εγώ πάντως περίμενα να σπάσει ένα μεγάλο ρεκόρ αυτές τις μέρες
Most Online Today: 73
Most Online Ever: 93 (April 06, 2008, 09:37:11 PM) κρίμα και είχε γέλιο το όλο thread. Εγώ με βάση και παλαιότερα topic που έχουνε γίνει ( κάνοντας ένα search για ban hax κλπ) είδα πως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως όταν κάποιος κλέβει κανονικά θα έπρεπε να
a) ανοίξει η Γη να τον καταπιεί για κανα δύο χρόνια
b) να μην μιλήσει καθόλου και να αφήσει την καιρό να επουλώσει την πληγή
c) να αλλάξει παιχνίδι στην τελική βρε παιδί μου και να πάει σε κάποιο άλλο scene με καθαρό την εγωισμό του.
ps: Η συγνώμη δεν νομίζω πως υπάρχει σαν επιλογή , γιατι συγνώμη λές όταν έκανες κάτι καταλάθος, μη εσκεμένα και όχι επαναλβανόμενα.
Πίσω στο θέμα τώρα. Στο Ελλάδιστάν όμως , πατρίδα του άνευ σημασίας διαλόγου. Ο haxor έχει δικαίωμα να υπερασπίσει τον εαυτό του, να λογομαχήσει για 5-10 Pages, γιατί τον στείλανε και σε buisness school οι γονείς του, να μην το παίξει λίγο δικηγόρος του διαβόλου? Και στο τέλος να μας πει και κατίνες λες και το forum είναι κάνα CIAO περιοδικό.
ps2: Αν καταλάβατε όσοι σχολιάζουν τα χάλια της κατάστασης , δεν ασχολούντε μαζί σας αλλά θέλουνε να διαπαιδαγωγήσουν τους 5-10 νεωφότιστους που διαβάζουνε αυτό το φορουμ και ναι! να εξιλεωθούμε όλοι οι υπολοιποι που παίζουμε 1,2,3 και 7 χρόνια και τα guid μας είναι πεντακάθαρα σαν το ποινικό μας μητρώο ( bad boys )
αυτά από μένα, ενιωθα μοναξιές και είπα να πώ τη γνώμη μου