GrShooter, milas gia to leksilogio pou xrhsimopoioun ta paidia edw mesa enw de vlepeis poios prwtomilise me tetoio toupe kai yfaki ? kai pisw apo o8ones magies ktl to kserw kalytera apo pollous, efoson fysika diavases ola ta reply, aporw pws vgaineis kai thigeis afto to thema. To trava pesto sto patera sou htan parathrhsh ston gio sou gia to tropo pou milise. Den paizei rolo an to pe se mena proswpika H se opoiondhpote.
To an einai cobleksikos kapoios epeidh einai ena 13xrono kalytero apo afton den nomizw oti stekei mias kai yparxoun kai alloi nearoi pou to community tous sevete kai tous exei apodextei plhrws.
To an oi x-SOL kseroun an cheatarei H oxi de stekei dioti ka8hmerina pianontai
cheaters pou oloi nomizan pws htan clean. Shmasia exei oti o gios sou paizei se mia omada pou sigoura klevoun, kai ta ban tha fygoun syntoma. Nomizeis dld pws enw eide th ksafnikh allagh ikanothtas twn sybaiktwn tou de katalave ti trexei? gia mena xanete aftomatws o sevasmos mou.
Den eida na anafereis tpte gia tis apanthseis twn Sybaiktwn tou oute th proswpikh sou apopsh panw sto thema, apanthses gia ton gio sou oson afora tis kathgories , dld xwris apodikseis na mh milame ktl.
Edw einai ena portal kai yparxei ena ellhniko community, otan klepsei kapoios einai kako prama. Otan to gnwrizeis kai oxi aplws de kaneis tpte, alla meneis sthn omada kai ftaneis 1800 pts tote to travas to skoini, En telh otan arxizei k vrwma to prama me to team sou kai ginete tosos doros, akoma k ontws na mhn eixes katalavei ti paizei, leme twra, tha prepe na ekfereis thn apopsh sou , kai eidka otan vlepeis ta video pou exoun anevei , pou deixnoun an mh ti allo th klepsia, de thelei na xeis 5 xronia sth plath sou pro gamin gia na to katalaveis, poso mallon o rasl . Ksereis ti pona telika ? Na vlepeis atoma na se koroidevoun kai na se ypotimoun , les k eisai xtesinos. Anti na parei to tharos toulaxiston na pei ena "paidia de gnwrizw/de kserw" H ena sygnwmh or whatever anthrwpino. vgainei kai kalyptei tous "m8" tou pou vrwmane ews thn Egypto. Tote na me sybathas alla tetoio atomo aftomatws mpainei sth griza zwnh.
To community pou krineis esy san pateras tou paidiou sou , exei synxwresei cheaters pou paradexthkan tis prakseis tous H paidia pou kathgorithikan omoiws alla adedrasan diaforetika.
En telh to skatozwo protimw na mou kanei o idios to parapono-parathrhsh para na th kaneis esy. An ontws edines vash se ola osa diavazes kai an hsoun adikeimenikos, den 8a prepe na niwtheis pws prosvalese vash olwn twn parametrwn ypopshn.
Oso gia to pou anaferotan pou les, den eida na leei o idios tpte panw se afto.
Ti na dextw loipon oti de to diatypwse swsta? H oti tou ksefyge? tespa.
Parepiptwntos den yparxei ypopto demo tou Rasl, apla einai melos twn team replay pou de phre th thesh pou eprepe, kat epilogh tou. Afto fysika kai einai epilogh tou alla epilogh mou kai twn paidiwn adistoixa einai na ksenerwnoun. Otan pas me th parea sou se mia drasthriothta kai ekei yparxoun
kai alles parees , tote einai apolytws fysiologiko otan tha symvei mia stravh, oi adidraseis - prakseis sou na exoun ameso adiktypo sthn apopsh twn ypoloipwn gia to proswpo sou. Nai tha yparksoun oi thermoi, oi pio logikoi ktl. O kathenas einai eleftheros na diatypwnei thn apopsh tou edw pera.
Kai mias kai egrapses kapoia pragmata pou ta parousiazeis alliws na ypenthymisw.
Eipe o Gios sou :
Gt polla akustikan gia mena k tn ser ... px:APatEwnas k oi upolipoi to mono pu exo na po ein cu@LAN na deite pios haxari skatozoa PS: Tn ilikia mas tn balate k kala na peite oti eimaste "ANORIMOI"? pffff
Efoson mila etsi, kai to phre aftos proswpika tote problhma tou . Mazi me ta xlora kaigontai k ta ksera, kai ksanalew kata poso "swstos" einai efoson gnwrize pws eklevan oi m8 tou ? PAROLA afta h apanthsh mou htan:
rasL_evil gia ton eafto sou na miliseis gia tous allous kane moko,
to mono pou mporeis na peis einai pws "egw paidia de haxarw" tpte allo.
Oson afora ton Ser , aston na milisei monos tou de xreiazete dikhgoro.
4. SeR? - SeRzoR - Dhmhtra
Accounts:
cb - http://clanbase.ggl.com/humaninfo.php?hid=3181775
esl - http://www.esl.eu/gr/player/4400979/
Guids:
a6bbd1c5 CoD2 - 8 Oct 2009 18:24 - BANNED
http://game-violations.ggl.com/index.php?page=_GVPage&GVPage=GVBaninfo&banID=4843
1e2899d1 CoD4 - 6 Oct 2008 15:22 - Current
Gt polla akustikan gia mena k tn ser ... px:APatEwnas k oi upolipoi to mono pu exo na po ein cu@LAN na deite pios haxari skatozoa PS: Tn ilikia mas tn balate k kala na peite oti eimaste "ANORIMOI"? pffff
Pio LAN ? ma de prokeite pote na sas epitrapei se LAN na paiksete etsi opws ferthikate xwris eksereseis . Oi men dioti cheatarate, oi de dioti afto egine en gnwsh sas kai phgate gia ta points tou cb - glory.
Anorimoi eiste apo tis prakseis sas - syberifora sas, de xreiazete na poume tpte allo .
P.S Skatozwo na peis to patera sou
Kai rasl
bsk 1on Assva auto to ban apo to cod2 ston ser dn ein diko tu ein enos kypriou !
As eixe to diko tou cdkey de tha leme ta idia kathe fora.
Egw shooter sa pateras de tha baina edw mesa na "katharisw" kai na yposthriksw to paidi mou efoson
htan epilogh tou na meinei se mia omada pou klevoun.
Kai an mh ti allo oson afora afto :
Kai an thes na me peis emena skatozwo...... ela mouri me mouri na mou to peis.
O gios sou mas eipe skatozwa, mathe tou na milaei kalytera kai meta ela kane mas parathrhsh se parakalw. Oute prwsopika exw mazi sou oute tha apoktisw, Tou pa opws mila se mas na erthei na sou milisei gia na tou rikseis mia fapa na mathei na milaei.-
Epeidh grafw wra twra an exei postaristei reply tha riksw edit.