σωστα, να το πανε ενα βημα μπροστα μειωνουν τα παντα συμφωνα με τις χαμηλες προσδοκιες των πολλων που δεν ξερουν τι πρεπει να περιμενουν. Αντι να φροντισουν να προσφερουν dedicated servers σε κονσολες τις βγαζουν στο pc. Αντι να φτιαξουν ενα λειτουργικο server browser ωστε να τα καταφερνει και ο τελευταιος ηλιθιος το βγαζουν τελειως και σου πετανε ενα matchmaking που πιπιλαει μπαλακια ουρακοταγκου.

STAM

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • kRAMBAAAAA~
« Reply #151 on: November 30, 2009, 07:32:06 PM »
oxi alli tsirlaaaaa  :'(

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #152 on: November 30, 2009, 07:40:58 PM »
eleos re omg ekseftelistiki dramatopoihsh tis katastasews, den exeis kai adiko vevaia. soz4traitor

bob marley-everything's gonna be alright

plus

• Ranked Pubzorz!
  • anything is possible
« Reply #153 on: November 30, 2009, 07:47:27 PM »
Να πω και εγώ τη γνώμη μου...
Πρώτον θα ήθελα να πω ότι δεν συμφωνώ με τα λεγόμενα μερικών.π.χ.Να πα να γ@μηθούν αυτοί που αγόρασαν το game,είναι noobades,να διαγραφούν από το site κτλ.
Έλεος σε Δημοκρατική χώρα ζούμε εν έτη 2009.
Eίμαι fan της σειράς Call of Duty.Tα έχω παίξει όλα από το πρώτο ως και το MW2.Άλλα τα έχω ευχαριστηθεί πολύ και άλλα λιγότερο.
Τώρα όσο αφορά το MW2.
Από την πρώτη κιόλας πίστα που έπαιξα multiplayer είπα σε έναν κολλητό που λιώνουμε παρέα στα CoD πως το παιχνίδι είναι μαλακία.
Ήταν το καλύτερο FPS game και το γάμησαν.
Τα μείον.
Το παιχνίδι είναι καθαρά noob-friendly.
Έβγαλαν τους deticated servers.
Το παιχνίδι είναι η χαρά του κάθε camperi.Το 70% των maps είναι camping spots.
Πολλές φορές παίζει κάποιος ειδικά σε χώρες όπως η Ελλάδα με high ping(lag).
Και να μπεις σε κάποιον server με καλό ping θα έχεις σχεδόν πάντα κάποιους να παίζουν με GL. Eιδικά αυτό με τα GL έλεος.
Τα γραφικά δεν είναι και τα καλύτερα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν.Ωραίο είναι το game αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο.
Γενικά όλο το σύστημα που λέγετε IWNET στο μεγαλύτερο κομμάτι του είναι μαλακία.
Τα συν.
Όπως και να το κάνεις το game ειναι fun.Mπορεί να έχει όλα τα μείον που αναφέρω παραπάνω αλλα ας μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας το game έχει διασκέδαση.ΠΡΟΣΟΧΗ δεν λέω ότι έχει καμία σχέση με το CoD 2 και CoD 4 MW απλά ότι είναι διασκεδαστικό.Και εγώ έχω ξενερώσει με το παιχνίδι.Περίμενα πολλά περισσότερα από έναν τίτλο Call of Duty αλλά δυστυχώς η Infinity μας έγραψε κανονικά.
Πάντως σε αυτούς που το κράζουν δε ξέρω τι να πω.Ή δεν το έχουν παίξει καθόλου και λένε τα δικά τους ή είναι όλοι pro εδώ μέσα.
Και ένα τελευταίο.
Αν και είναι πολύ νωρίς να μιλάμε ακόμα για το 7 πιστεύω ότι θα δούμε έναν πολύ καλό τίτλο από την Treyarch.Ήδη στο 5 έκανε πολύ καλή δουλειά σε σχέση με το προηγουμενό της,το 3.Και πιστεύω ότι θα λάβει υπ'όψην της τα λάθη που έκανε η Infinity και δε θα κάνει τα ίδια. Μακάρι να βγω σωστός,ο χρόνος θα δείξει.

