Author Topic: Base of codehook users  (Read 35811 times)

sAVAZz

• DV zombie
Re: Base of codehook users
« Reply #150 on: May 26, 2010, 01:00:06 PM »
http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?wars=1&cid=1837747&lid=7514

esy katse sta 1200 kai me allakoskwlies me x9. MOKO  :-X

oute kan eipa oti emeis pou eimaste sta 1200 eimaste kaliteroi.sto cb toulaxiston

CQ

• Assistant team
  • DV zombie
  • the flame of the game
« Reply #151 on: May 26, 2010, 01:00:36 PM »

ΝΑ ΚΟΨΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΙΜΠΟΡΟ!

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #152 on: May 26, 2010, 01:00:54 PM »
ΣΙΓΙΟΥΑΤΛΑΝΚΙΕΣΕΝΑΚΛΑΨΙΑΡΗ

ΑΟΥΤ.

αχεμ...

Βασικα, σου μιλαω πολυ ομορφα και μια ζωη σας τα εχωνα συμβουλευτικα, εκει που ολοι οι αλλοι σας περιθωριοποιουσαν για τις αλλεπαλληλες μαλακιες σας.

Δε μου αρεσει ο τροπος που μιλας, και αμα ερθεις σε αυτο το περιβοητο λαν και με πεις κλαψιαρη, θα φυγεις πιο βραζιλιανος απ' ο,τι εισαι.

Rasl, φερθηκες σαν χαφιες οσον αφορα τους replay, εμπαιζοντας το community καθως συνεχιζες τα παρε-δωσε με τα χαξορια, και, κατα πασα πιθανοτατα, εμπαιζοντας και τους ηλιθιους τοτε teammates σου, κανοντας τους τα γλυκα ματακια. Εισαι 13 χρονων και καποια στιγμη θα καταλαβεις οτι δεν κερδιζεις κατι με την πουστια και την κουτοπονηρια.

Το ιδιο εκαναν και οι zgin, απατεωνας, smigo, oxyde που τοσο καιρο μας επρηζαν τον πουτσο για τον rasl και τον panicbutton, ενω, σαν golden boys που μολις εχουν κλεισει συμφωνια με το διαολο, βαλατε στο team και τους δυο, υποστηριζοντας αυτους και το team σας, οταν ολοι καποτε εξηγουσαμε στο 13χρονο οτι δεν ειναι δικαιολογια τα team bonds, ωστε να εθελοτυφλεις ή να ψευδορκεις.

Τελος, φιλτατοι ΜΙΑΖΩΗΘΑΕΙΜΑΙ1800POINTSΚΑΙΘΑΣΑΣΓΑΜΑΩONLINEΚΑΙΣΕLAN που εχετε πολυ δρομο ακομη για να αγγιξετε τα ελληνικα δεδομενα, οσον αφορα το attitude, και, εκ των πραγματων, πολυ περισσοτερο δρομο για να αγγιξετε και τα 1800 points, δεν ειναι cb hero αυτος που ζηταει accept ενω επιμονα του ζητατε να ανεβασει uac links και demos, αλλα αυτος που μετα απο καθε ματς ζηταει demo για "obvious wh", κοιταει τα uac, βλεπει επειτα τα server streams, 24h rules, shared lineups κλπ, με απωτερο σκοπο, οχι να δικαιωθει για κατι επιληψιμο, αλλα να βρει καποια ηλιθια δικαιολογια για να παρει εξτρα ποντους.

Ετσι κανετε εχθρους, οχι φιλους, στο european community, και γι' αυτο το λογο θα αργησετε πααααρα πολυ (depending on the timing you decide to become players) να κανετε join στο πραγματικο preinvite.

Κατι τελευταιο. Για να παρετε μια δοση απο τους 1800 ποντους και το θεσμο του pre-invite, ή εστω αν κατι εχω μαθει εγω απο την σχεδον ανυπαρκτη εμπειρια μου εκει, τα περισσοτερα teams αγνοουν το shared lineup rule και, παρ' ολα αυτα, δε γινονται conflicts.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #153 on: May 26, 2010, 01:04:59 PM »
Που να δεις και στο invite μάγκα μου...
sp.encc

pancy

• DV zombie
« Reply #154 on: May 26, 2010, 01:08:13 PM »
esy kane ta kalamatiana sou kai min milas poly giati 8a pesei to cod.gr aptis M@@^$es pou les.
egw kanw kalamatiano alla kserw ti mou ginete,.,.zitisa to link sto tek9 pou sas kanane accept sto preinvite afou les oti eiste preinvite players(?? :-*)
http://www.tek-9.org/forum/call_of_duty_series-46/cod4preinvite_processed_applications-41/ 
ama vreis kana application pou na sas kanoun accept sto preinvite pm me
alla mexri tote min milate poli ;D
8a mou oti lew kai mlkies ta xazoonliners :-*

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #155 on: May 26, 2010, 01:09:11 PM »
Ειστε γελοιοι, βασικα.

