Εγω εννοουσα να γινεται load balancing στην επιστροφη ειτε στο κυκλωμα του GPS/carrier ειτε στης Oteglobe.
Οταν εχεις 2 links για τον ιδιο προορισμο μπορεις να τα balanceαρεις αναλογα με την source ip, destination ip, δυναμικα αναλογα με το φορτο του καθε link, αναλογα με το τυπο των data (streaming, p2p κτλ) ή οποιοδηποτε συνδυασμο τους.
Επομενως στη δικη σου περιπτωση πιθανολογω οτι τρως σιγουρα ενα balancing λογω ip block κ γι αυτο διαφερεις απο το δικο μου ping και σε δευτερη φαση δυναμικα αναλογα με το φορτο του καθε link στην επιστροφη.
Δηλαδη εστω το Α που ειναι γαματο και εχεις 60ms και το B που βγαζει 70ms, συνηθως πας μεσω Α αλλα οταν η διαφορα φορτου Α και Β ειναι μεγαλυτερη απο καποια τιμη προσπαθει να το balanceαρει και σε στελνει μεσω B. Καποια στιγμη αργοτερα που θα ξαναμπεις και εχει πεσει το φορτο του Α σε ξαναστελνει μεσω Α. Αυτο που δεν ειμαι σιγουρος ειναι αν φαινεται καποιο ενεργο connection οταν παιζεις (στο router του Α ή Β) και γι αυτο δε σου κανει αλλαγη την ωρα που παιζεις αλλα περιμενει να την κανει στο reconnect (που επομενως κλεινει το connection και ανοιγει νεο).
BTW smigo made a phunney