Author Topic: One Night Cup #36 5on5 S&D 27/6/2010  (Read 41164 times)

Toulour

• DEMO UPLOADER!
  • just an iMmature
Re: One Night Cup #36 5on5 S&D 27/6/2010
« Reply #75 on: June 27, 2010, 09:17:51 PM »
re eiste ZWA? dld twra upostirizete ton cortex aka jin aka pws sto poutso ton lene? opios den goustarei na paei allou na figete kurioi

TO MPOULO ZWA
~ Maturity is nothing but a mere joke ~

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #76 on: June 27, 2010, 09:25:25 PM »
+10000
to oti o cortex itan sto parel9on cheater den simeni oti einai kai tora....
afto pou de katalavaineis k aporw pragmatika giati, trully , einai to oti o apoklismos den egine gia to AN hackare twra h oxi, alla gia to oti htan banarismenos kai elave meros sto ONC me tous 6th sense en gnwsh toulaxiston tou leader tous . 
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

nITRO

• Ranked Pubzorz!
« Reply #77 on: June 27, 2010, 09:27:11 PM »
re mi kolate se ena pragma.....den upostirizw to cortex.....to paidi (cortex aka jin aka opws 8elete <paidi einai etsi kai alliws>) 8a mporouse na einai mesa me teliws diaforetiko guid kai name......to paidi den epaikse ka8olou kala.....kai pali omws to team bannarete gia enan paikti.....8a mporousate na min epiterepsete sto paikti na paiksei ama to 8elate etsi i na epanalabete ton agwna me allo paikti sti 8esi tou.....akomh kai otan mpeis sti fulaki kapoia stigmi 8a bgeis.....den dwsate ston an8rwpo mia eukairia .....o anr8wpos allazei......katadikazw to gegonos tou oti o admin opoios kai an itan tote ediwxe tous paiktes xwris na tous pei to logo kai xwris na kanei suzitisi me autous....gia mena auto einai deigma apolitistou an8ropou kai ton ka8ista pragmatiko trampouko ....den einai kai o gios tou gamaw , gia ka8iste ligo..... OSO G IA TO COMMUNITY  ta exoume ksanapei ......
 apla na mou peite se poiou nou to onoma einai to site ( domain-callofduty.gr) kai oi servers....
ksekoliste ta kefalia sas apo to xwma kai balte ka8aro aera mesa

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #78 on: June 27, 2010, 10:00:56 PM »
nitro pros apofygh pareksigisews, an de ksereis mh milas,  o traboukos pou apokaleis safestata kai eipe ton logo sto irc kai to ban epese afou o leader tou team pou epaikse kala opws les flamare k eixe syberifora 5xronou, (an VARIESAI NA DIAVAZEIS TA PROHGOUMENA REPLIES tote mhn apantas safto to topic apla gia na peis kati ) ektos aftou to na dwthei epanalhpsh tou agwna se omada pou eksapathse tous ypoloipous paiktes k tous admin de to vriskw kan symfwno. To an esy tha kanes diaforetika sth thesh mou dikaiwma sou, ftiakse diko sou portal kane diko sou onc k dikse epioikeia otan kapoios tha se koroidevei sth mourh en gnwsh fysika tou leader tou pou ton evale sto team.
akomh kai otan mpeis sti fulaki kapoia stigmi 8a bgeis....
ektos an exeis faei permanent ban = isovia , pou k pali mporei na kaneis enstash, alla afou to pas paradeigmatika, tha sou apanthsw analogws gia na deis k sy apo monos sou pws aftoanerountai afta pou les. Pame loipon.
diaprateis eglhma, baineis fylaka trws kabosa xronia, sto dikasthrio me diafora elafryntika meiwnete h poinh se ligotera xronia, oso ekteis th poinh sou kaneis aithseis apofylakhshs logo kalhs diagwghs kai katanoontas th varythta twn praksewn sou , pernas apo epitroph k an aftoi krinoun orthws apofylakizese h meiwnete h poinh sou. Sth prokeimenh periptwsh loipon madepse ti egine, o cortex hr8e prive kai koroidepse sth mourh emena otan tou kana diefkrinistikes erwthseis....
 O an8rwpos allazei symfwnw , otan erxete prive k apanta se erwthsh mou giati exei faei ban k leei "de kserw" tote fysikotata dixnei pws den allakse diolou , to katalaves afto file mou ? adi na grafeis afta pou grafeis , diavase k ti exei graftei sta prohgoumena replies, an to kanes afto , kai psotares oti postares , apeiles kathgories tabeles ktl    .....  esena oute o katharos aeras de sallazei.

