Author Topic: CoD2 Maps Impressions...  (Read 2483 times)

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
CoD2 Maps Impressions...
« on: November 16, 2005, 02:52:02 PM »
Pos sas fainontai ta maps...paizontai aneta ta 5v5, i 8elei pio pollous, i pio ligous, afto to syzitame edo...

Na po vevaia oti den exo katsei na ta meletiso me ta paidia se epipedo omadikis taktikis, alla ek peiras kano kapoia sxolia, pou nomizo exoun kapoia vasi...

Epaiksa oso epaiksa edo kai mia vdomada sxedon, kai mporw na po oti ta maps tou cod2, einai ligo gtp...dld, einai gemata apo spots pou 8es mia merarxia na ta fylakseis. Ayti i Railyard(Stalingrad)...re paidia ti na protofylakseis dld se ena 5v5...einai entelos diamperes, dld sto hangar me ta tanks, prepei na apasxoleis to ligotero 2 atoma ws Allies epeidi exei pleon 2 eisodous...to na kaneis rush sto B, einai aytoktonia, exeis apenanti se orofo kiolas ena mg42 kai pes kai na einai kanena mp44 sta trench, den exeis tyxi...i toulaxiston etsi nomizo, dld, to kseftilisan entelos. Ntaksei me ena rush, opoios to epixeirouse sto cod1, koitaze se poly sygekrimena simeia pou itan as poume metrimena sta daktyla kai pou logika 8a itan kapoios antipalos, oste na kalyftei i na riksei spray, i polles fores, eimastan toso sigouroi pou rixname se kapoia simeia pou itan syni8ismena prin vgoume...mporei ayto na itan mlkia, de leo, alla ena empeiro mati enos veteranou me mia grigori matia mporouse na "scannarei" 3-4 i kai 5 spots pou mporouse na einai o antipalos kai na kanonisei tin poreia tou...tora, ti na protokoitakseis...ta trench, ta domatia stous orofous, to ypostego me to vagoni, tin apova8ra(pano ap to trench), ti ap ola...?!?!?! :-\ O ex8ros mporei na einai opoudipote. 8a mou peite ok, me ton kairo opws ma8ame to 1 8a ma8oume kai to cod2...xairw poly Vrasidas... To 8ema einai oti kai na to ma8oume, 8a einai poly dyskolo na antimetopisoume ena paikti me metrio simadi, sas leo, oxi high, epeidi to recoil, opws eidate enan metrio paikti se mia kala profylagmeni 8esi, tou dinei simantiko pleonektima.Vevaia oti einai dyskolo de simainei oti einai kai akator8oto, ntaksei etsi elpizo.

Pia alli... as poume tin Dawnville(St.Mere Eglise). Ntaksei, isos einai balanced epeidi oi allies pleon den exoun na diasxisoun "megales" apostaseis akalyptoi...kai aytes einai to graveyard kai i diadromi sniperhouse/camot--->trypa pros B. Ta ereipia de prosferoun asfali kalypsi stous Axis opws kai to diplano ktirio, wste na kalypsoun tin diadromi ayti, ekatsa xtes ekei san axis kai efaga mia nade pou itan oli diki mou kai ap oti eida sto kill cam itan entelos random. Anevika sto diplano ktirio ap ta ereipia, kai ena sniper me petyxe sto stayro, prin vgo kala kala...:/
Ntaksei o server pou epaiza itan enas gematos 32aris...alla ayto mou deixnei posa kai poia simeia yparxoun kai ap tis 2 pleyres. Pao piso graveyard...orphanets kamia tyxi, trypa mg ekklisia ta idia...kana tafo AAAAma ftaseis kati kaneis...Mipos loipon i moni lysi einai aystiro camperoma sta bomb sites, epeidi oi Amerikanoi ospou na kaneis kix einai dipla sou...tespa. Alla ayto tora, simainei balanced...?!?!?

Tora, i Burgundy... :-\ ti na po tora...midamines apostaseis kai liga spots oste na fylakseis kai na fylaxteis...ayto mas kanei rush, xoris eleos kai opoios anteksei..gia paintball mporei kai na kanei...

Oi Afrikanikes ektos El Alamein, pou einai sa ntamari sta Megara, mou fainontai ok...exoun vevaia polla spots, prepei na koitas kai pano kai kato alla genika einai pio issoropimenes, pistevo, isos epeidi exei dromous pou prepei na diasxiseis pou EPITELOUS meneis gia ligo akalyptos kai kindyneyeis se megalytero va8mo na ftaseis ta objectives, alla sou dinetai kai i enallaktiki na pas apo steges kai ekei, paizei rolo to simadii sou sto ti 8a synantiseis, stin apenanti taratsa...pantos gomena na aplonei ta koilotakia tis de 8a deis...an eisai loipon tyxeros mporei ta roofs na mi fylagontai, epeidi kai oi amynomenoi gia na pane se orismena simeia pernane kai aytoi simeia akalypta.

