Author Topic: One Nite Cup #8 // 4on4 SnD This Saturday.  (Read 43648 times)

eve'

• eve
  • DEMO UPLOADER!
  • *
Re: One Nite Cup #8 // 4on4 SnD This Saturday.
« Reply #120 on: May 28, 2006, 07:27:57 AM »
Whatever guys...whatever...

WHATEVERRRRR
Sigbot: nsfw penis.

BeRboT?!

• DEMO UPLOADER!
« Reply #121 on: May 28, 2006, 08:25:17 AM »
Pfffffffffffffffffffff :( :( :( Allo ena one night cup stefthike me epitixia lol  ;D ;D ;D :D :D :D :D

O Dano exei dikio to epomeno se kanena BnB S&D etsi ki allios den mazeuomaste kai polloi egp su leo to poli 8 teams  ;) 

ASSVAS GYRNA PISOOOOOOOOOOOOOOOOO

Angelripper aka tatiana

• 222 HERO!~
  • Never send a man to do Ripper's job :-D
« Reply #122 on: May 28, 2006, 01:17:03 PM »
Eleos re berret xaxaxa ;D ;D ;D ;D
katarxas dn nomizo oti ine pola atoma diatethimena na katsun se internet cafe ke na plirosun ta malia tis kefalis tus proton
ke devteron vres mu ena internet cafe pu na min lipun kumpia apo ta pliktrologia,ta akustika na dulevun ke antalaktika mouse gia to palto ;D ;D ;D ;D

Adr1ano

• DV zombie
« Reply #123 on: May 28, 2006, 03:13:39 PM »
megali areti einai i prospatheia kai i ipomoni . min apogoiteyeste apo ena cup pou pige xameno. ok pollloi kanonisan kati allo gia tin kiriaki gia na dosoun to paron . imo siga siga elpizo na organothoume. btw osoi den exete original to game vreite ena original cd key i stin teliki agoraste to. ksero pos den exoun oloi tin oikonomiki dinatotita , alla afou lionete toses ores kai afou anipomoneite gia kathe one night cup pistevo pos prepei na ginei i thisia . kai sto kato kato tis grafis ti exoun parapano oi alloi apo emas pou paizoun alla games ? plz osoi endiafereste kai goustarete asap avrio kante aytin tin kinisi.

p.s. min ksexnate oti to proigoumeno cup anavlithike logo ton ORIGINAL CD KEYS so.. min katigoreite tous admins , katigoreiste tous eaytous sas. kthxbye.
Search AnD Destroy mp_Citystreets

mentality

• 222 HERO!~
« Reply #124 on: May 28, 2006, 03:52:51 PM »
Tha ginei ki afto pou les adriano an kai exo poli pio sovara pragmata sto mialo mou afti ti stigmi ap to na paro svarna ta video clubs na vro CD key, e oso gia na to agoraso isos alla ta theoro petamena lefta gia ena game pou to exo paiksei idi arketo kairo kai avrio mporei na fao flasia kai na to varetho.

Gia na kaneis ena cup omos de mporeis na vasisteis se 3-4 active clans tou community kai de mporeis na anagkaseis olous tous gamers na agorasoun original to game opote einai monodromos oi cracked servers gia ta cups imo.

Adr1ano

• DV zombie
« Reply #125 on: May 28, 2006, 06:15:59 PM »
den einai thema active clans. clans sto elliniko community except NoName pou kanoun mia sovari prospatheia kai Galates pou paizoun clanbase for fun den iparxoun alles. to na iparxei "Clan" se opoiodipote game me moufa cd key den einai clan . einai pareoula pou kanoun connect se kapoion pub server me "tags" kai leme oti eimaste clan .

den leo oti xreiazomaste Clans gia na ginei ena one night cup. esto na einai mixed. alla ffs ayto pou eipa einai oti DEN ftaine 100% oi admins.

vlepo atoma na mpenoun se cracked server kai na vrizoun san trelloi (kamia fora kai ego :P) to kathe zwo pou mpenei me hacks kai mas prizei ta sikotia . imagine oloi mas na eixame original cd keys kai legit servers . ban me tin mia kai terma i ipothesi. polla tha mporousan na ginoun.

tespa . i ataka einai mia :P ayti pou sinithize na leei o AssVas. an agapate to game .. agoraste to .

allios psofo <--- ayto einai diko mou :P

tha kano ena poll kapoia stigmi na do poioi mporoun kiriaki na vrethoume se kapoio net cafe na peksoume lan. na to kanonisoume kai na ta poume apo konta. pistevo oti tha einai fun kai tha thimithoume ligo HeLeXpo GamiCs . Goodnight apo emena . Over and Out :P

BeRboT?!