« Last Edit: June 27, 2010, 10:12:52 PM by AssVas »
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

Razmus

• 222 HERO!~
  • You will never walk alone..
« Reply #79 on: June 27, 2010, 10:11:11 PM »
nitro pros apofygh pareksigisews, an de ksereis mh milas,  o traboukos pou apokaleis safestata kai eipe ton logo sto irc kai to ban epese afou o leader tou team pou epaikse kala opws les flamare k eixe syberifora 5xronou, ektos aftou to na dwthei epanalhpsh tou agwna se omada pou eksapathse tous ypoloipous paiktes k tous admin de to vriskw kan symfwno. To an esy tha kanes diaforetika sth thesh mou dikaiwma sou, ftiakse diko sou portal kane diko sou onc k dikse epioikeia otan kapoios tha se koroidevei sth mourh en gnwsh fysika tou leader tou pou ton evale sto team.   O an8rwpos allazei symfwnw , otan erxete prive k apanta se erwthsh mou giati exei faei ban k leei "de kserw" tote fysikotata dixnei pws den allakse diolou , to katalaves afto file mou ? adi na grafeis afta pou grafeis , diavase k ti exei graftei sta prohgoumena replies, an to kanes afto , kai psotares oti postares , apeiles kathgories tabeles ktl    .....  esena oute o katharos aeras de sallazei.

to oti koroidepse esena den simeni oti koroidepse kai to community den eisai esi to community ....sinfono sto oti einai diko sou to onc kai auto sou ir9e ekeini tin ora ekeino ekanes alla plz allakse to name sto site kanto huhu.gr i 222.gr i oti allo 9es ego ksero oti exoume dimokratika kai i apofasis pernonte dimokratika to oti ton ekanes ban gt me liga logia se koroidepse den simeni oti eksapatise to community esena eksapatise esi piastikes blakas oxi ego... apla pes to ka9ara se koroidepse neuriases ton ekanes ban mn ka9ese kai les 1242356 reason diaforetika pou einai abasima....den eimai filos tou jinada oute ton kserw Mou tin spaei kai emena alla file No ss or didnt hapenn elege kapios palia....exeis ss oti hackarei ? den exeis...so didnt happen unfair ban gia tous upoleipous 6th pou den exoun sxesei pc roen ti douleia exei na faei ban ? rizze? or oi alloi pextes? fail ban gt eixes neura....kai emena mou tin spane oi albanoi pou pezoun cod alla den ka9ome na krakso...oute exo dikeomata na kanw ban...an les oti eisai autos pou organoni to community akolou8is tous rules pou e9ese kai esi...alliws den eisai organotis apla agizeis to fail...! auta apo emena den ta lew na se krakso or somthg tin gnwmi mou lew an eimai la9os ok ti na pw...auta pisteuw omos
!

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #80 on: June 27, 2010, 10:23:51 PM »
razmus , se opoiadhpote diorganwsh sto kosmo otan kapoios se mia omada paravainei tous kanones , eite epistrefei  me allo onoma k fake id , ktl kai eksapatei tous diaithtes, prwta apo ola trwei ban - timwreite me apoklismo koinws, defteron o team manager - coach - leader analoga to a8lhma otan paraferete koinws malakizete agnoontas tis ypodikseis, timwreite k aftos, k polles fores me apokleismo ths omadas tou ktl . de tha katsw twra na sou eksigisw gia pollosth fora to giati edwsa afth th ponh , fysika OXI gia to an hackare h oxi, alla gia to returned while banned, kapish ? mallon oi albanoi 8a diavazan k tha katanoousan afto pou sto ksanapa se prohgoumeno reply anwrime ratsisth.  opote ola ta ypoloipa pou les einai atopa k avasima.

