[sarcasm]Πλέον μετά από αυτό το επιχείρημα πιστεύω ότι ο CQ είναι ηλίθιος. Και ένα βράδι στο irc ο sinister_evil και ο promo κάναν ότι κάνει τώρα ο apatewnas, άρα είναι χαζοί.[/sarcasm]
Feel free to ban me now
, as I'm just busting your balls.
Μα ειναι λογικο οταν σου εχουν παρει match απο technicality και ολο το γενικο σκηνικο ο αλλος να τσαντιστει και να κραξει. Παραλληλα αν θυμασαι σου ειχα πει πως επρεπε να παρει τα pp απλα τοσα ωστε να ειναι στο οριο να χασει το επομενο match αν συνεχισει/κανει κατι αλλα οχι να το χασει de facto.
Αντιθετως το καθε πιθικο στο pub ή forum, που προκαλει χωρις λογο, δεν τον δικαιολογω κατα αυτο το τροπο.
Παραλληλα δεν καταλαβα για ποτε λες στο irc οτι εκανα σαν τον απατεωνα (δηλαδη να μου εξηγουν πως λειτουργουν τα rules και να επιμενω σ αυτο που εχω στο μυαλο μου με κλαψομουνιαρικο υφος για την αδικια των admins).
@Apatewnas
Αν θυμασαι ειχε φαει καποιος sol ban γιατι κοροιδευε τον Episkepth. Αλλα ξεχασα ειναι και αυτος 222 friend.
Παραλληλα ο furure σου εξηγει οτι οταν 2 βριζονται 4fun εσενα δε σου πεφτει λογος να ζητας ban. Οταν ομως ενας απο τους δυο που βριζονται "4fun" παρεξηγηθει γιατι εχει ενα οριο στη πλακα που του κανουν τοτε ο ιδιος μπορει να ερθει στο forum με proof και να ζητησει να γινει κατι.
Σου ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβεις οτι εκανε μαλακια ο φιλος σου? Ή σου ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτεις?
Παραλληλα ειναι σπασαρχιδια σκετη που το παιζεις κλαμμενος και καταδικαζεις την αδικια της 222 κλικας ενω αν ηταν οποιοσδηποτε αλλος που δεν ειναι φιλαρακι σου θα τον ειχες γραμμενο στα παπαρια σου. Καλη ωρα οταν ειχε φαει ο haxzor (αδικο κατα τη γνωμη μου) ban για μια βδομαδα επειδη ειχε βγαλει lmg 4fun με το bug στο παλιο promod, που ησουν υπερ και ελεγες καλα να παθει. Το 4fun το ξεχασες τοτε μαλλον.
BTW o haxzor ειναι 222 friend (αν και ενοχλητικος friend) και team mate.