Author Topic: Typical 222 momola  (Read 22688 times)

CQ

• Assistant team
  • DV zombie
  • the flame of the game
Re: Typical 222 momola
« Reply #75 on: February 27, 2010, 10:15:48 PM »
LOL xaxaxax fail ekana kati piramata sto post tou pati min dinete simasia xaxaxax

gnwsto kai ws Ze FIasCo!

ΝΑ ΚΟΨΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΙΜΠΟΡΟ!

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #76 on: February 28, 2010, 12:33:31 AM »
Μα ειναι λογικο οταν σου εχουν παρει match απο technicality και ολο το γενικο σκηνικο ο αλλος να τσαντιστει και να κραξει. Παραλληλα αν θυμασαι σου ειχα πει πως επρεπε να παρει τα pp απλα τοσα ωστε να ειναι στο οριο να χασει το επομενο match αν συνεχισει/κανει κατι αλλα οχι να το χασει de facto.

Αντιθετως το καθε πιθικο στο pub ή forum, που προκαλει χωρις λογο, δεν τον δικαιολογω κατα αυτο το τροπο.

Παραλληλα δεν καταλαβα για ποτε λες στο irc οτι εκανα σαν τον απατεωνα (δηλαδη να μου εξηγουν πως λειτουργουν τα rules και να επιμενω σ αυτο που εχω στο μυαλο μου με κλαψομουνιαρικο υφος για την αδικια των admins).

Κατά την άποψή σου είναι λογικό. Κατά την άποψή μου λογικό είναι κάθε κοινωνικό ον έχει την υποχρέωση να διατυπώνει τις αντιρρήσεις του με κόσμιο τρόπο, ακόμα κι αν έχει αδικηθεί. Αλλιώς πρέπει να παίρνει τον πούλον, όπως τον πήρε για 3 μερούλες ο ένοχος του "get cancer".

Η όλη αυτή εντύπωση περί κλίκας, έχει δημιουργηθεί ακριβώς επειδή κάποιοι γνωρίζονται στο vent, στο lan, στην premiership ή όπου αλλού και λόγω αυτής της γνωριμίας, υπάρχουν διαφορετικές αντιμετωπίσεις. Για μένα, πίθηκος, ξε-πίθηκος, τιμωρείται με τον ίδιο τρόπο ανάλογα με το παράπτωμα (εκτός βέβαια περιπτώσεων κατά συρροής παραπτωματιών).

Στην τελική, εγώ έχω πει ότι ο 222 λειτουργεί με ένα συγκεκριμένο καθεστώς, όποιο κι αν είναι αυτό. Ούτε οι admin πρέπει να απολογούνται γι' αυτό, ούτε και οι υπόλοιποι να γκρινιάζουν. Live with it.

Όσο για το irc εκείνο το βράδυ, η ερώτηση (μου έγινε ίσαμε 10 φορές) που μου έχει μείνει είναι η εξής: "Μα καλά, δε σε νοιάζει τι θα πάθει ο CQ;". Η εικόνα που έρχεται στο μυαλό είναι ο jinx σε ρόλο δήμιου με το μαστίγιο, ο CQ αλυσοδεμένος περιμένει την αδυσώπιτη τιμωρία και στην γωνία ο dfk_7677, κοιτάζει τον ουρανό σαν μια οποιαδήποτε άλλη μέρα αδιαφορώντας για το τι θα πάθει ο κακόμοιρος CQ. No it's not klapsomouniko at all.

DevilChild

• Ranked Pubzorz!
« Reply #77 on: February 28, 2010, 03:09:51 AM »
(rizze einai sto team m )
Ti na pw ka8ome to vlepo kai gelao re lol. Einai sovara auta ta pragmata na pw oti tou evrise kamia mana kana patera tpt tetoio ban re file aneta ala gia tetoia 8emata ti na pw re mexi apo tin stigmi p ekanes auto to topic einai megali s malakia. Epidi xero ton rizze poli kala kai ban na faei re dn ton niazei dn asxolite poli me ton pub 222 oxi giati dn einai kalos server ala genika pezei alou.Auto pou 8elo na pw einai oti ka8este kai asxoliste me "malakies" me evrise enas ax na paw na to po stous admins. Mexi dn exo tpt mazi sou kai oute 8elo na exo aplos leo auto pou nomizo.

