ego akoma synexizo na postaro gt kapioi me eipan pos 9a me parei k emena i MPALA k pote mu den eipa oti eim 1.800 Hero k tetoia.. ok ?mn bazeis sto stoma mu pragmata pu dn eipa...
rasl , soy milisa prive sto xfire giati mou eipe o cq oti milagate ekeinh thn wra..
Exw peksei ena mix mazi me esena kai ton ser kai apo oti eida kai katharoi eiste (toulaxiston otan pezame) kai ikanophoitiko skill eixate, den akouses.
Katalavainw oti eisai se mia hlikia kai exeis glukathei apo ta pseutika^^ points pou exei anevei to team to opoio anhkeis..ESENA TAPEINWNEI auto, eidhka an to exeis katalavei.
Sou eipa pare poulo apo to nooboteam, poses ellhnikes omades yparxoun xwtheite ekei, vale to mualo sou na skeftei mhn eisai telemes kai ypotimas thn nohmosunh sou..
Eides kraksimo pou efage o allos o ispanos, portogalos ti ston poutso einai sto tek9 forum kai ekane leave, les oloi emeis pou to leme na einai hli8ioi kai klika?h na zhlevoun ta pseutika points?
Ksupna me to na kaneis posts kai eidhka sto tek9 gia to preinvite esena koroidevoun..get brain.
Pragmatika kane oti se fotisei to agio pneuma tou cb, den kserw an einai pia arga kai gia esena.To team sou pantws tha geftei apolaustikes bananes chiquita avrio methavrio.