Ειστε σκριπτακηδες,

Ειστε για κλαματα

αχεμ...

Βασικα, σου μιλαω πολυ ομορφα

H ειρωνια ε?

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #156 on: May 26, 2010, 01:11:29 PM »
Εμένα κανεις δεν με παίζει :(.
sp.encc

pancy

• DV zombie
« Reply #157 on: May 26, 2010, 01:13:00 PM »
 perimene  akoma den ginanane  invite rofl. 8a se peskoun kai sena

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #158 on: May 26, 2010, 01:42:03 PM »
NAIIIIII ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΔΙΑΚΟΠΑ 8 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΣΠΑΜ,ΛΟΓΟΜΑΧΙΕΣ,ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ,ΑΝΑΠΗΡΟΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΙΑΥΤΑ!

Ας ληξει το θεμα εδω,μιας και δεν εχουν οι αρμοδιοι αρκετα στοιχεια για να πεσουν bans σε ατομα των dissolve..
Αν οντως εχουν τα κοτσια να κανουν κατι παραπανω και ειναι οντως pre-invite skilled ας το αποδειξουν οπως λενε κι αυτοι σε καποιο επερχομενο lan

Επισης η προσωπικη μου αποψη ειναι πως οι dissolve θα επρεπε να αφησουν τα λεγομενα περι ελληνικων δεδομενων διοτι δεν τους παιρνει με τοσους ξενους players που εχουν στο team,δεν ξερω ποιοι παιζουν στα cb,αλλα τουλαχιστον που και που χρησιμοποιουνται και αυτοι....
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

CQ

• Assistant team
  • DV zombie
  • the flame of the game
« Reply #159 on: May 26, 2010, 01:58:42 PM »
well said ψόψας χΠ

ΝΑ ΚΟΨΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΙΜΠΟΡΟ!

pancy

• DV zombie
« Reply #160 on: May 26, 2010, 02:00:17 PM »
αλλα τουλαχιστον που και που χρησιμοποιουνται και αυτοι....
ventrilo sex ;L

rasL_evil

• 222 HERO!~
  • MAYBE NEXT TIME!!
    • http://www.youtube.com/watch?v=QU8yKAbjhB4&feature=related
« Reply #161 on: May 26, 2010, 02:04:50 PM »
lol coca?3enus players?mono tn cHoObiE exume balei ...

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #162 on: May 26, 2010, 02:14:47 PM »
οι πολλες κρεατινες ειδες τι κανουν?
H ειρωνια ε?

Zgin, επειδή εσύ φαίνεται να έχεις αναλάβει το ρόλο του δικηγόρου (μιας και κάποιοι απ' τους άλλους δυσκολεύονται να αρθρώσουν μια φυσιολογική πρόταση), μάθε πως οι προσωπικές επιθέσεις και οι μονομερείς κρίσεις δεν αποτελούν επιχειρήματα.
Όταν όλα φαίνονται να είναι εναντίον σας, κάντε τουλάχιστον τη χάρη στον εαυτό σας να απαντήσετε με επιχειρήματα ή αλλιώς να το βουλώσετε και να πείτε ένα συγγνώμη (όποιοι και εαν haxαραν).
Στη στάση και τις απαντήσεις σας πάντως, εγώ μόνο αθωότητα δε διακρίνω.

ougk

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #163 on: May 26, 2010, 02:35:13 PM »
Τον σεβασμό δεν τον απαιτείς μικρέ , τον κερδίζεις. Τέλος δε καταλαβαίνω πάλι honestly αφου τα πράγματα είναι τόσο ξαστερά και καθαρά όπως λέτε τι σας κόβει που τόσα άτομα λένε ότι λένε;
το topic είναι άλλο , το να βγει κάποιος να πεί , εγώ δε hackara αλλά απλά το πήρα για να δώ κτλ  δεν ενδιαφέρει κανέναν .  και πάνω απο όλα εγώ σαν βλάχος το μόνο που μπορώ απλούστατα να σκεφτώ είναι ...

Μα καλά, αν ήθελε όντως απλά να δει γιατί δε χρησιμοποίησε το youtube ρε αδερφέ.... Η στη χειρότερη γιατί δε κατέβασε ενα απο torrent - site 3ων , και πήγε και έκανε register - $$$ ..... μήπως για να μη φάει ban? επειδή είναι safeproof? 

back on topic τα υπόλοιπα είναι σα να προσπαθεί κάποιος να βγάλει λογική - άκρη σε μια κουβέντα με γκόμενα, και αυτή απλα να προσπαθεί να βγει απο πάνω
« Last Edit: May 26, 2010, 02:48:08 PM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

Massive

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #164 on: May 26, 2010, 02:37:43 PM »
Τον σεβασμό δεν τον απαιτείς μικρέ , τον κερδίζεις.

Krasa sta vlaxika dld kai dn simazeuome  ;D ;D ;D