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #154 on: November 30, 2009, 09:21:13 PM »
Έλεος σε Δημοκρατική χώρα ζούμε εν έτη 2009.
Σωστά, έπρεπε να ζούμε σε φασιστική για να σας πετάξουν όλους εσάς στον Καιάδα.

Τώρα όσο αφορά το MW2.
Από την πρώτη κιόλας πίστα που έπαιξα multiplayer είπα σε έναν κολλητό που λιώνουμε παρέα στα CoD πως το παιχνίδι είναι μαλακία.
Ήταν το καλύτερο FPS game και το γάμησαν.

Απ τη πρώτη στιγμή? Πρόσεξε τι λές.

Τα μείον.
Το παιχνίδι είναι καθαρά noob-friendly.
Έβγαλαν τους deticated servers.
Το παιχνίδι είναι η χαρά του κάθε camperi.Το 70% των maps είναι camping spots.
Πολλές φορές παίζει κάποιος ειδικά σε χώρες όπως η Ελλάδα με high ping(lag).
Και να μπεις σε κάποιον server με καλό ping θα έχεις σχεδόν πάντα κάποιους να παίζουν με GL. Eιδικά αυτό με τα GL έλεος.
Τα γραφικά δεν είναι και τα καλύτερα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν.Ωραίο είναι το game αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο.
Γενικά όλο το σύστημα που λέγετε IWNET στο μεγαλύτερο κομμάτι του είναι μαλακία.

...

Τα συν.
Όπως και να το κάνεις το game ειναι fun.

αυτό το συνδέεις με τα παραπάνω...!?

Mπορεί να έχει όλα τα μείον που αναφέρω παραπάνω αλλα ας μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας το game έχει διασκέδαση.ΠΡΟΣΟΧΗ δεν λέω ότι έχει καμία σχέση με το CoD 2 και CoD 4 MW απλά ότι είναι διασκεδαστικό. Και εγώ έχω ξενερώσει με το παιχνίδι.Περίμενα πολλά περισσότερα από έναν τίτλο Call of Duty αλλά δυστυχώς η Infinity μας έγραψε κανονικά.

Αλλά όπως και να το κάνουμε το game είναι fun, αξίζει να το πάρουμε, και να το κάνουμε κορνίζα δίπλα στη γκομενά μας Ε?

Έχω παραγείλλει ήδη μια PizzaFan και σε απολαμβάνω...

Πάντως σε αυτούς που το κράζουν δε ξέρω τι να πω. Ή δεν το έχουν παίξει καθόλου και λένε τα δικά τους ή είναι όλοι pro εδώ μέσα.

Φίλε θα σου άρεσε ένα όνομα όπως...[Καπετάν]Φάσκω & Αντιφάσκω?

Και ένα τελευταίο.
Αν και είναι πολύ νωρίς να μιλάμε ακόμα για το 7 πιστεύω ότι θα δούμε έναν πολύ καλό τίτλο από την Treyarch.Ήδη στο 5 έκανε πολύ καλή δουλειά σε σχέση με το προηγουμενό της,το 3.Και πιστεύω ότι θα λάβει υπ'όψην της τα λάθη που έκανε η Infinity και δε θα κάνει τα ίδια. Μακάρι να βγω σωστός,ο χρόνος θα δείξει.