to portal den einai diko mou oute to ONC, oute eipa oti eimai egw to community an yponnoeis oti etsi to vlepw fere mou se adiparathesh me epeixeirimata safta pou anaferw tosa replies kati na me valeis lathos, an sou th spaei pou exw dikio kai to sthrizw ortha me apodikseis de mporw na kanw kati gia na mh sth spaw sorry. Parola afta enhmerwtika eimaste mia omada anthrwpwn , an de sou aresei pas allou kaneis de se krataei. Otan telos trexw ena ONC k o xronos piezei k kathysterei (sthn ousia kathysterhsh yphrkse tou elenxou tou guid tou) gia na treksei to onc smooth k na mhn yparxei peretairw kathysterhsh thn opoia esy o idios eixes eidh prokalesei , tote fysika k de mporw na asxolithw sovara me afta pou grafeis. To an to portal einai dhmokratiko h oxi den nomizw oti erxete se sygroush me to ti egine (ase pou ratsismos kai dhmokratia den denoun poly).  An me eixe nevriasei k me eixa adidrasei en vrasmo psyxhs 8a  ton eixa kanei ban prin teleiwsei to game , k tha eixa banarei k sth prwth vlakia tou irc ton zygna xwris warning. Pame parakatw, ss pou zhtas de tithete thema dioti sou eksigisa ton logo , den htan an ekleve h oxi alla to oti htan banned k elave meros, gia polosth fora, elpizw twra na to diavaseis.

P.S Dhmokratika fwnazan Free Barabas  kapote
« Last Edit: June 27, 2010, 10:28:58 PM by AssVas »

Toulour

• DEMO UPLOADER!
  • just an iMmature
« Reply #81 on: June 27, 2010, 10:26:37 PM »
mpa den niwthei tzampa grafeis.............................. O0 O0 O0

CQ

• Assistant team
  • DV zombie
  • the flame of the game
« Reply #82 on: June 27, 2010, 10:32:37 PM »
egw yposthrizw assva gia thn epilogh tou pantws. de ginetai na paizei onc to megalytero haxori tou ellhnikou cod kai na lete oti de trexei tpt kai oti mporei na mh cheatarei pleon....

eixe ban etsi ki alliws kai zhthse sth poustia na tou to vgaloun oti kai kala de thymatai giati to efage kai mlkies. de mas noiazei an cheatarei akoma h' oxi etsi ki alliws. ase pou kai h symperifora tou kai tou team tou axizei ban apo monh ths. den exei pathsei se lan to noobidi kai kathetai kai leei eyxomai na erthete se lan na sas deirw kai na sas kanw ktl.  de leei pou mas klanei 2 mantres kai mesa kai exw apo to game....

a kai epishs: kapote pou ton krazame gia ta hax elege oti sta @@ mou to cod.gr kai na pate na gamitheite sas exw grammenous  kai egw tha paw 1600 pts pali se ligo kairo kai arxidia toumpana. twra xafnika tou arese pali to cod.gr kai ithele na paixei onc? vre trava ta vyza sou na vgaleis gala lew egw....

ΝΑ ΚΟΨΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΙΜΠΟΡΟ!

CrAZY??

• DEMO UPLOADER!
« Reply #83 on: June 27, 2010, 10:39:49 PM »
+ oti olo to team ekane suspicious kills ....
see demos ama thelete...

uniQZje

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • F*ck Me Im Famous!!1
    • http://www.x9-syndrome.org
« Reply #84 on: June 27, 2010, 10:42:30 PM »
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...... gg uniq epexes poly kala!!! thnx man den epeza monos mou olo to team doulepse ta plana pou eixa vgalei :>
<@AssVas|off> unique
<@AssVas|off> u have full authority to rape , kill, torture
<@AssVas|off> 222 members
<@AssVas|off> but plz
<@AssVas|off> begin with this guy

F*ck Me Im Famous!!!
www.x9-syndrome.org

Vergil

• Ranked Pubzorz!
« Reply #85 on: June 27, 2010, 10:43:42 PM »
GG se ola ta teams !!!!! :)

pancy

• DV zombie
« Reply #86 on: June 27, 2010, 10:43:46 PM »
ban Ολο το team γιατι συγκαλυπτε τον cheater. thats all

Razmus

• 222 HERO!~
  • You will never walk alone..
« Reply #87 on: June 27, 2010, 11:09:22 PM »
gg re den asxoloume allo gt ksereis kai esi oti tora mou les mlkies gia to war mesa ka9isterisa alla ti na kanoume MIX legosastan kai ston server eixate name GAMIADES....an ego empena me name GamoTinManaSas i legete etsi to team mou kalitera na mn elega ti 9a ginotan....

Toulour

• DEMO UPLOADER!
  • just an iMmature
« Reply #88 on: June 27, 2010, 11:22:54 PM »
ela rasmus pes to min drepese,poso xronwn eisai?........................................................

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.