razmus , se opoiadhpote diorganwsh sto kosmo otan kapoios se mia omada paravainei tous kanones , eite epistrefei me allo onoma k fake id , ktl kai eksapatei tous diaithtes, prwta apo ola trwei ban - timwreite me apoklismo koinws, defteron o team manager - coach - leader analoga to a8lhma otan paraferete koinws malakizete agnoontas tis ypodikseis, timwreite k aftos, k polles fores me apokleismo ths omadas tou ktl . de tha katsw twra na sou eksigisw gia pollosth fora to giati edwsa afth th ponh , fysika OXI gia to an hackare h oxi, alla gia to returned while banned, kapish ? mallon oi albanoi 8a diavazan k tha katanoousan afto pou sto ksanapa se prohgoumeno reply anwrime ratsisth. opote ola ta ypoloipa pou les einai atopa k avasima.
to portal den einai diko mou oute to ONC, oute eipa oti eimai egw to community an yponnoeis oti etsi to vlepw fere mou se adiparathesh me epeixeirimata safta pou anaferw tosa replies kati na me valeis lathos, an sou th spaei pou exw dikio kai to sthrizw ortha me apodikseis de mporw na kanw kati gia na mh sth spaw sorry. Parola afta enhmerwtika eimaste mia omada anthrwpwn , an de sou aresei pas allou kaneis de se krataei. Otan telos trexw ena ONC k o xronos piezei k kathysterei (sthn ousia kathysterhsh yphrkse tou elenxou tou guid tou) gia na treksei to onc smooth k na mhn yparxei peretairw kathysterhsh thn opoia esy o idios eixes eidh prokalesei , tote fysika k de mporw na asxolithw sovara me afta pou grafeis. To an to portal einai dhmokratiko h oxi den nomizw oti erxete se sygroush me to ti egine (ase pou ratsismos kai dhmokratia den denoun poly). An me eixe nevriasei k me eixa adidrasei en vrasmo psyxhs 8a ton eixa kanei ban prin teleiwsei to game , k tha eixa banarei k sth prwth vlakia tou irc ton zygna xwris warning. Pame parakatw, ss pou zhtas de tithete thema dioti sou eksigisa ton logo , den htan an ekleve h oxi alla to oti htan banned k elave meros, gia polosth fora, elpizw twra na to diavaseis.
P.S Dhmokratika fwnazan Free Barabas kapote