Αφορμή του ποστ αυτού πήρα από ένα pcw(πι-σι-νταμπλγιου) που παίζαμε με κάτι φίλους στο οποιο ένας τύπος από το άλλο team αρχισε να κανει κατι περιεργα που στην αρχη μου μυριζαν για cheato-ειδη κατασταση..πράγμα το οποιο τελικα δεν ισχυε καθως ο ιδιος αρχισε να μας μιλαει για ενα πραγμα που λεγεται elevator.Συμφωνα με αυτο υπαρχουν καποια jumps τα οποια σε εκτινασουν"¨εκτος map...μας ειπε να δουμε καποια videos που εχει ανεβασει ο ιδιος στο youtube και ηθελά να το τσεκαρετε να μου πειτε τι διαολο συμβαινει.... 
"Υπάρχουν κάποια jumps..." Δε μας λέει ο φίλος, που τα βρίσκει αυτά τα jumps και αφού τα βρεί -(γιατί)- μπορεί να τα χρησιμοποιεί...?!?! Όπως και να χει δε νομίζω ότι είναι νόμιμα. Και καλά αυτός που τα βρίσκει δηλ., θέλει να μας πεί, ότι κάθεται και ψάχνει τα maps πόντο πόντο για να βρεί τρύπες του διαστήματος? Δε νομίζω ότι είναι κάτι τόσο αθώο και στο φινάλε, εγώ, εσύ ο παραδίπλα, γιατί δε τα χουμε βρεί? Είναι τόσο δύσκολο να φανταστώ ότι ο τάδε έκατσε και σκάλισε με σουγιαδάκι το τοίχο πάνω στον κάδο, με το ένα πόδι τιμωρία και βρήκε το Ακρωτήριο Κανάβεραλ της Crash, παρά ότι όλα αυτά "πληροφορίες", απο beta testers και moders, που αντί να κάτσουν να τα διορθώσουν, έχουν κάνει το game για το πούτσο καβάλα!
Μ αρέσει που με ρώτησε προχτές κι ένας τύπος στο public, "Βlue, τα elevators, επιτρέπονται" και του λέω "τι έιναι τα elevators?", "θα σου πώ μετά μου λέει"...τώρα που ξέρω μη δώ κανένα στον public να κάνει τέτοιες μαλακίες, θα φύγει "γιαμπανάκι" Βάρκιζα...!