GET CANCER
pisteuo oti einai ili8iotita gia mia tetoia vrisia as to poume kai etsi.

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #78 on: February 28, 2010, 03:10:30 AM »
O monos ftaixths einai o rizze re mlkes kai mpainei o apatewnas kai o smigo gia na ton uposthriksoun gia poion logo?
Na zhthsete suggnwmh eseis?Na ton uposthriksete efoson den akolothise kapoios fialogos oute prin oute meta , apla eipe oti eipe..
Mhn to kanete re seis h afhste ton na pathei kai na mathei h peite an exei toso megalo provlhma na mhn peksei 222 gia treis meres (eleosa) na kanei ena register kai na grapsei oti thelei panw safto o IDIOS.
Den eiste dikigoroi re , eiste mia xara paidi kai me afto pou kanete einai san na pernete meros h san na kanete dikigoriliki se kati pou den xreiazete.
Cheers And wHine JuJukoc

fusMACHINE

• Ranked Pubzorz!
« Reply #79 on: February 28, 2010, 04:09:05 AM »
loipon egw thewrhsa oti o mexi itan ligo ypervolikos sto na kanei tosh douleia egw stin thesh tou den tha edina simasia alla afou etsi einai oi kanones tou 222 kaneis den mporei na tous parabei kai gia kanena logo end.
« Last Edit: February 28, 2010, 04:13:48 AM by fusMACHINE »
this is fusMACHINE

CQ

• Assistant team
  • DV zombie
  • the flame of the game
« Reply #80 on: February 28, 2010, 05:06:25 AM »
Namnambulu - Surviving

3h3h3h3h3h!

ΝΑ ΚΟΨΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΙΜΠΟΡΟ!

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #81 on: February 28, 2010, 06:27:27 AM »
Κατά την άποψή σου είναι λογικό. Κατά την άποψή μου λογικό είναι κάθε κοινωνικό ον έχει την υποχρέωση να διατυπώνει τις αντιρρήσεις του με κόσμιο τρόπο, ακόμα κι αν έχει αδικηθεί. Αλλιώς πρέπει να παίρνει τον πούλον, όπως τον πήρε για 3 μερούλες ο ένοχος του "get cancer".

Η όλη αυτή εντύπωση περί κλίκας, έχει δημιουργηθεί ακριβώς επειδή κάποιοι γνωρίζονται στο vent, στο lan, στην premiership ή όπου αλλού και λόγω αυτής της γνωριμίας, υπάρχουν διαφορετικές αντιμετωπίσεις. Για μένα, πίθηκος, ξε-πίθηκος, τιμωρείται με τον ίδιο τρόπο ανάλογα με το παράπτωμα (εκτός βέβαια περιπτώσεων κατά συρροής παραπτωματιών).

Στην τελική, εγώ έχω πει ότι ο 222 λειτουργεί με ένα συγκεκριμένο καθεστώς, όποιο κι αν είναι αυτό. Ούτε οι admin πρέπει να απολογούνται γι' αυτό, ούτε και οι υπόλοιποι να γκρινιάζουν. Live with it.

Όσο για το irc εκείνο το βράδυ, η ερώτηση (μου έγινε ίσαμε 10 φορές) που μου έχει μείνει είναι η εξής: "Μα καλά, δε σε νοιάζει τι θα πάθει ο CQ;". Η εικόνα που έρχεται στο μυαλό είναι ο jinx σε ρόλο δήμιου με το μαστίγιο, ο CQ αλυσοδεμένος περιμένει την αδυσώπιτη τιμωρία και στην γωνία ο dfk_7677, κοιτάζει τον ουρανό σαν μια οποιαδήποτε άλλη μέρα αδιαφορώντας για το τι θα πάθει ο κακόμοιρος CQ. No it's not klapsomouniko at all.