• DEMO UPLOADER!
« Reply #126 on: May 28, 2006, 09:58:29 PM »
1)tora pia to theoro blakeia na agoraseis ena game pou to exeis 1000pexei kai mporei na to baretheis .Pigene se ena video club noikiaseto pare to cd key kai eisai mia xara (like me  :P).Etsi kai allios to kalokairi apo oti fenete tha xoume Cod3 :o  :o

2)Tora Adr1ano gia to parapano post pigene kai des to topic pou kana sta Generals . Kia fantasou na kaneis ban ton original gamer kai oxi ton skatohaxor(kati prepei na kanoume me auto to thema giati exo dei kai to onoma sou na to xrisimopoiei haxor)

3)Adr1ano den eipes kaneis oti ftaine oi admins gia auto pou egine kai eixa rotisei prosopika ton Briz gia tous servers kai mou eipe oti tha nai cracked allios tha pigename se net cafe kai to cup tha xe ginei tin proigoumeni bdomada  8) (oti eixa ego provlima alla exo 2 stin clan with the same key) :(

4) Mentality min pas sta video club tis perioxis mas giati ta xo psaksei ola :D :D ;) ;) (eleos pigene bres ena cd key)

Unsto

• DV zombie
« Reply #127 on: May 28, 2006, 11:02:08 PM »
1)tora pia to theoro blakeia na agoraseis ena game pou to exeis 1000pexei kai mporei na to baretheis .Pigene se ena video club noikiaseto pare to cd key kai eisai mia xara (like me  :P).Etsi kai allios to kalokairi apo oti fenete tha xoume Cod3 :o  :o

2)Tora Adr1ano gia to parapano post pigene kai des to topic pou kana sta Generals . Kia fantasou na kaneis ban ton original gamer kai oxi ton skatohaxor(kati prepei na kanoume me auto to thema giati exo dei kai to onoma sou na to xrisimopoiei haxor)
............

1) Mα ακριβως επειδη το εχεις χιλοπαιξει αξιζει να το παρεις original αφου σημανει οτι αξιζει τα χρηματα που ζηταει τελικα

2) Το ban γινετε με βαση το cdkey και οχι το name οποτε δεν υπαρχει τετοιος κινδυνος.....

Angelripper aka tatiana

• 222 HERO!~
« Reply #128 on: May 28, 2006, 11:43:50 PM »
mages o loki pulai original cd-key 20 euro to ena. Meriki apo sas to kserun ala gia osus to mathenun tora trekste ine eukeria ;) ;) ;) ;)

eve'

• eve
  • DEMO UPLOADER!
  • *
« Reply #129 on: May 30, 2006, 04:21:08 PM »
mages o loki pulai original cd-key 20 euro to ena. Meriki apo sas to kserun ala gia osus to mathenun tora trekste ine eukeria ;) ;) ;) ;)
WTF einai twra ayto pou les re angel??  >:(  >:(  >:(

Adr1ano

• DV zombie
« Reply #130 on: May 31, 2006, 10:38:29 AM »
etsi ginete Business . poulaei cd keys me 20 euro , kai stous idious akrivos dinei kai ta hax . molis faei ban to cd key tous trexoun pali piso na agorasoun ki alla . :P Pure Business Leme.

BeRboT?!

• DEMO UPLOADER!
« Reply #131 on: June 01, 2006, 03:13:40 AM »
Re Angel siga min pao na paro cd key apo poion apo ton Loki >:( >:( >:( >:( >:(

Angelripper aka tatiana

• 222 HERO!~
« Reply #132 on: June 01, 2006, 03:54:50 AM »
kala vte min varas  ;D ;D ;D
apla to ipa gia opion endiaferete ;) ;) ;)

eve'

• eve
  • DEMO UPLOADER!
  • *
« Reply #133 on: June 02, 2006, 03:54:16 AM »
Angel...xereis kati ??i apla exeis sibathies ex apostasews??  ::)

promo

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • blah blah blah
    • hit me
« Reply #134 on: June 02, 2006, 05:36:41 AM »
...
vlepo atoma na mpenoun se cracked server kai na vrizoun san trelloi (kamia fora kai ego :P) to kathe zwo pou mpenei me hacks kai mas prizei ta sikotia . imagine oloi mas na eixame original cd keys kai legit servers . ban me tin mia kai terma i ipothesi. polla tha mporousan na ginoun.

tespa . i ataka einai mia :P ayti pou sinithize na leei o AssVas. an agapate to game .. agoraste to .

allios psofo <--- ayto einai diko mou :P
...

+1

BTW oi greek servers einai gtp (tous cracked ennow)
Paikste Agglia, Germania, Olandia, estw kai me ping
Kalytera 8a perasate
[16:02] <bazookas> pws gnt na milisoume ston athropo pou evale to anti cheat programa gia na to vgalei?
[16:04] <|ProMo|> re file plaka kaneis?
[16:05] <bazookas> no
http://www.ediodos.gr/4lkis/4lkis.html
http://www.alexander-moda.gr

1