Μιάς και είπατε για Δημοκρατία. Βασικά εγώ δεν είμαι δημοκράτης, εδώ και κάτι χρόνια. Γιατί απλά στη Δημοκρατία ο εχθρός μου κρύβεται καλύτερα...! Κι αυτό δεν είναι fun. Το μόνο που γίνεται στη δημοκρατία είναι να αυξάνονται οι μέτριοι γι αυτό δε ξαναμιλαω για το θέμα, ας μιλήσουν οι μέτριοι. Γνώμες του τύπου "θα το έκανα/έπαιρνα" "οκ, ας του δώσουμε μια ευκαιρία", "μη το καταδικάζουμε" και επιχειρήματα της πούτσας και review που παραπέμπουν σε IQ Γιώργου Αυτιά, τις γράφω εκεί που δε πιάνει μελάνι. Με αυτό το τρόπο τα λόγια έχουν το πρώτο λόγο και όχι οι πράξεις. Γι αυτό και πάμε κατα διαόλου σε όλους τους τομείς. Ενα πράγμα που είναι ποιοτικό δε χρειάζεται ούτε καν πωλητή, ούτε καν διαφήμιση. Δε μπορώ να συζητάω για κάτι μη ποιοτικό κατασκευαστικώς, όχι λόγω άγνοιας, αλλά λόγω πλήρους επίγνωσης του κατασκευαστή.
Υποτιμά όλα αυτά που πιστεύω και είμαι, κι ας έχει να κάνει με παιχνίδι, έστω. Ζητούν τη συγκατάθεσή μου (οι κατασκευαστές) προς το δικό μου κακό. Θέλουν να πάψουν να σκέφτομαι, να επιλέγω και να αγοράζω στα τυφλά, επειδή θα περάσω 1 μήνα όμορφα. Και μετά θα κρέμομαι απ τα αρχίδια τους, πότε θα βγάλουν το επόμενο. Κι αν μ αρέσει και κείνο...Γι αυτό το λόγο δε μπαίνω καν στον κόπο να δώ έστω κι ένα screenshot απ το σίχαμα αυτό. Δε σας φαίνεται ότι πολλά πράγματα γύρω μας εχουν αρχίσει να φθήνουν επικίνδυνα? Όχι, εγώ δε θα βοηθήσω να γίνουν περισσότερα. Απο τότε που σταματήσαμε να μιλάμε ειδικά και όχι με γενικότητες, ο κάθε μαλακας λέει ότι θέλει απο την τηλεόραση ως ένα φόρουμ, χωρίς κανένα κόστος και πρέπει να τον ακούω κιόλας. Αυτή είναι η δική μου Δημοκρατία και σ όποιον αρέσει.