Οχι ειναι γενικοτερα λογικο γι αυτο αναγνωριζεται το ελαφρυντικο του εν βρασμο ψυχης. Δε νομιζω πως τωρα αν ειχε μια συζητηση ο cq με τον sandsturm να τον μπινελικωνε, σιγουρα ομως θα το ειχε κανει τοτε (που το εκανε ουσιαστικα). Και spare με τη φιλοσοφικη αναλυση του αν πρεπει να ελεγχεις την συναισθηματικη σου αντιδραση κτλ. Καποια πραματα στη σπανε, τσαντιζεσαι, ριχνεις καντηλια. Συν οι συγκεκριμενες συμπεριφορες και ευκολιες της internetικης λογομαχιας.

Η διαφορετικη αντιμετωπιση δεν υπαρχει λογω κλικας ή φιλιας. Υπαρχει επειδη πολυ απλα ο admin γνωριζει καλυτερα περι τινος προκειτε οταν γνωριζει το ατομο για το οποιο γινεται ο λογος. Ξερω με σχεδον απολυτη βεβαιοτητα οτι ο stewie ποτε δε θα αρχιζε να καντιλιαζει καποιον στο ασχετο. Παραλληλα γνωριζω πως ο razmus κατεβαζει καντηλια στο ασχετο. Αλλιως θα συμπεριφερθω οταν μου πουν -ο στουης με εβρισε και αλλιως ο -razmus με εβρισε. Το ιδιο ξερω και για τον airborner που δεν ειναι μελος της "κλικας" ομως. Και θα εχει την ιδια συμπεριφορα που θα εχει και ο stewie που ειναι φιλος.
Απο την αλλη βεβαια για τα "ατομα της κλικας" δεν εχω ακουσει ποτε παραπονο απο κανενα. Ειναι τυχαιο?
Δηλαδη το μονο ατομο εντος "κλικας" ας πουμε που κανει μαλακιες χοντρες ειναι ο billor και εχει φαει τοσο ban που τα παιδια του θα βγουν με kick.
Τελος αν ημουν ο θεος και ηξερα τα παντα που συμβαινουν θα ημουν και εγω της αποψης οτι τιμωρω απολυτα και με τον ιδιο τροπο ολους καθως φυσικα θα ηξερα ακριβως τι ειχε γινει. Επειδη ομως δεν ξερω ακριβως τι εχει γινει στις περισσοτερες περιπτωσεις τιμωρω οσο το δυνατοτερο αντικειμενικα που ομως ποτε δεν ειναι 100% αντικειμενικα. Και εκτος αν υπαρχουν τρανταχτες αποδειξεις ο καθε stewie θα υπερτερει του καθε αλλου οχι επειδη ειναι φιλος αλλα επειδη ξερω το ποιον του.

Για το irc που λες δεν μπορω να καταλαβω πως σχετιζεται με το μουνοκλαψιασμα του απατεωνα.
Εγω απλα σε ρωταγα ποια ηταν η δικη σου αποψη για το θεμα, αν την εξεφρασες στον jinx και εσυ απεφευγες να απαντησεις κρυβομενος πισω απο τα φουστανια του MLA (no offence jinx). Και αν θυμαμαι καλα ειχαμε πεσει σε ενα infinite loop τυπου :
-Εσυ ηθελες να τιμωρηθει ο cq?
-Δεν εξεφρασα γνωμη ειναι θεμα του MLA
-Αρα εισαι υπερ του αν τιμωρηθει?
-Οχι, ειπα ειναι αποφαση του MLA.
-Μα ειχα την εντυπωση οτι τα συζητατε πριν παρει την τελικη αποφαση.
-Ναι τα συζηταμε.
-Αρα ηξερες οτι θα τον τιμωρουσε και δεν πηρες καποια θεση υπερ του cq αρα ηθελες να τιμωρηθει.
for t = 1:45 to 3:00 repeat.

