Οχι ειναι γενικοτερα λογικο γι αυτο αναγνωριζεται το ελαφρυντικο του εν βρασμο ψυχης. Δε νομιζω πως τωρα αν ειχε μια συζητηση ο cq με τον sandsturm να τον μπινελικωνε, σιγουρα ομως θα το ειχε κανει τοτε (που το εκανε ουσιαστικα). Και spare με τη φιλοσοφικη αναλυση του αν πρεπει να ελεγχεις την συναισθηματικη σου αντιδραση κτλ. Καποια πραματα στη σπανε, τσαντιζεσαι, ριχνεις καντηλια. Συν οι συγκεκριμενες συμπεριφορες και ευκολιες της internetικης λογομαχιας.
Βέβαια, βέβαια ο θυμός σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις ότι θέλεις, δε γ..μιούνται όλοι που σε τσάτισαν. Νομίζω ότι όλοι του οι mates τσαντίστηκαν με αυτό που έγινε, αλλά δεν αντέδρασαν έτσι. Τώρα αν εσύ και το "community" γουστάρετε να του κάνετε το συνήγορο, να του κόψετε και απόδειξη γιατί να έχει και φοροελάφρυνση.
Η διαφορετικη αντιμετωπιση δεν υπαρχει λογω κλικας ή φιλιας. Υπαρχει επειδη πολυ απλα ο admin γνωριζει καλυτερα περι τινος προκειτε οταν γνωριζει το ατομο για το οποιο γινεται ο λογος. Ξερω με σχεδον απολυτη βεβαιοτητα οτι ο stewie ποτε δε θα αρχιζε να καντιλιαζει καποιον στο ασχετο. Παραλληλα γνωριζω πως ο razmus κατεβαζει καντηλια στο ασχετο. Αλλιως θα συμπεριφερθω οταν μου πουν -ο στουης με εβρισε και αλλιως ο -razmus με εβρισε. Το ιδιο ξερω και για τον airborner που δεν ειναι μελος της "κλικας" ομως. Και θα εχει την ιδια συμπεριφορα που θα εχει και ο stewie που ειναι φιλος.
Απο την αλλη βεβαια για τα "ατομα της κλικας" δεν εχω ακουσει ποτε παραπονο απο κανενα. Ειναι τυχαιο?
Δηλαδη το μονο ατομο εντος "κλικας" ας πουμε που κανει μαλακιες χοντρες ειναι ο billor και εχει φαει τοσο ban που τα παιδια του θα βγουν με kick.
Τελος αν ημουν ο θεος και ηξερα τα παντα που συμβαινουν θα ημουν και εγω της αποψης οτι τιμωρω απολυτα και με τον ιδιο τροπο ολους καθως φυσικα θα ηξερα ακριβως τι ειχε γινει. Επειδη ομως δεν ξερω ακριβως τι εχει γινει στις περισσοτερες περιπτωσεις τιμωρω οσο το δυνατοτερο αντικειμενικα που ομως ποτε δεν ειναι 100% αντικειμενικα. Και εκτος αν υπαρχουν τρανταχτες αποδειξεις ο καθε stewie θα υπερτερει του καθε αλλου οχι επειδη ειναι φιλος αλλα επειδη ξερω το ποιον του.
Μα ακριβώς αυτή η γνωριμία σας κάνει να μην είστε αντικειμενικοί. Επειδή το "community" δε συμπαθεί το Sandsturm και θεωρεί ότι "εκμεταλλεύεται" τα rules, είναι δικαιολογημένος ο κακόμοιρος CQ, που έχασε την ψυχραιμία του και έριξε μερικά μπινελίκια κτλ. Δηλαδή θα σου άρεσε εσένα, να σε κρίνω πιο αυστηρά, ως admin του ESL επειδή ξέρω (όλοι δηλαδή) ότι όταν διαφωνείς σπας @@ (το ίδιο κι εγώ); "Α, ο sinister μου τα σπάει συνέχεια, όχι όμως και στο ESL, θα τον ξεσκίσω το μπινέ, αν μου τα σπάσει και στο ESL, που έχω την εξουσία".
Ακόμα και για το billor που λες, πίστεψέ με αν δεν ήταν μέρος της "κλίκας" οι τιμωρίες θα ήταν πιο αυστηρές. Γιατί στην περίπτωσή του λέτε: "Ε, ρε μλκα είναι ο billor... ρίχτου ένα ban, αλλά μη δίνεις και πολύ σημασία, είναι ο billor σου λέω."
Για το irc που λες δεν μπορω να καταλαβω πως σχετιζεται με το μουνοκλαψιασμα του απατεωνα.
Εγω απλα σε ρωταγα ποια ηταν η δικη σου αποψη για το θεμα, αν την εξεφρασες στον jinx και εσυ απεφευγες να απαντησεις κρυβομενος πισω απο τα φουστανια του MLA (no offence jinx). Και αν θυμαμαι καλα ειχαμε πεσει σε ενα infinite loop τυπου :
-Εσυ ηθελες να τιμωρηθει ο cq?