ενώ εσύ απ τη πρώτη στιγμή, άφησες το χρόνο να δείξει...αχαχαχαχα, σε ευχαριστώ ρε φίλε, πραγματικά ησουν ότι έπρεπε για να δούν ορισμέ -dfk- νοι, το τι είδους παίκτες παίζουν αυτό το παιχνίδι, είσαι ο ηρωάς μου...τελος

dfk δε τους παίρνεις να κάνετε καμιά κλαν ρε, κρίμα ρε, θα χάσεις το κελεπουρι ρεεεεεεεεεε/...
« Last Edit: November 30, 2009, 09:24:29 PM by SoldierBlue »

AGDSL

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #155 on: November 30, 2009, 10:09:59 PM »
eimai med+ high petaxtis maxairion kai imba nuke user psaxno gia active cb clan

fml fml

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #156 on: November 30, 2009, 10:27:37 PM »
Αυτο ειναι το προβλημα ρε blue, οτι σε πειραζουν reviews σαν και αυτο του παιδιου που εγραψε την αποψη του.

Ναι, σου λεει οτι εχει 15 μειον, και ενα συν. Δηλαδη τι αλλο να κανει για να σου δειξει οτι τα μειονεκτηματα ειναι εμφανως περισσοτερα?

Ναι, ειναι fun. Του αρεσε. Βαζω στοιχημα οτι και στον CQ αρεσε. Και στον Mexicola ή τον promo, επισης. Ειχε πλακα.

Ειναι τοσο απαραδεκτο ή αχωνευτο το γεγονος οτι παραδεχεται οτι του αρεσε το παιχνιδι?

Σε μια συζητηση που χα νωριτερα, θυμηθηκα οτι τα παιχνιδια pokemon μου αρεσαν! :D
Ειμαι τοσο απαραδεκτος? Δε χωρανε στη λογικη σας reviews?

Πρεπει να ενοχλεισαι οταν καποιος σου λεει "το game ειναι γαματο, πραγματικα ο,τι καλυτερο εχω παιξει, μ' αρεσει η φαση με την IWnet, μακαρι να παιξουμε ολοι.... το e-shop το χει σε τιμη ευκαιριας, παρτε ολοι link!!! " επειδη σου χει φυγει ο κωλος να προειδοποιεις τους παντες τι να περιμενουν.

ΔΕΝ πρεπει να ενοχλεισαι οταν καποιος που εχει προειδοποιηθει, με πληρη επιγνωση και ευθυνη, ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ το παιχνιδακι, ή εστω τα σκασει γιατι γουσταρει τη φαση ή απαγορεται η πειρατεια στο σκατοκεφαλο του ή ο μπαμπας του ειναι λεφτας ή ο ιδιος ειναι λεφτας, και σου λεει "Το παιχνιδι ειναι πολυ fun, αλλα προφανως ετσι που τα κανανε ειναι για κλαματα. Δε μ' αρεσει πώς εξελιχθηκε η σειρα, και σιγουρα δε συγκρινεται με το 2 ή το 4. Θα προτεινα να το κατεβασετε ή να παιξετε σε κανα λανακι με την παρεα σας να νιωσετε λιγο bam_bum_φασεις με ντρελα σφαιρονια να μαρσαρουν και οι εγκζαντμισεις να δινουν πονο και να φωναζετε ΠΟΥ_ΖΟΥΝΑ_ΤΟΣΟ_ΓΚΑΙΡΟ_ΡΕ_ΠΑΙΔΙ_ΜΟΥ. Γιατι εχει χαβαλε".

Φορουμ συζητησεων ειναι, οχι registration portal για εκδρομη στον Καιαδα.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #157 on: November 30, 2009, 10:30:46 PM »
Φορουμ συζητησεων ειναι, οχι registration portal για εκδρομη στον Καιαδα.

Ρε Άλεξ ειλικρινά έκλασα στα γέλια.

