Author Topic: Auta einai tournaments  (Read 5776 times)

Razmus

• 222 HERO!~
  • You will never walk alone..
Auta einai tournaments
« on: May 21, 2010, 11:57:09 PM »
http://lan.gamersject.com/index.php?content=tournament&game=cod4

Gia party sas kai made in croatia kiolas....ti perissotero exoun apo emas stin kroatia ? krima pou den ginontai tetoia tournoua stin ellada....

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
Re: Auta einai tournaments
« Reply #1 on: May 22, 2010, 12:07:29 AM »
Ναι,το οτι στο eps ειναι active αυτη τη στιγμη 4 teamσ,το οτι εχουν 500 παραπανω clans απο μας και η δυνατοτητα να δωσουν ο καθενας 50 ευρω για να μπουν στο λαν πιστευω ειναι καποιες υπολογισιμες διαφορες
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

AGDSL

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #2 on: May 22, 2010, 12:09:22 AM »
gt an sou legane 250 entry fee den tha pigaiane sxedon kamia omada

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #3 on: May 22, 2010, 01:43:24 AM »
gt an sou legane 250 entry fee den tha pigaiane sxedon kamia omada

Θα κερναγε το fee για ολες τις ομαδες ο uniq.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

CQ

• Assistant team
  • DV zombie
  • the flame of the game
« Reply #4 on: May 22, 2010, 01:46:39 AM »
Θα κερναγε το fee για ολες τις ομαδες ο uniq.

this

ΝΑ ΚΟΨΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΙΜΠΟΡΟ!

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #5 on: May 22, 2010, 04:59:06 AM »
Sto whine pantws eiste prwtoi. I'll give you that. Akou ekei giati den ginontai tetoia sthn ellada.
Sthn Ellada den ginontai auta giati to cod4 scene einai poly mikrotero apo auto ths Kroatias. & voreia ths Kroatias einai h Slovenia pou epishs asxolountai.Kai asxolountai sovara.
+ me 250 euro entrance fee = high prizes = pro teams.

Edw sas apasxolei na mpainete public na spamarete kana SOZ4FORADA bind na lete ton ena kai ton allo noob na fortwnete ta skatohax, ta scriptakia, na prolavainete scope kai na xaireste otan fragarete ton Savaz kserw gw...
Koitaxte ekei na kanete kana team na niwsete ligo to game giati mono gelane me mas.
MONO.

BTW x9ers to pshnw gia Croatia kalokairaki...
« Last Edit: May 22, 2010, 05:28:25 AM by MexiCola »
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

CQ

• Assistant team
  • DV zombie
  • the flame of the game
« Reply #6 on: May 22, 2010, 08:25:04 AM »

Edw sas apasxolei na mpainete public na spamarete kana SOZ4FORADA bind na lete ton ena kai ton allo noob na fortwnete ta skatohax, ta scriptakia, na prolavainete scope kai na xaireste otan fragarete ton Savaz kserw gw...

BTW x9ers to pshnw gia Croatia kalokairaki...

αλήθεια ποιός χαίρεται όταν φραγκάρει ένα νούπ?  :-*

cu at ΚΡΟΑΣΙΑ!

pancy

• DV zombie
« Reply #7 on: May 22, 2010, 12:33:44 PM »
aftixos pou iparxete kai seis kai iparxei ena sovaro(no mix) team sthn ellada :)

