@sini:
Ούτε εγώ πρόκειται να πιστώ, ούτε κι εσύ. Σου ζητώ να δημοσιεύσεις τα log να δείξεις σε όλο τον κόσμο αυτό που λες. Εγώ εκείνο το βράδυ σας εξήγησα πως παίρνονται οι αποφάσεις στο ESL CoD4 admin team. Ότι συζητάμε και αν δε συμφωνήσουμε την απόφαση την παίρνει ο MLA. Νομίζω δε λέω κάτι δυσνόητο. Επίσης δήλωσα ότι για το θέμα της τιμωρίας του CQ δεν πήρα θέση καθόλου και γι' αυτό καλώ τον MLA και τους υπόλοιπους admin να το επιβεβαιώσουν.
Εμένα δε με ενδιαφέρει αν εσύ κρίνεις διαφορετικά τον Assvas, τον Airborner ή τον Rasmus όταν παίρνεις μια απόφαση, αλλά ότι το κάνεις. Δε λέω κακώς, απλά ότι δεν είναι δίκαιο κατά την άποψή μου. Ίσως είναι καλύτερο για το "community" να επιλέγεις κατά αυτόν τον τρόπο. Απλά μην ισχυρίζεσαι ότι είναι και αντικειμενικό.
@CQ:
Έλα αγορίνα απάντησες επιτέλους να ρίξουμε και το επίπεδο της συζήτησης. Μπορείς ελεύθερα να κάνεις αυτά που έκανες στα comments εκείνου του αγώνα, εδώ δε ρίχνουν pp όπως λες.
Αλήθεια εγώ πότε έκανα τον καλό; Γιατί για κακό είχα τον εαυτό μου, να ρίχνω pp ατελείωτα.
Συμφωνώ ότι οι admin πρέπει να κάνουν ότι νομίζουν ότι είναι σωστό και το έγραψα σε προηγούμενο post, το οποίο είτε βαρέθηκες να διαβάσεις (όπως βαριέμαι να κάνω εγώ quote τον εαυτό μου), είτε παράλειψες να θυμηθείς τεχνιέντως.
Πίστεψέ με αν ήμουν εγώ MLA, άτομα που δε μπορούν να φερθούν κόσμια, σε δημόσιο επίπεδο απλά δε θα είχαν θέση σε οποιαδήποτε σοβαρή διοργάνωση που θα ήταν δική μου ευθύνη. Ακριβώς γι' αυτό το λόγο εγώ δε θα ήμουν ποτέ MLA σε αυτό το "community" διότι έχει άλλες προτεραιότητες.
Και σκέφτομαι και τον παρόντα MLA σε τι δύσκολη θέση είναι, γιατί από τη μία θέλει να κάνει σοβαρή δουλειά, και από την άλλη co-admin του στο callofduty.gr έχει το θράσσος να του λέει sux cox. Εύγε αυτό είναι συναδερφικότητα.
Και μετά μας λες ότι δε σε υποστήριξε το "community". Ρε μήπως δουλευόμαστε; Μήπως έπρεπε να βγουν δημοσίως να λένε ότι καλά κάνει ο CQ και τα χώνει στο μλκα το Sandsturm; Εδώ παραπάνω έλεγε ο sini ότι είναι λογική η αντίδραση του CQ γιατί ο άλλος είναι lamer. Εμένα για υποστήριξη μου φαίνεται αυτό.
Και επίσης θεωρώ ότι ήταν καθαρό θράσσος να περιμένεις να δεχτεί ο αντίπαλος 4ο (ούτε καν 5ο) παίκτη που δεν ανήκει στην ομάδα για να μην γίνει no-show, ενώ δεν έχεις την αξιοπρέπεια ούτε καν να το ρωτήσεις και να πεις "παιδιά sry δε μαζευόμαστε, no-show για σας".
Ναι νομίζεις ότι εγώ είμαι στο ESL για να ρίχνω pp. Ειδικά σε άτομα σαν και σένα που δεν εκτιμούν τη δουλειά που έγινε για την τελευταία Premiership, χάρη σου κάνω, γιατί είσαι καθαρά ανάξιος για κάτι τέτοιο. Πήγαινε καλύτερα να παίξεις στο Quake Live Qual Cup που έγινε announced 1,5 μέρα πριν γίνει να καταλάβεις τι σημαίνει να βγάλεις μια Premiership. Τέτοια οργάνωση σου αξίζει αγορίνα, τίποτα παραπάνω.