Author Topic: [Split] NG vs x9 - ROUND 1 - FIGHT!  (Read 133060 times)

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
Re: [Split] NG vs x9 - ROUND 1 - FIGHT!
« Reply #45 on: March 29, 2010, 02:18:57 PM »
paravhkate kanones xasate to match, flamarate san gomenes, xwris na kanete thn aftokritikh sas, MH sevomenoi tous adipalous sas kai pate na vgeite k apo panw ?
Ade megalwste k wrimaste ligo bas kai valete myalo,...

oson afora thn anagh tetoiwn paiktwn gia na epiviwsei to community, protimw na maste ena community me anthrwpous swstous kai oxi tetoies syberifores kai na maste 4 teams, para na maste 16 teams me tetoia atoma. Kai pistevw pws afto to symmerizontai polloi .

Αυτά εγώ προσωπικά θα το είχα εκτιμήσει να τα είχες πει και σε αύτη την περίπτωση. Αν πάλι πιστεύεις ότι δεν ταιριάζουν γιατί οι περιπτώσεις δεν είναι παρόμοιες ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, θα το εκτιμούσα επίσης αν το πεις δημοσίως.

Για το θέμα που γίνεται συζήτηση τώρα. Προφανώς εγώ προσωπικά δεν εγκρίνω και καταδικάζω να μην δεχόσαστε ότι οι x9 δικαιούνται τη νίκη εφόσον στα cfg σας περιλαμβάνονται illegal scripts. Επίσης κατακριταία είναι τα comments στο συγκεκριμένο match όπως και στο επόμενο, που προσπαθούν να υποβιβάσουν τη νίκη της ομάδας x9. Και τώρα θα κρυφτώ πίσω από τα φουστάνια του MLA και θα πω ότι θα το συζητήσουμε και θα πάρει την απόφαση εκείνος για το αν και κατά πόσο θα πρέπει να υπάρξει κάποια είδους ποινή.

Περί ban από forum irc και δεν ξέρω γω τι άλλο προτιμώ να μην εκφέρω γνώμη διότι από ότι έμαθα έγιναν συζητήσεις στο vent που δεν ήμουν παρών και δεν ξέρω τι ειπώθηκε.

Επίσης θέλω να πω ότι οι prive συνομιλίες δεν είναι ηθικό να δημοσιεύονται χωρίς την έγκριση των 2 συμβαλλομένων. Γι' αυτό είναι prive άλλωστε.

Τώρα για το team newage, νομίζω έδειξε την αγωνιστική αξία του, κοντράροντας τους x9 στον τελικό (τον οποίο παρακολούθησα σε μεγάλο μέρος) και χάνοντας τελικά με 16-14 (very close one).

Για τα scripts τώρα, είναι νομίζω σαφές ότι είναι μεμπτό να τα έχεις μέσα σε οποιοδήποτε cfg σου. Διότι καλώς ή κακώς, ο αντίπαλος δεν ξέρει ποιο cfg χρησιμοποιείς κτλ κτλ. Είναι στο κάτω κάτω υπόνοια ότι έχεις κάποιου είδους πλεονέκτημα. Οπότε όπως είπε και ο jinx καθαρίστε τα καταραμένα cfg και ησυχάζετε. Σημειώνω εδώ δε ότι τα vstr scripts στα cfg δε συνιστούν default loss σύμφωνα με τα rules. Παραταύτα το admin team σε κάθε περίπτωση μπορεί και έχει τη δυνατότητα να επιλέγει πως θα αποφασίσει σε κάθε protest (αφού έγινε τέτοιο στην περίπτωσή μας) και να επιβάλλει ότι ποινή θεωρεί ανάλογη με την περίσταση.

de kanw wrimes syzhthseis me anwrimous anthrwpous.

ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΗ ΑΔΥΝΑΤΟ!

kala ok CQ..ayto asto..mn to suzitas ka8olou..apo ta 100 post sou ta 99 einai paidikou xaraktira kai 0 wrimotita..

tespa cYa.

akrivws epeidh apeythynontai se atoma san esena :D

gia na ta katalavaineis dld. oxi tpt allo :P

sas eyxomai na vreite to community pou thelete pou tha apoteleitai mono apo wrima kai morfwmena atoma με παιδεία kai sovarothta. san esas dld.

kai gia na sas voithisw tha sas deixw to mystiko.....

Από το "Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω" στο ο πλεόν αμαρτωλός ξεκινά πετροπόλεμο. Σε λίγο θα έχουμε παλιούς hackers να γίνονται οι εισαγγελείς σε νέους και δε θα λέμε τίποτα. Περιμένω τον πρώτο (εκτός του quoted one, αυτός έτσι κι αλλιώς δεν τηρεί κανένα κοινωνικό συμβόλαιο τώρα θα το κάνει;) να διαφωνήσει.