plus

• Ranked Pubzorz!
  • anything is possible
« Reply #158 on: November 30, 2009, 10:45:39 PM »
Ρε @SoldierBlue ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω την αντιδρασή σου.Ή μάλλον μπορώ.Πάω στύχημα ότι έχεις ασχοληθεί μόνο με το CoD 4 και το χειρότερο είναι ότι νομίζεις ότι είσαι και κανάς παιχταράς.Competitive scene και δε συμαζεύεται δηλαδή.χαχαχα
Εγώ είπα την αποψή μου και δεν νομίζω ότι είπα και κάτι λάθος.Όπως είπε και ο @stEWIE παρέθεσα 15 μείον και ένα συν.Το ότι δεν το βρίσκεις εσύ fun το παιχνίδι είναι δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου.Τώρα όσο για το ποιος αξίζει να είναι σε αυτό το site και ποιος να πάει στον Καιάδα μπορούμε να το λύσουμε παίζοντας κάποιο vs match.Πάρε την παρέα σου και έλα,εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα.Και σε όποιο CoD θες εσύ.Δε σε ξέρω δε με ξέρεις μην αρχίζεις τις μαλακίες κάπου που μπορεί να μη σε παίρνει.Γκε-γκε?

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #159 on: November 30, 2009, 10:50:22 PM »
re plus failareis. oute ena registration date den mporeis na deis.

plus

• Ranked Pubzorz!
  • anything is possible
« Reply #160 on: November 30, 2009, 10:58:09 PM »
Ναι....και?
Τι πάει να πει αυτό?Επειδή είναι κάμποσα χρόνια στο site θα πρέπει να ανέχομαι το κάθε τι που θα μου λέει?Συγνώμη αλλά δε θα πάρω.Επειδή είμαι νέος στο site δε πάει να πει πως είμαι νέος και γενικά.Αυτός το άρχισε.
Τεσπά.

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #161 on: November 30, 2009, 11:38:42 PM »
Ενώ τα σχολια του περί του αν είμαστε εδω μέσα όλοι pro δε πείραξαν εσένα. Απ την άλλη αυτό εδώ το "εμπροσθογεμές", έχει όλο το δίκιο να λέει τη γνώμη του με το χέρι μύτη.

Βασικά alex, ξέρεις κάτι. Ναι, μ ενοχλούνε, και επειδή μ αρέσει να μιλάω με έξυπνα άτομα σα και σένα, μη μου δίνεις και σύ λάθος εντύπωση. Εκτός αν είσαι εκ του φυσικού σου πνεύμα αντιλογίας ή μέλος του συλλόγου "το χαμόγελο του παιδιού", ή ο "συνήγορος του πολίτη. άκουσες "φασισμός" και σου βγήκε η παπαρήγα απο μέσα, χέσε μας ρε alex και μη μου επεξηγείς το τι λέει και γιατί το λέει . είμαι αρκετα ικανός να κρίνω.

AssVas : edited to reply sou opws kai tou plus , prosexte th glwssa sas.
« Last Edit: December 01, 2009, 02:54:39 AM by AssVas »

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #162 on: November 30, 2009, 11:40:33 PM »
Ρε blue, μην παρεξηγεις το οτιδηποτε. Αφου εχεις δει 3 σελιδες πιο πισω οτι με ενοχλησε γενικοτερα η εχθρικη σταση πολλων, οχι μονο η δικη σου, και δε χρειαστηκε να διαβασω περι φασισμου.

Και ελεος με την Παπαρηγα, αφου και αυτη φασιστακι ειναι.  :D
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #163 on: November 30, 2009, 11:46:23 PM »
plus, βάζεις στοίχημα ότι παίζω απ το cod1? Αν το χάσεις, στείνεις κώλο στην Ομόνοια μέρα μεσημέρι, πάει? Λοιπόν, φίλε, κοίτα να μάθεις γράμματα και να διαβάζεις πρώτα αυτά που γράφεις, γιατί γελάει ο κόσμος, και μετά έλα να μου μιλήσεις...αντε να θες μπορώ να σου δανείσω λίγα βιβλία να μάθεις τίποτα...τα "Λόγια της πλώρης" τα χεις διαβάσει? Του Καρκαβίτσα είναι.

plus

• Ranked Pubzorz!
  • anything is possible
« Reply #164 on: November 30, 2009, 11:51:03 PM »
AssVas: prosoxh sto bad language
« Last Edit: December 01, 2009, 02:56:38 AM by AssVas »