True story, το ζήτημα είναι στη φύση του "πολιτικό" και δε μπορεί να ιδωθεί αλλιώς, εκτός κι αν δεν το αντιλαμβάνεται κάποιος στην ολότητά του. Η κόντρα δεν είναι μεταξύ απόψεων, είναι μεταξύ βαθμίδων αντίληψης της κατάστασης, οπότε δε νομίζω πως ο όρος "προπαγάνδα" στέκει.
Επίσης, το site απευθύνεται κατά βάση σε competitive gamers, με κάποιους casual να μπαίνουν κατά καιρούς και να ρωτάνε διάφορα άκυρα, οπότε προφανώς οι απόψεις που εκφράζονται λαμβάνουν ως δεδομένο πως οι αποδέκτες τους θα έχουν γνώση των καταστάσεων και του τι εστί competitive, pc gaming κλπ.
Απ' την άλλη, κάποιες απόψεις ίσως πράγματι να εκφράζονται λίγο πιο ακραία απ' όσο χρειάζεται, αλλά μεταξύ μας είμαστε, δε θα πάθουμε και τίποτα. Απλά κρατήστε λίγο πάθος και για κανα κορίτschι.
ougk
Αυτή είναι μια απάντηση επί της ουσίας.
Εγώ σε κανένα σημείο δε διαφώνησα με τους sinevil, promo και λοιπούς που υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να αγοράσουμε το game. Ούτε εγώ το αγόρασα, 1ον διότι πιστεύω ότι δεν αξίζει τα λεφτά του, 2ον διότι αυτή είναι η δύναμή μου ως πελάτης-καταναλωτής.
Πάρα ταύτα, η αντιμετώπιση που είχαν άτομα, που είτε πήραν το game, είτε διαφώνησαν έστω και στα σημεία, ήταν το στοιχείο που με έκανε να βάλω τον όρο προπαγάνδα στη συζήτηση.
Δεν ξέρω αν το γεγονός ότι κάποιος αγόρασε το game είναι εξίσου κακό για εσάς με το να σας έβρισε-έκλεψε-βίασε την αδερφή, αλλά σε κάποια σημεία έτσι φαίνεται. Υποθέτω συνέπεια αυτού είναι οι χαρακτηρισμοί και η όλη στάση "εμείς άτομα που παίζουν τέτοια game δεν τα θέλουμε εδώ πέρα" και για μένα εκεί συνίσταται η προπαγάνδα-επίκληση στο συναίσθημα του δεχόμενου την παραπάνω στάση.
Επίσης, όντως το site απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε competitive gamers, αλλά όλοι μας ξέρουμε ότι σχεδόν κανείς δεν είναι 100% competitive gamer, αλλά παίζει και games για το fun. Το L4D από ότι ξέρω δε διαθέτει dedicated servers, get my point here?