Και γι όσους ανυπομονούν να με ξεφορτωθούν, ένα καλό νέο. Δεν αργεί ο καιρός, cod4 πλέονν δε παίζω, στο ESL cod4 admin team παραμένω για να βοηθάω τους υπόλοιπους και μόνο (έχω άλλες αρμοδιότητες στο ESL που δεν απασχολούν το παρόν portal) και πλέον έχουμε(?) και 5ο admin.
« Last Edit: March 29, 2010, 02:22:21 PM by dfk_7677 »

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #46 on: March 29, 2010, 02:19:12 PM »
Εγω εχω μια αλλη απορια,που θετοντας τη μπορει να φανω ο κλασσικος ο πουστης ο χαφιες ο ενοχλημενος γιατι ενδεχομενως μπορει καποια στιγμη στο μελλον να πιω,αλλα το εχω μεγαλη απορια....ρε ng players δηλαδη δεν ειναι μεγαλη lameria να ψαχνετε συνεχεια παιχτες απο το εξωτερικο?Δηλαδη πρεπει να ειναι καπου στις 5 φορες που εχω δει σμιγκο να σπαμμαρει #cod4.wars need med+/high player for cb team.....ελληνικο eps ffs...νιωστε λιγο...δηλαδη καλυτερα να εχουμε lower ομαδες αλλα να αναπτυχθουν σταδιακα οι ελληνεσ παιχτες παρα να φερνουμε τον καθε shadow(btw ελιωσα με τη μαπα του)...
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

DevilChild

• Ranked Pubzorz!
« Reply #47 on: March 29, 2010, 02:22:20 PM »
Dionisi pios eipai pos den tous diname tin niki ? Eipame oxi o agonas einai dikos mas ? Sto vent legame ok parte tin niki min lete perisotera kai mas elegan ti na tin kanoume tin niki kai tetoia tespa gia emena prosopika to 8ema ligei edo

DevilChild

• Ranked Pubzorz!
« Reply #48 on: March 29, 2010, 02:24:20 PM »
Εγω εχω μια αλλη απορια,που θετοντας τη μπορει να φανω ο κλασσικος ο πουστης ο χαφιες ο ενοχλημενος γιατι ενδεχομενως μπορει καποια στιγμη στο μελλον να πιω,αλλα το εχω μεγαλη απορια....ρε ng players δηλαδη δεν ειναι μεγαλη lameria να ψαχνετε συνεχεια παιχτες απο το εξωτερικο?Δηλαδη πρεπει να ειναι καπου στις 5 φορες που εχω δει σμιγκο να σπαμμαρει #cod4.wars need med+/high player for cb team.....ελληνικο eps ffs...νιωστε λιγο...δηλαδη καλυτερα να εχουμε lower ομαδες αλλα να αναπτυχθουν σταδιακα οι ελληνεσ παιχτες παρα να φερνουμε τον καθε shadow(btw ελιωσα με τη μαπα του)...

Giati iparxei kanena provlima me auto emeis afto goustaroume re coka xenous giati einai poli gamata ta pedia oxi mono san skill(stin arxi gia to skill pame ) ala kai xaraktires.

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #49 on: March 29, 2010, 02:24:56 PM »
Dionisi pios eipai pos den tous diname tin niki ? Eipame oxi o agonas einai dikos mas ? Sto vent legame ok parte tin niki min lete perisotera kai mas elegan ti na tin kanoume tin niki kai tetoia tespa gia emena prosopika to 8ema ligei edo

Εγώ τα comments μόνο διάβασα στο ESL. για το vent το είπα ότι δεν ξέρω τι ειπώθηκε. Συνεπώς η άποψή μου αναφέρεται σε αυτά που ξέρω και μόνο. Και η πίκρα για το ότι ο αγώνας πάρθηκε στα χαρτιά ήταν εμφανής, αλλά δε δικαιολογούσε τις φραστικές επιθέσεις που έγιναν.

DevilChild

• Ranked Pubzorz!
« Reply #50 on: March 29, 2010, 02:27:19 PM »
Ne dionisi exeis dikio den leo ala den milagame monoi mas ipirxan kai kati ala pedia pou milagan epi8etika giati opws fenete auto siga siga 3exniete

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #51 on: March 29, 2010, 02:27:30 PM »

Αυτά έπρεπε να τα γράφατε με το τέλος της προηγούμενης Prem να προσπαθήσουμε να προωθήσουμε μεγαλύτερο περιορισμό στους ξένους ή αποκλεισμό τους τελείως. Τώρα είναι αργά να λες για lameries κτλ.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #52 on: March 29, 2010, 02:32:05 PM »
Ena exo na pw. Auto p mas piraxe einai oti mas eipan haxors. Xoris kamia apolitos apodixi. Den goustaro na tsakonome ala 8a kano mia  erotisi . (Pros nanox) An nikagate ti 8a kanate 8a psaxnate pote sas kati tetoio ? @ kai kati alo ama o zgin i o pantrif hackaran 8a anevazan kan to aequitas i to demo ? Gia pion logo. Skeftite ligo .

Επειδη δεν σας πηραμε 4v5, δε σημαινει οτι rage-αραμε και αρχισαμε να ψαχνουμε αφορμες για forfeit.