Οσο αφορα την "κλικα" με καλυψε ο AiniG με αυτο που ανεκαθεν ελεγε ο Assvas. Κλικα ειναι οταν ειναι κλειστη η παρεα. Εδω δεν ειναι. Ηξερα εγω τον mexicola, τον cq κτλ πριν 2 χρονια? Οχι. Τους ηξερε ο Assvas μηπως? Ειναι τυχαιο πως σχεδον ολοι οι παλιοι (λος κλικαδοροc) ειναι σε φιλικα επιπεδα με αυτα τα ατομα που λετε οτι ειναι στη "κλικα"? Τους χρηματισανε? Μηπως, λεω μηπως ειναι απλα επειδη δεν ειναι μαλακες? Οποιος νομιζει οτι ειναι αρκετα λιγο μαλακας ας ερθει να μπει στη "κλικα".

@DevilChild

Ευχομαι πραγματικα να μην ερθεις ποτε στο σημειο, με την προσωπικη σου υγεια ή αγαπημενων σου προσωπων, να αποκτησεις ευαισθησια στην εκφραση get cancer.

@Apatewnas

Καταρχας πρωτος εσυ εβρισες τον Inso και σου απαντησε in kind. Οποτε chill με το σπερμα και τα αιματα.
Δευτερον ο AiniG δεν ειπε οτι εσυ εχεις καποιο beef με τον mxc. Ειπε οτι ο rizze δεν εχει καμια σχεση με τον mxc και επομενως ηταν ατοπο να του λεει get cancer λες και ειναι ο κολητος απο την πανω κουκετα στο στρατωνα.
Τριτον οσο και να μη σου αρεσει στον 222 τιμωρια θα υπαρχει οταν υπαρχει καποιο παραπτωμα και παραπτωμα υπαρχει οταν καποιος προσβαλει καποιον αλλον (μιας και μιλαμε για το συγκεκριμενο θεμα). Οταν λοιπον 2 φιλοι βριζονται για τον χαβαλε τους δε με απασχολει καθολου να τους κανω το μπαμπουλα να μιλανε καλυτερα (αρκει φυσικα να μην το πανε σε διαστημικα επιπεδα ατακας γιατι εχουμε και ανηλικα στον server). Ο pub ειναι for fun και δε θα κανουμε αστυνομευση ελληνογαλλικης σχολης καλογριων της γκεσταπο.
Και για να μη στεναχωριεσαι για κλικες κτλ βρες μου καποιον απο τους παρακατω να κανει κατι επιληψιμο  και εγω θα τον banαρω ειδικα για σενα. Φροντισε το proοf σου να ειναι οντως proof. π.χ. αν ειναι flame να ειναι απο την αρχη του flame και οχι απλα μια ατακα -αντε γαμησου.

Quote from: los cliqadorz
Assvas, Promo, zbouaerg, psit, enc, brizolas, SoldierBlue, tak1s, jackal, Insomniac, MrX, mxc, cq, takr1, unique, stewie, chester, marmzat, kos, savaz.

Και φροντισε να ειναι κατι οντως επιληψιμο. Μην στειλεις τον Psit να λεει -σε γαμησε ή τον unique να παταει binds.
« Last Edit: February 28, 2010, 07:11:17 AM by sinister_evil »

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #82 on: February 28, 2010, 10:31:03 AM »
Οχι ειναι γενικοτερα λογικο γι αυτο αναγνωριζεται το ελαφρυντικο του εν βρασμο ψυχης. Δε νομιζω πως τωρα αν ειχε μια συζητηση ο cq με τον sandsturm να τον μπινελικωνε, σιγουρα ομως θα το ειχε κανει τοτε (που το εκανε ουσιαστικα). Και spare με τη φιλοσοφικη αναλυση του αν πρεπει να ελεγχεις την συναισθηματικη σου αντιδραση κτλ. Καποια πραματα στη σπανε, τσαντιζεσαι, ριχνεις καντηλια. Συν οι συγκεκριμενες συμπεριφορες και ευκολιες της internetικης λογομαχιας.

