Author Topic: Προβλημα με τον ηχο στο Cod 4  (Read 2901 times)

Sneil90

• Ranked Pubzorz!
Προβλημα με τον ηχο στο Cod 4
« on: December 13, 2009, 08:30:28 PM »
Παιδια ζητω την βοηθεια σας για ενα προβληματακι που αντιμετωπιζω, λοιπον οταν ανοιγω το Call of duty 4 ο ηχος σταματαει να αναπαραγεται μετα απο 2 λεπτα περιπου (ενω τα ηχεια δουλευουν δλδ δεν εχουν καποιο προβλημα αυτα) γτ οταν κανω restart to pc μετα δουλευουν κανονικα εκτος αν ξαναμπω στο παιχνιδι θα μου παρουσιασει το ιδιο προβλημα -Σημειωση:( ο ηχος δεν αναπαραγεται σε κανενα αρχειο ηχου εκτος αν κανω οπως ειπα και πριν restart sto pc , πριν λιγες μερες αλλαξα μιτρικη ισως φταιει τιποτα στην καρτα ηχου? ή θελει καμια ρυθμιση στον πινακα ελεγχου ή κανενα προγραμμα για να κατεβασω ? Ευχαριστω

Sneil90

• Ranked Pubzorz!
Re: Προβλημα με τον ηχο στο Cod 4
« Reply #1 on: December 14, 2009, 03:56:44 AM »
Επισης ξεχασα να συμειωσω δν εχω το directx εγκατεστημενο Ισως φταιει αυτο? αν ναι τοτε εξιγηστε μου πως να το εγκαταστησω ωστε να δουλεψει με το cod 4.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #2 on: December 14, 2009, 08:58:31 PM »
τα ηχεία σου είναι usb η κανονικά πάνω στη κάρτα ήχου;
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

Sneil90

• Ranked Pubzorz!
« Reply #3 on: December 14, 2009, 10:12:44 PM »
τα ηχεία σου είναι usb η κανονικά πάνω στη κάρτα ήχου;
USB ειναι. Δεν ανεφερα και μια ακομα λεπτομερεια οτι μονο στο multiplayer μου δημιουργει αυτο το προβλημα και σε κανενα αλλο παιχνιδι.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #4 on: December 15, 2009, 01:12:00 AM »
ftaiei to usb, googlare to .
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

Sneil90

• Ranked Pubzorz!
« Reply #5 on: December 15, 2009, 04:16:15 AM »
ftaiei to usb, googlare to .
Οχι, δεν ειναι αυτο καποιο αλλο προβλημα εχει γιατι το κοιταξα κ παλι τα ιδια . Κατι παθαινει στο multiplayer ενω πεζω online και σταματαει . Σε αλλα 2 παιχνιδια που πεζω δν υπαρχει προβλημα .Πριν κανω αναβαθμιση δν ειχα κανενα προβλημα με ηχο και τα ιδια ηχεια ειχα και πριν. Καμια αλλη λυση??? Τιποτα ρυθμισεις η καποιο προγραμμα που δν εχω εγκατεστημενο ισως φταιει

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #6 on: December 15, 2009, 07:12:53 PM »
dld an vgaleis ta usb hxeia k paikseis me karfia panw sth karta hxou sou kollaei kai ekei ?

plaputas

• Ranked Pubzorz!
« Reply #7 on: January 17, 2010, 02:17:43 PM »
afou les oti den exeis provlima se alla multiplayer paixnidia logika ftaiei kati mesa apo to idio to cod.Isos prepei na ry8miseis th poiothta tou hxou apo to sound options mesa apo to paixnidi h allios na anoi3eis to meikth hxou tou pc sou kai na fixareis apo kei ton hxo. 8)