btw epeidh polla akousthkan aftos pou ftaiei gia tous 6th sense einai o leader tous pou evale ton cortex na paiksei , ta melh twn 6th de kalo tha tan prin anoiksoun to stoma tous kai poun traboukismous k mlkies na doun poios efthynete gia ton apoklismo tous kai na zhthsoun ta resta apo ekei , an epaikse kathara h oxi oute pou me noiazei de krinw afto , krinw to oti epaikse paikths pou htan banned permanent. Oute kataxrhsh eksousias egine oute tpte bourdologia pou lete sta prive.
paravhkate kati pou kserate oti tha epefere ton apoklismo sas, k h dikaiologia teleftaia stigmh ton phrame san mix ktl de stekei dioti 1on yphrxan 5 freelancers na epileksete, kai defteron an ontws de to kserate eseis, to ksere sigoura o leader sas.
Oson afora to community kai tous admins, an de goustarete mporeite na apexete, tpte me to zori paidia.
plaputas,
safestata kai kserw na syzhtw, enas axristos anthrwpos, h kalytera ena matso axristwn anthrwpwn de mporoun na ftiaksoun ena portal k na to treksoun , oute na kanoun events ktl oute na voh8ane otan exeis problhma. Apopsh sou proswpikh , synexise na thn exeis de thelw na sthn allaksw.
Ostoso mia symvoulh, vlepeis to dentro oxi to dasos, ti sxesh exei to agwnistiko thema? to an paiksate katahara k kala? me to an valate sto team paikth o opoios eixe permanent ban ? to opoio isoutai me koroidia twn admin k twn rest paiktwn ? sto cb to returning while banned yparxei , to idio k edw.
To an proswpika den hkseres , de mporw na sou pw an isxyei h oxi, an isxyei to mono pou mporw na sou pw einai na zhthseis ta resta apton leader sou pou einai o monos pou ferei efthynh gia oti egine shmera. To de ban apto IRC egine gia tous logous pou sou eipa kai gia to spam-flame pou 8a akolou8ouse :
[20:01] <AssVas|casa> 0-1
[20:01] <deuzx`uniQZje> ok
[20:01] <sixth`zynGa> reason?
[20:02] <sixth`zynGa> kl ok..WP an 8elete exoume records i otidipote allo 8elete
[20:02] <sixth`Psagmenos> den
[20:03] <sixth`zynGa> twra go cry
[20:03] <sixth`zynGa>
[20:03] <AssVas|casa> k zynga
[20:03] <AssVas|casa> an synexiseis
[20:03] <AssVas|casa> trws ban
[20:03] * Refuse^AirBNC is now known as Refuse^Airborne
[20:03] <sixth`rizje> bann
[20:03] <sixth`rizje> GOGOG
[20:03] <AssVas|casa> dioti eisai ypefthinos
[20:03] <sixth`rizje> BAN POULO
[20:03] <sixth`rizje> BAN BAN
[20:03] <sixth`tEO> ban zynga pls
[20:03] <zombie_at_lapto> mpan
[20:03] <sixth`rizje> BANANA\
[20:03] <sixth`zynGa> suni8ismeni antidrasi alla tespa..i don't give a damn.
[20:03] <AssVas|casa> opote to apotelesma 0-1 gia thn omada tou pancy
[20:03] <sixth`rizje> BAN TON KARIOLI
ta ban den einai monima kai ennoeite pws tha boresete na ksanapaiksete den eimai cobleksikos. To an to gnwrizate oi rest ths omadas gia to poios htan apthn allh einai kati pou lete eseis , mporei na xete dikio mporei oxi, to mono sigouro einai pws efthynh ferei o leader sas.-
p.s
p.s.:assvas prepei na se polu kotas gia na banareis atoma xwris na kaneis dialogo
p.s.2:banarete me ama de sas aresoun oi apopseis mou thx:)
1on dialogo me enan pou vrizei prive de kaneis, 2on me allon pou trollarei-flamarei pub chatroom k tou rixneis warning k einai leader ths omadas sou pali de kaneis. Eidika otan exeis na trekseis ena cup, to kotas ktl dikia sou apopsh , de me noiazei , otan tha kathese esy na trekseis cup ktl trexto opws thes, egw apth stigmh pou paravhkate san omada rule, o leader sas fer8hke sa 5xrono gia allh mia fora, de tha katsw na kouventiasw otidhpote pereterw ekeinh th stigmh pou trexw to event, telos. An de sas aresoun ta onc k to portal pou melos tous einai cobleksikoi admin kai kotes , mporeite na ftiaksete to diko sas H na pate allou . Apla mathete na ksexwrizete th pragmatikh aitia kai ton ypefthino.