Βέβαια, βέβαια ο θυμός σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις ότι θέλεις, δε γ..μιούνται όλοι που σε τσάτισαν. Νομίζω ότι όλοι του οι mates τσαντίστηκαν με αυτό που έγινε, αλλά δεν αντέδρασαν έτσι. Τώρα αν εσύ και το "community" γουστάρετε να του κάνετε το συνήγορο, να του κόψετε και απόδειξη γιατί να έχει και φοροελάφρυνση.

Η διαφορετικη αντιμετωπιση δεν υπαρχει λογω κλικας ή φιλιας. Υπαρχει επειδη πολυ απλα ο admin γνωριζει καλυτερα περι τινος προκειτε οταν γνωριζει το ατομο για το οποιο γινεται ο λογος. Ξερω με σχεδον απολυτη βεβαιοτητα οτι ο stewie ποτε δε θα αρχιζε να καντιλιαζει καποιον στο ασχετο. Παραλληλα γνωριζω πως ο razmus κατεβαζει καντηλια στο ασχετο. Αλλιως θα συμπεριφερθω οταν μου πουν -ο στουης με εβρισε και αλλιως ο -razmus με εβρισε. Το ιδιο ξερω και για τον airborner που δεν ειναι μελος της "κλικας" ομως. Και θα εχει την ιδια συμπεριφορα που θα εχει και ο stewie που ειναι φιλος.
Απο την αλλη βεβαια για τα "ατομα της κλικας" δεν εχω ακουσει ποτε παραπονο απο κανενα. Ειναι τυχαιο?
Δηλαδη το μονο ατομο εντος "κλικας" ας πουμε που κανει μαλακιες χοντρες ειναι ο billor και εχει φαει τοσο ban που τα παιδια του θα βγουν με kick.
Τελος αν ημουν ο θεος και ηξερα τα παντα που συμβαινουν θα ημουν και εγω της αποψης οτι τιμωρω απολυτα και με τον ιδιο τροπο ολους καθως φυσικα θα ηξερα ακριβως τι ειχε γινει. Επειδη ομως δεν ξερω ακριβως τι εχει γινει στις περισσοτερες περιπτωσεις τιμωρω οσο το δυνατοτερο αντικειμενικα που ομως ποτε δεν ειναι 100% αντικειμενικα. Και εκτος αν υπαρχουν τρανταχτες αποδειξεις ο καθε stewie θα υπερτερει του καθε αλλου οχι επειδη ειναι φιλος αλλα επειδη ξερω το ποιον του.

Μα ακριβώς αυτή η γνωριμία σας κάνει να μην είστε αντικειμενικοί. Επειδή το "community" δε συμπαθεί το Sandsturm και θεωρεί ότι "εκμεταλλεύεται" τα rules, είναι δικαιολογημένος ο κακόμοιρος CQ, που έχασε την ψυχραιμία του και έριξε μερικά μπινελίκια κτλ. Δηλαδή θα σου άρεσε εσένα, να σε κρίνω πιο αυστηρά, ως admin του ESL επειδή ξέρω (όλοι δηλαδή) ότι όταν διαφωνείς σπας @@ (το ίδιο κι εγώ); "Α, ο sinister μου τα σπάει συνέχεια, όχι όμως και στο ESL, θα τον ξεσκίσω το μπινέ, αν μου τα σπάσει και στο ESL, που έχω την εξουσία".

Ακόμα και για το billor που λες, πίστεψέ με αν δεν ήταν μέρος της "κλίκας" οι τιμωρίες θα ήταν πιο αυστηρές. Γιατί στην περίπτωσή του λέτε: "Ε, ρε μλκα είναι ο billor... ρίχτου ένα ban, αλλά μη δίνεις και πολύ σημασία, είναι ο billor σου λέω."

