Καταρχας μη μας πρηζετε τ' αρχιδια κλειδωστε και κλειδωστε. ΔΕΝ θα κλειδωθει. Ο brizolas εχει βαλει και hidden advertisements και παιρνει 5cents/view. (Και οταν φορτωνει για το reply form μετραει σαν view)
Για το αρχικο θεμα δεν εχω κατι παραπανω να πω. Ακομα και στο προηγουμενο reply μου ειχε εξαντληθει.
Περι sol vs nanox ομως μερικα γεγονοτα :
Ο uniq προσπαθωντας να δωσει ενα παραδειγμα good loser αναφερε το σκηνικο στο πρωτο premiership που οι sol χασανε το match επειδη ο breaker ειχε κανει τη μαλακια να βγαλει τον crng και να μη το πει.
Ο breaker μαλλον παρεξηγησε το post του uniq (ή ειχε τρομερα αποθημενα και περιμενε απλως μια αφορμη) και αρχισε να κραζει. Αρχισε να κραζει επι προσωπικου τον uniq και για πραγματα ασχετα με gaming/hax/λαμπραντορ σε διασταρωση με κολλεϋ/λαμπτηρες πυρακτωσεως. Χοντρο reply imo και χοντρο οχι με την θετικη εννοια. Δεν ειχε καμια θεση στο εν λογω topic αυτο το reply.
Εκει αρχιζει ο κατηφορος γιατι ο Uniq βλεπει ενα χοντρο reply που τον κραζει και ο ιδιος απανταει με παρομοιο υφος. Μπαινουν και στο παιχνιδι CQ και takr (που ο takr ισως ειναι λιγο out of place αν και αυτα που λεει ειναι σχεδον public knowledge).
Επι της ουσιας ο uniq δεν ειπε τιποτα αρνητικο, ο breaker αρπαχτηκε και postαρε ενα κατεβατο μαλακιες. Τι περιμενε δηλαδη? Να πουν οι αλλοι ok? Και εφοσον ο breaker postαρε επι προσωπικου ειναι λογικο να λαβει απαντησεις επι προσωπικου.
Τεσπα, ερχεται εν τελει ο rundom και postαρει ενα πολυ ωραιο reply που θα μπορουσα να το ειχα γραψει και γω αν ηθελα να ηρεμισω τα πνευματα μεχρι που διαβαζω το 5) που λεει οτι και καλα ο CQ φτιαχτηκε επειδη μπηκε sol.
Οχι οτι αντιλεγω οτι μπορει να εκαμε ενα skillboost παιζοντας οργανωμενα στους sol με τους rest αλλα πραγματικα LAUGH OUT LOUD. Λες και τον βρηκαν οι sol τον CQ να παιζει ranked tdm σε cracked noobwars και τον πηραν ωσαν αλλον Ταρζαν απο τη ζουγκλα και τον καναν ανθρωπο. Δηλαδη ειναι πραγματικα πολυ χαζο comment, πιο χαζο ισως απο του breaker προς τον uniq. O MXC που ειναι αλλο χοντρο μπουρι οφειλει και αυτος την επιτυχια του στου sol?
Και η αλλη παπαροαπαντηση του breaker για τους true sol? Τι παει να πει true sol? Δηλαδη αν ο CQ, uniq και Mexi δεν ηταν true sol γιατι μπηκαν sol? Τους εβαλε για να boostαρουν την ομαδα? Δεν αντιφασκει λιγο με τη λογικη "Ο cq egine onoma stous sol" και "o unique την ειχε δει pro".
Εγω (ο assvas δηλαδη) huhu δεν εχω βαλει κανεναν επειδη ειναι μπουρι (ενω μας χρειαζετε το boost). Ολοι ειναι φιλοι. Μπαινουν επειδη γουσταρουμε μαζι. Δεν την εχουμε δει pr0 να κανουμε μεταγραφες ξενους και λοιπες αηδιες που κανουν πλεον οι μισες ομαδες στο community.
Επομενως εδω κατι παιζει. Ή ο CQ, uniq και ΜΧC ηταν true sol και αρα σωστα μπηκαν στο team ή μπηκαν σαν high skillzορες (med+ τοτε ;p) για να boostαρουν το team. Αρα απο τη μια σωστα μπηκε ο CRNG εφοσον αρκετοι team mates τον θελανε και απο την αλλη ο cq εκανε μαγκες τους sol ή/και δεν την ειχε δει pro ο uniq αλλα οι sol εξαρχης.
Τελος οι τσαμπουκαδες και καλα "piso apo to pc boreis mono" ειναι οτι πιο καθυστερημενο υπαρχει. Κυριως γιατι ο καθενας που λεει κατι τετοιο εχει μια σιγουρια οτι και καλα θα δειρει. Δεν περναει καν απο το μυαλο καποιου οτι θα τσιμπισει κιολας ή ισως να του κανουν και αλοιφη τα μουτρα.
Παραλληλα εκτος και αν μιλαμε για ξυλο και ποιος ειναι πιο δυνατος τι ακριβως θα καταλαβουμε αν γινει απο κοντα η συζητηση? Δηλαδη εστω 1 στις 100/1000 οτι ο rundom/breaker δερνει τον CQ τι θα αποδειξουν? "Σε εδειρα μαλακα CQ αρα τωρα ειμαι και γω pre-invite skill. Παω να το postαρω tek9"? Ή "Μπορει να εχεις δικαιο αλλα επειδη σε δερνω θα περασει το δικο μου παρ'οτι εχω αδικο!"?
Γενικα επομενως : οταν εχετε μια διαφορα σε κατι περαν σωματικης δυναμης/γνωσης πολεμικων τεχνων δεν εχει καμια διαφορα αν τη λυνετε απο κοντα ή απο το net.