ΣΙΓΙΟΥΑΤΛΑΝΚΙΕΣΕΝΑΚΛΑΨΙΑΡΗ
ΑΟΥΤ.
αχεμ...
Βασικα, σου μιλαω πολυ ομορφα και μια ζωη σας τα εχωνα συμβουλευτικα, εκει που ολοι οι αλλοι σας περιθωριοποιουσαν για τις αλλεπαλληλες μαλακιες σας.
Δε μου αρεσει ο τροπος που μιλας, και αμα ερθεις σε αυτο το περιβοητο λαν και με πεις κλαψιαρη, θα φυγεις πιο βραζιλιανος απ' ο,τι εισαι.
Rasl, φερθηκες σαν χαφιες οσον αφορα τους replay, εμπαιζοντας το community καθως συνεχιζες τα παρε-δωσε με τα χαξορια, και, κατα πασα πιθανοτατα, εμπαιζοντας και τους ηλιθιους τοτε teammates σου, κανοντας τους τα γλυκα ματακια. Εισαι 13 χρονων και καποια στιγμη θα καταλαβεις οτι δεν κερδιζεις κατι με την πουστια και την κουτοπονηρια.
Το ιδιο εκαναν και οι zgin, απατεωνας, smigo, oxyde που τοσο καιρο μας επρηζαν τον πουτσο για τον rasl και τον panicbutton, ενω, σαν golden boys που μολις εχουν κλεισει συμφωνια με το διαολο, βαλατε στο team και τους δυο, υποστηριζοντας αυτους και το team σας, οταν ολοι καποτε εξηγουσαμε στο 13χρονο οτι δεν ειναι δικαιολογια τα team bonds, ωστε να εθελοτυφλεις ή να ψευδορκεις.
Τελος, φιλτατοι ΜΙΑΖΩΗΘΑΕΙΜΑΙ1800POINTSΚΑΙΘΑΣΑΣΓΑΜΑΩONLINEΚΑΙΣΕLAN που εχετε πολυ δρομο ακομη για να αγγιξετε τα ελληνικα δεδομενα, οσον αφορα το attitude, και, εκ των πραγματων, πολυ περισσοτερο δρομο για να αγγιξετε και τα 1800 points, δεν ειναι cb hero αυτος που ζηταει accept ενω επιμονα του ζητατε να ανεβασει uac links και demos, αλλα αυτος που μετα απο καθε ματς ζηταει demo για "obvious wh", κοιταει τα uac, βλεπει επειτα τα server streams, 24h rules, shared lineups κλπ, με απωτερο σκοπο, οχι να δικαιωθει για κατι επιληψιμο, αλλα να βρει καποια ηλιθια δικαιολογια για να παρει εξτρα ποντους.
Ετσι κανετε εχθρους, οχι φιλους, στο european community, και γι' αυτο το λογο θα αργησετε πααααρα πολυ (depending on the timing you decide to become players) να κανετε join στο πραγματικο preinvite.
Κατι τελευταιο. Για να παρετε μια δοση απο τους 1800 ποντους και το θεσμο του pre-invite, ή εστω αν κατι εχω μαθει εγω απο την σχεδον ανυπαρκτη εμπειρια μου εκει, τα περισσοτερα teams αγνοουν το shared lineup rule και, παρ' ολα αυτα, δε γινονται conflicts.