Για το irc που λες δεν μπορω να καταλαβω πως σχετιζεται με το μουνοκλαψιασμα του απατεωνα.
Εγω απλα σε ρωταγα ποια ηταν η δικη σου αποψη για το θεμα, αν την εξεφρασες στον jinx και εσυ απεφευγες να απαντησεις κρυβομενος πισω απο τα φουστανια του MLA (no offence jinx). Και αν θυμαμαι καλα ειχαμε πεσει σε ενα infinite loop τυπου :
-Εσυ ηθελες να τιμωρηθει ο cq?
-Δεν εξεφρασα γνωμη ειναι θεμα του MLA
-Αρα εισαι υπερ του αν τιμωρηθει?
-Οχι, ειπα ειναι αποφαση του MLA.
-Μα ειχα την εντυπωση οτι τα συζητατε πριν παρει την τελικη αποφαση.
-Ναι τα συζηταμε.
-Αρα ηξερες οτι θα τον τιμωρουσε και δεν πηρες καποια θεση υπερ του cq αρα ηθελες να τιμωρηθει.
for t = 1:45 to 3:00 repeat.

Οσο αφορα την "κλικα" με καλυψε ο AiniG με αυτο που ανεκαθεν ελεγε ο Assvas. Κλικα ειναι οταν ειναι κλειστη η παρεα. Εδω δεν ειναι. Ηξερα εγω τον mexicola, τον cq κτλ πριν 2 χρονια? Οχι. Τους ηξερε ο Assvas μηπως? Ειναι τυχαιο πως σχεδον ολοι οι παλιοι (λος κλικαδοροc) ειναι σε φιλικα επιπεδα με αυτα τα ατομα που λετε οτι ειναι στη "κλικα"? Τους χρηματισανε? Μηπως, λεω μηπως ειναι απλα επειδη δεν ειναι μαλακες? Οποιος νομιζει οτι ειναι αρκετα λιγο μαλακας ας ερθει να μπει στη "κλικα".

Ναι, είναι αλήθεια με έπιασες. Μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από τα φουστάνια του MLA και ενίοτε από κάτω για να βλέπω το βρακάκι του (no offence jinx). Σου έχω δείξει εγώ ποτέ ότι φοβάμαι μήπως με κακοκαρακτηρίσει το "community" για τις απόψεις μου; Και μετά από αυτό το κόλλημα ότι εγώ φοβόμουν (τρόμος σου λέω με είχε πιάσει) να πω την άποψή μου μπροστά στο "community" που ανέκαθεν μου προκαλούσε δέος, μας λες ότι προσπαθείς να είσαι αντικειμενικός.

Μάρτυράς μου ο MLA με τα δαντελωτά βρακάκια  ;D και οι υπόλοιποι admin, για το ότι δεν εξέφερα καμία άποψη για το θέμα. Ήμουν ήδη τόσο απογοητευμένος με τη διαπίστωση ότι το "community" προτιμά τον κάφρο CQ, χέστηκε για τα rules και ότι ποτέ δε θα γίνει διοργάνωση στο CoD4 όπου όλοι είναι ίσοι απέναντι στο νόμο, που δεν είχα καθόλου διάθεση να ασχοληθώ.

Όπως έχει ειπωθεί πολλάκις, δεν είναι τυχαίο ότι όσοι διαμαρτύρονται για την αντιμετώπιση από το "community" δεν ανήκουν σε αυτό. Γιατί το stewie τον ξέρουμε μωρέ, είναι καμιά φορά εμπρηστικός στα fora, ενώ ο άγνωστός μας mewie ξεφύτρωσε από το πουθενά, ban the motherfucker!