-Δεν εξεφρασα γνωμη ειναι θεμα του MLA
-Αρα εισαι υπερ του αν τιμωρηθει?
-Οχι, ειπα ειναι αποφαση του MLA.
-Μα ειχα την εντυπωση οτι τα συζητατε πριν παρει την τελικη αποφαση.
-Ναι τα συζηταμε.
-Αρα ηξερες οτι θα τον τιμωρουσε και δεν πηρες καποια θεση υπερ του cq αρα ηθελες να τιμωρηθει.
for t = 1:45 to 3:00 repeat.
Οσο αφορα την "κλικα" με καλυψε ο AiniG με αυτο που ανεκαθεν ελεγε ο Assvas. Κλικα ειναι οταν ειναι κλειστη η παρεα. Εδω δεν ειναι. Ηξερα εγω τον mexicola, τον cq κτλ πριν 2 χρονια? Οχι. Τους ηξερε ο Assvas μηπως? Ειναι τυχαιο πως σχεδον ολοι οι παλιοι (λος κλικαδοροc) ειναι σε φιλικα επιπεδα με αυτα τα ατομα που λετε οτι ειναι στη "κλικα"? Τους χρηματισανε? Μηπως, λεω μηπως ειναι απλα επειδη δεν ειναι μαλακες? Οποιος νομιζει οτι ειναι αρκετα λιγο μαλακας ας ερθει να μπει στη "κλικα".
Ναι, είναι αλήθεια με έπιασες. Μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από τα φουστάνια του MLA και ενίοτε από κάτω για να βλέπω το βρακάκι του (no offence jinx). Σου έχω δείξει εγώ ποτέ ότι φοβάμαι μήπως με κακοκαρακτηρίσει το "community" για τις απόψεις μου; Και μετά από αυτό το κόλλημα ότι εγώ
φοβόμουν (τρόμος σου λέω με είχε πιάσει) να πω την άποψή μου μπροστά στο "community" που ανέκαθεν μου προκαλούσε δέος, μας λες ότι προσπαθείς να είσαι αντικειμενικός.
Μάρτυράς μου ο MLA με τα δαντελωτά βρακάκια

και οι υπόλοιποι admin, για το ότι δεν εξέφερα καμία άποψη για το θέμα. Ήμουν ήδη τόσο απογοητευμένος με τη διαπίστωση ότι το "community" προτιμά τον κάφρο CQ, χέστηκε για τα rules και ότι
ποτέ δε θα γίνει διοργάνωση στο CoD4 όπου όλοι είναι ίσοι απέναντι στο νόμο, που δεν είχα καθόλου διάθεση να ασχοληθώ.
Όπως έχει ειπωθεί πολλάκις, δεν είναι τυχαίο ότι όσοι διαμαρτύρονται για την αντιμετώπιση από το "community" δεν ανήκουν σε αυτό. Γιατί το stewie τον ξέρουμε μωρέ, είναι καμιά φορά εμπρηστικός στα fora, ενώ ο άγνωστός μας mewie ξεφύτρωσε από το πουθενά, ban the motherfucker!
Ναι ακριβώς αυτό λέω κι εγώ, από τη μια οι "κλίκα" από την άλλη οι μαλάκες, ή οι μη μαλάκες που δε θέλουν όμως να μπουν στην "κλίκα". Οπότε η αντιμετώπιση είναι "κλίκα">μη μαλάκες που δε θέλουν>μαλάκες. Αντικειμενικότητα σε όλο της το μεγαλείο, αφού ποτέ δε μπορείς να ξέρεις τα γεγονότα επακριβώς. Συνέπεια είναι πάντα να χρησιμοποιείς για την κρίση σου τη πιστεύεις για τον άλλο, που όταν είναι "κλίκα" είναι φιλαράκι τον ξέρεις καιρό ξέρεις πως αντιδρά και μπορείς πάντα να δικαιολογήσεις τις αντιδράσεις του. Οι άλλοι, νταξ δεν είναι μαλάκες, αλλά γιατί δε θέλουν να μπουν στην "κλίκα", σου δημιουργεί αυτό ερωτηματικά για το ποιον τους. Καλά τους μαλάκες δε τους πιάνω στο στόμα μου.
Οπότε ξέχνα τα περί αντικειμενικότητας και ισότητας. Σαφώς το σύστημα που επικρατεί έχει πλεονεκτήματα, όπως πιο δυνατό λόγω προσωπικών σχέσεων "community" και άλλα που δεν έχει σημασία να αναλύσω, αλλά δικαιοσύνη δε διαθέτει, μην το διαφημίζεις γι' αυτό.
Waiting for your next answer "sheet".