Οποιοσδηποτε μπορει να μπει στο esl match report του εν λογω παιχνιδιου και εχει την στοιχειωδη κριτικη ικανοτητα, μπορει να κατανοησει οτι αφορμη να δει ο CQ το config του Pantrif, και επειτα, εκπληκτος, και των υπολοιπων, ηταν το γεγονος οτι δε μπορεσε να κανει upload το aequitas, και φυσικα το γεγονος οτι το aequitas log εγινε upload μεσω 3rd party uploading service.

Και μεσα στο game, αλλα και εκτος, η πρωτη μας αντιδραση ηταν ενα good game. Καθισαμε και παιξαμε 4vs5 ενα επισημο ματς και με ψυχραιμια σας παιξαμε στα ισα.

Με ενα απλο σχολιο τουτ εστιν "σιγα, σε εναν φακελο βρισκεται εκει, δεν ειναι δυσκολο να το βρεις", ξεκινησε ενα παραληρημα τυπου "stop whining / crying", κλπ, χωρις κανενα προηγουμενο ή αφορμη, απο μερους σας.

Τελος, ειναι η πρωτη φορα που βγηκα εξω απ τα ρουχα μου (με βιντεοσκοπησα και εστειλα το διβιδι στην Sirina Productions και τη διευθυνση του zbou) για το call of duty. Το γεγονος οτι σε ενα επισημο ματς, οι 3 εκ τω 5 εχουν προβληματικα screenshots, ο ενας τα εχει πειραγμενα, οι πεντε εχουν vstr commands, ο ενας εχει no-recoil script, και ενας αλλος εχει nade; wait scripts, και θεωρηθηκε lame να κανεις καποιο conflict ειναι εξοργιστικο και σουρεαλ.

Παιζετε πολυ καλα και ειναι κριμα, οπως σας εξηγησα και χτες, να σας φτυνει ολοκληρο το community λογω συμπεριφορας. Φτιαχτε το αυτο, σβηστε τα vstr και τα wait, παιξτε καθαρα, μιληστε ευγενικα και θα γινετε μια χαρα (και παραπανω) ομαδα.

Το γαλλακι ασχολιαστο, πειτε του να πα να γαμηθει.-  :D

Προφανως, το θεμα δεν ειναι να παρουμε μια νικη. Το θεμα ειναι να καθαρισει η βρωμα που εγινε λατρεια, αρχικα με τα hax και επειτα με τα cfg overtweaks, απο το ελληνικο community. Η λογικη "παρε τη νικη, αλλα μη μιλησεις περισσοτερο" δεν ειναι απλα εξοργιστικη αλλα και προσβλητικη.

Παρεπιπτοντως, φαντασου να ηταν single elimination και να μην καναμε protest, να περναγες στο Major στην Ευρωπη και να σε επιαναν οι Γερμανοι ή οι Αγγλοι στο στομα τους.... Ο διασυρμος θα ηταν ευτελιστικος.

Οσο για το trend που ανεφερες, με τους ξενους, αναλογισου οτι ειστε παιδια 14-15 χρονων και μπορειτε να κρινετε "skill και τον χαρακτηρα" οπως αναφερεις, σε ατομα απο το εξωτερικο παρομοιας ηλικιας. Καηκαμε.-
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

DevilChild

• Ranked Pubzorz!
« Reply #53 on: March 29, 2010, 02:34:18 PM »
NO RECOIL ? Stewie ti les re file xoris plaka tora paravlepete i m fenete? sto telos pes mou oti se scriptaki iparxei kai to wallhack . To norecoil fenete sto demo kai opos fenete tsampa kaname to demo upload

DevilChild

• Ranked Pubzorz!
« Reply #54 on: March 29, 2010, 02:35:22 PM »
@ kai 3exasa oti iparxei kai mia klika sorry p to 3exasa

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #55 on: March 29, 2010, 02:36:46 PM »
NO RECOIL ? Stewie ti les re file xoris plaka tora paravlepete i m fenete? sto telos pes mou oti se scriptaki iparxei kai to wallhack . To norecoil fenete sto demo kai opos fenete tsampa kaname to demo upload

@ kai 3exasa oti iparxei kai mia klika sorry p to 3exasa

1) Η αγνοια ειναι ευτυχια.  :D :D
2) Ο καλος ο e-friend, στη δυσκολη ωρα φαινεται.
all we 'll do ♫
every day

DevilChild

• Ranked Pubzorz!
« Reply #56 on: March 29, 2010, 02:38:31 PM »
stewie apanta mou mia to wallhack kai to norecoil kai to aimbot opws lete fenonte i den fenonte se ena demo?
@ kai den eimai e-friend eimai brother min to 3exnas :S:S

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #57 on: March 29, 2010, 02:43:03 PM »
i rest my case.
all we 'll do ♫
every day

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #58 on: March 29, 2010, 02:43:40 PM »
de kanw wrimes syzhthseis me anwrimous anthrwpous.

ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΗ ΑΔΥΝΑΤΟ!

kai nomizw oti mazi eixame kapoies wrimes sizitiseis

t.breaker

• DEMO UPLOADER!
« Reply #59 on: March 29, 2010, 02:43:56 PM »
fusika kai fainontai  ;D