Ναι ακριβώς αυτό λέω κι εγώ, από τη μια οι "κλίκα" από την άλλη οι μαλάκες, ή οι μη μαλάκες που δε θέλουν όμως να μπουν στην "κλίκα". Οπότε η αντιμετώπιση είναι "κλίκα">μη μαλάκες που δε θέλουν>μαλάκες. Αντικειμενικότητα σε όλο της το μεγαλείο, αφού ποτέ δε μπορείς να ξέρεις τα γεγονότα επακριβώς. Συνέπεια είναι πάντα να χρησιμοποιείς για την κρίση σου τη πιστεύεις για τον άλλο, που όταν είναι "κλίκα" είναι φιλαράκι τον ξέρεις καιρό ξέρεις πως αντιδρά και μπορείς πάντα να δικαιολογήσεις τις αντιδράσεις του. Οι άλλοι, νταξ δεν είναι μαλάκες, αλλά γιατί δε θέλουν να μπουν στην "κλίκα", σου δημιουργεί αυτό ερωτηματικά για το ποιον τους. Καλά τους μαλάκες δε τους πιάνω στο στόμα μου.

Οπότε ξέχνα τα περί αντικειμενικότητας και ισότητας. Σαφώς το σύστημα που επικρατεί έχει πλεονεκτήματα, όπως πιο δυνατό λόγω προσωπικών σχέσεων "community" και άλλα που δεν έχει σημασία να αναλύσω, αλλά δικαιοσύνη δε διαθέτει, μην το διαφημίζεις γι' αυτό.

Waiting for your next answer "sheet".
« Last Edit: February 28, 2010, 10:37:17 AM by dfk_7677 »

SMIGO `

• DV zombie
« Reply #83 on: February 28, 2010, 12:21:42 PM »
O monos ftaixths einai o rizze re mlkes kai mpainei o apatewnas kai o smigo gia na ton uposthriksoun gia poion logo?

Oti eimai kalo paidi eimai o atimos ;D..apla einia stin team m kai ton ipostirizw.

ApatEwnaS

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
« Reply #84 on: February 28, 2010, 12:24:36 PM »
+1  :eleos: dfk! me kalipses plirws:) well said:)

[23:20]iMAGiNE .m0s':AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA

Psit

• CoD.gr Admin
  • CBWARRIOR.
« Reply #85 on: February 28, 2010, 01:29:52 PM »
Otan ena pedaki sou leei get cancer, agnoontas oti uparxei pithanotita na exeis zisei  tin fisi aftis tis arostias apo konta tou aksizei toulaxiston ena ban. Egw tha touxa kanei 365 meres ban kai oloi gnorizete polu kala poso tha me eniaze ti tha skeftotane i kathe attention whore pou emfanizete edw mesa kathe 2 mines.

"Im sure its been nerfed for the colored button boys"

DevilChild

• Ranked Pubzorz!
« Reply #86 on: February 28, 2010, 01:35:31 PM »
LOL psit eisai sovaros re ? pisteuete stis katares sovara tora eleosssssss exo akousei ston 222 na vrizoun manades re gia ena GET CANCER eseis ban ? lol tr to "gamisate" to 8ema xoris parexigisi

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #87 on: February 28, 2010, 01:38:08 PM »
Quote from: los cliqadorz
Assvas, Promo, zbouaerg, psit, enc, brizolas, SoldierBlue, tak1s, jackal, Insomniac, MrX, mxc, cq, takr1, unique, stewie, chester, marmzat, kos, savaz.

Και φροντισε να ειναι κατι οντως επιληψιμο. Μην στειλεις τον Psit να λεει -σε γαμησε ή τον unique να παταει binds.

Ξέχασες τον Adriano :P
sp.encc

Psit

• CoD.gr Admin
  • CBWARRIOR.
« Reply #88 on: February 28, 2010, 01:38:38 PM »
"Im sure its been nerfed for the colored button boys"

DevilChild

• Ranked Pubzorz!
« Reply #89 on: February 28, 2010, 01:45:17 PM »