Ψιλοφαγαμε προλογο και βαλαμε 6 cdkey στο καταστημα που δουλευω.
Απειρα fail μεχρι στιγμης:
Το profile αποθηκευεται Online μεσω steam, αρα ο πελατης που θα κατσει με ενα τυχαιο account Να παιξει, θα παιζει με τα lvl/rank/challenges/class του πελατη που επαιζε την προηγουμενη μερα 24 ωρες ασταματητα.
Οι πιστες ειναι επιεικως διαγαλαξιακες. Λες και παιζω Risk ειναι.
Θα πρεπει να δινω στους πελατες ενα αυτοκολλητο ταμπελακι με αριθμο για να το βαλουν στο χερι τους, ενα κουβα Gatorade, αθλητικα παπουτσια και σορτσακι adidas, και να τους στιβω βρεγμενο σφουγγαρι καθε 10 λεπτα πανω απτο κεφαλι τους.
Εχει απειρα game modes, αλλα μονο στο tdm Που δοκιμασα, το οποιο θεωρειται οτι θα πρεπει να εχει αρκετα slots, το μεγιστο που συναντησα ειναι 6 με 6.
Map δεν μπορεις να διαλεξεις, σε βαζει μονο του οπου γουσταρει το Map rotation. Οι πιστες ειναι 16 και μεσα σε 3 ωρες Game, επαιξα μονο τις 10, μιας και καθε μια ωρα, πετουσε μηνυμα host disconnected, trying to resolve host etc etc, οποτε ξανα μανα απο την αρχη το rotation.
Ωραια γραφικα, αλλα τετοια εφεδια δεν εχω ξαναδει. Δεν μπορεις να συγκεντρωθεις καθολου, μιας και πεταγονται συνεχως παραθυρα και τεραστια γραμματα με Killstreaks, deathstreaks κλπ.
Το μοναδικο μεχρι στιγμης που μου εκανε κλικ ειναι η αναποληση της αγαπημενης μου Brecourt, οταν επαιζα to 2003-5
WASTELAND