den einai thema active clans. clans sto elliniko community except NoName pou kanoun mia sovari prospatheia kai Galates pou paizoun clanbase for fun den iparxoun alles. to na iparxei "Clan" se opoiodipote game me moufa cd key den einai clan . einai pareoula pou kanoun connect se kapoion pub server me "tags" kai leme oti eimaste clan .
den leo oti xreiazomaste Clans gia na ginei ena one night cup. esto na einai mixed. alla ffs ayto pou eipa einai oti DEN ftaine 100% oi admins.
vlepo atoma na mpenoun se cracked server kai na vrizoun san trelloi (kamia fora kai ego

) to kathe zwo pou mpenei me hacks kai mas prizei ta sikotia . imagine oloi mas na eixame original cd keys kai legit servers . ban me tin mia kai terma i ipothesi. polla tha mporousan na ginoun.
tespa . i ataka einai mia

ayti pou sinithize na leei o AssVas. an agapate to game .. agoraste to .
allios psofo <--- ayto einai diko mou

tha kano ena poll kapoia stigmi na do poioi mporoun kiriaki na vrethoume se kapoio net cafe na peksoume lan. na to kanonisoume kai na ta poume apo konta. pistevo oti tha einai fun kai tha thimithoume ligo HeLeXpo GamiCs . Goodnight apo emena . Over and Out