CQ

• Assistant team
  • DV zombie
  • the flame of the game
« Reply #8 on: May 22, 2010, 12:42:07 PM »
aftixos pou iparxete kai seis kai iparxei ena sovaro(no mix) team sthn ellada :)

eytyxws pou yparxeis kai sy pancy kai yparxei ena sovaro 3v5 team sthn ellada :D

Razmus

• 222 HERO!~
« Reply #9 on: May 22, 2010, 03:21:09 PM »
Auta gia to entrance einai blakies mono kai mono to oti 9a doun megalo tournoua cod4 me xrimata arketa sigoura 9a exoume omades apo to eksoteriko an gini kai to aparetito adversise....den sinfono oti einai mono 1 sobari clan stin ellada(nanox) dioti exoume kai alles kales-kai polu kairo ftiagmenes like : immature,sixth sense, k.a...apla oloi stin ellada eiste arnikoi ex9es milisi me arketous ksenous kai mou eipan oti an ginotan ena tetoio cup-tournament stin ellada 9a eixe polu megali apixisi edw 9a paei pextis kai clan apo ispania croatia auto sas peirakse?? apla den goustarete kai stin ellada exoume ta klasika 5-6 onc ton xrono 1 lanaki kai 1 esl cup klassika pragmata...

AiniG

• CBWARRIOR.
« Reply #10 on: May 22, 2010, 03:49:21 PM »
re file mas douleueis??? se kathe lan uparxoun 4 me 5 omades pou einai poso kairo mazi...ola ta alla teams einai mix....kai mou les esu na diorganothei tetoio lan? me ti summetoxes? 7 omades? poios les na thelei?  edo prin posous mhnes egine ena pou eixan kapoia kala sxetika epathla kai eixe akrivos ton aparaithto arithmo omadon xero go..kai oi mises apo autes dn tha einai se epomeno...zeis sto diko sou kosmo?

btw....poios to eipe auto dld re razmus? ama einai na to kanoume tote...sorry alla ego pou eimai se auto to community nai men exo kaules gia tetoia alla eimai realisths kai provlepo na xenerono me ta teams pou tha paroun meros...me mono 5 teams stathera se ena community dn kaneis tpt...otan to katalavoun kapoioi auto isos einai kalutera ta pramata..os tote opos leei k o mexi as exoume serious gamin ston 222 me xrhmatika epathla ston proto fragger,ston proto scriptakia kai ston proto flamer
« Last Edit: May 22, 2010, 03:52:46 PM by AiniG »

Razmus

• 222 HERO!~
« Reply #11 on: May 22, 2010, 04:00:59 PM »
re ainig gia na sou pw pou to diafimisate diladi to lan eseis ? gia pes mou.... ego ektos apo call.gr kai 222 den to eida kapou allou...pos na exeis simmetoxi meta? an uparxoun toso megala epa8la 8.000 euro kai tetoia 9a sou pw ego gia pote 9a deis stin ellada esuba,pw,tek9 apo tin stigmi pou diafimisti kai kala kiolas to tournament kai an 9es na eisai ligo realistis parto kai alliws kalokairi exoume polloi ksenoi epilegoun tin ellada os touristiko mera nomizeis an gini ena tournoua tetoia tha tous xalasei tous ksenous na er9oun ? edw pane stin croatin pou stin croatia...den lew oti stin ellada den eimaste piso sto cod eimaste para polu i moni omada pou exoume sto top100 tis cb einai oi nanox den lew men alla uparxoun kai alles omades oxi toso kales alla einai sobares....mou les den uparxoun sobares omades kai to fonazete edw oloi apo to  cod2 mexri tora o zbou eipes oti leei kana lannaki metaksi mas kai tetoia aftos ti ekanes eixame alli mia omada adaksia me tous nanox tous gad kai pou pigan ? dialu8ikan....ego pisteuw oti genikos stin ellada goustaroume na exoume 1 kali omada kai 50 kakes omades.....alla auto einai allo..

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #12 on: May 22, 2010, 05:16:50 PM »
Your posts make no sense. Δοκίμασε ξανά.
sp.encc

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #13 on: May 22, 2010, 05:33:20 PM »
I did what now? :P
Razmus, ξεκίνα τη διοργάνωση, βρες χορηγούς, λύσε την παγκόσμια οικονομική κρίση, βρες μας γκόμενες κι εμείς στηρίζουμε.

ougk

Razmus

• 222 HERO!~
« Reply #14 on: May 22, 2010, 05:45:41 PM »
haha.

ougk..