De 8ymamai pos legetai ayti me to xorio stin eksoxi me tous staylous, tis mantres kai ton katestrameno mylo sto axis spawn...ayti paizetai 8a elega. Oi Allies prepei na diasxisoun mia tafro kai ena dromo oste na ftasoun ta simeia kai oi Axis einai kala profylagmenoi an de rusharoun fysika. Alla kai pali ta polla dentra, kalyptun arketa tous epiti8emenous, oste na er8oun konta kai na min tous 8erisei o sniper alla kai na er8oun pali exei mia eykairia o sniper i o rifleman. Prepei na tin do pio poly sto SnD oste na apofan8o, alla nomizo oti dinei eykairies gia ena kalo matchaki.

Leningrad...:/ pistevo oti einai entelos oti na nai...spitia diamerismata para8yra se apostasi anapnois pou kai me sfentones na paizame 8a skotonomastan sigoura, to map ayto kat eme, einai epieikos aparadekto. De to syzito kan...Ayto to map einai na amoliseis mesa to Frantic stis dokses tou na plakonetai me ton assvas me ta mg...:D ante kai kana Fanariti...

Brecourt...Ayti malista. Tin ftiaksane poly kala, tora paizetai pistevo. Kai oi 2 plevres, exoun tis eykairies tous oxi opws palia pou oi allies fainontousan sa tin myga mes to gala. Logikes apostaseis gia ola ta podia kai ola ta opla! Ta sites stis 8eseis tous, me ena trench piso na perneis tin anasa sou...mexri na pas sto B, kai exei o 8eos...! 8elei omws poly ekpaideymeno mati, ap tin alli.

Bogage. Kali. 8elo na pistevo. Alla kai edo opws kai stin Caen, tiga sta ktiria me 2 orofous to ka8ena pou o allos tin stinei opou 8elei. Parexetai kalypsi stous epiti8emenous kai stous amynomenous, me akalypta simeia kai oi apostaseis pou dianyeis einai balanced se sxesi ksero go me tin Caen.

Carentan e, opws itan den allakse kai poly.

De ksero an ksexasa kapoies. Ntaksei mages, einai ola sxetika, oso paizoume ma8ainoume, alla pistevo oti ta polla spots de kanoun kalo. 8a mas kourasoun se megalo va8mo, na vgaloume atomikes kai omadikes taktikes. 8elei poly psaksimo. De ksero poia maps 8a ksexorisoun kai posa 8a einai playable apo omades 5 atomwn. Kapoia ap ayta 8ymizoun UO se mege8os, kai me tosa spots pou de mporeis na peis me sigouria apo pou 8a stin pesoun, pragma pou simainei oti kai i amyna 8elei perissoteri stratigiki apo prin...oreksi pantos na xoume na paizoume.

Kai stamatiste na paizete tdm, zwa, les kai 8elete na ma8ete ta opla, eleos, siga to skill pou xreiazete, ante valte kana snd na goustaroume...mou 8elete kai zestama les kai 8a paiksete me tous Detroit Pistons! Ante...! :-*

Angelripper aka tatiana

• 222 HERO!~
  • Never send a man to do Ripper's job :-D
Re: CoD2 Maps Impressions...
« Reply #1 on: May 01, 2006, 05:23:02 PM »
De 8ymamai pos legetai ayti me to xorio stin eksoxi me tous staylous, tis mantres kai ton katestrameno mylo sto axis spawn...
Auti ine i Beltot an thimame kala.

Apo tin ali ksexases tin rostov(harbor) pu entaksi pistevo oti ti kseskisane telios, tis alaksan ta fota ;) to mono kalo pu mporesa na vro ine oti exun kalipsi to sigekrimeno ipostego me kivotia apo to opio exronte i allies + mia skala pu se vgazi pano(an ke i skala pezi nane ke mlk eki pu ti valan) ke su parexun arketi kalipsi se sxesi me to cod1 pu se skotone xoris esi na to ton vlepis ;). Mia terastia mlk ine sto spwn ton allies pu exun aniksi mia tripa ston tixo ke se vgazi kateuthian mprosta... anamesa sta cross tu rifleman stin anifora ke enos alu rifleman apenanti sta kivotia. tespa as simplirosi kapios alos oti parelipsa.

Ke i Wellander. Entaksi pistevo oti san map ine i idanikoteri gia sd.. Spitia pantu trapezia ke tanks stus dromus, kotrones ti alo thes??? ;D
Tora vevea 5vs5 gia na pexti prepi na kopsis to map auto sti mesi dioti ine terastio...

ps ala 10 vs 10 kati ginete ;D ;D ;D

cassidy

• Guest
« Reply #2 on: May 01, 2006, 05:56:02 PM »
Δεν την ξέχασε την harbor, απλά όταν είχε κάνει το post δεν υπήρχε harbor ;)

Angelripper aka tatiana

• 222 HERO!~
  • Never send a man to do Ripper's job :-D
« Reply #3 on: May 01, 2006, 06:15:02 PM »
ok xalara dn ixa idea ;D

ps oxi pos ixa pote ala tespa ;D ;D