Καλημερα!
Τι κανετε??Εγω παντως ειμαι μια χαρα
Οσον αφορα το χθεσινο που εγινε, εχω να ρωτισω καποια πραγματακια και θελω απαντησεις οπως θα απαντισω και εγω σε αυτα που γραψατε παραπανω.
Απαντησεις1.Ναι ξεραμε εξ'αρχης ποιος ειναι ο Psagmenos.
2.Τον JinaDa στο τεαμ τον εβαλα ΕΓΩ γιατι ηξερα πλεον τι καπνο φουμαρει (σε αντιθεση με εσας που εχετε μονο λογια του αερα οπως και κατι FAIL! videos στο YT τα οποια τα εχετε βαλει με MUSIC:ON στο ΥΤ και
ΟΧΙ me sound in game, γιατι αν τα βαλεις με ηχο θα δειτε τις βλακειες που εχετε κανει).
3.Το να απαντας Mr.ASSvas με ΒΑΝ στο IRC την ωρα που μιλαμε/γραφουμε ειναι ΖΩΩΔΗΣ αντιδραση και απολιτιστη.
Ερωτησεις1.Εχετε αποδειξεις οτι HACKAREI αυτος η γενικα το team μας?
2.Ειδατε να υπαρχει FLAME στο irc?Που μπηκατε και γραφατε βλακειες?
3.
Ostoso mia symvoulh, vlepeis to dentro oxi to dasos, ti sxesh exei to agwnistiko thema? to an paiksate katahara k kala? me to an valate sto team paikth o opoios eixe permanent ban ? to opoio isoutai me koroidia twn admin k twn rest paiktwn ? sto cb to returning while banned yparxei , to idio k edw.
To an proswpika den hkseres , de mporw na sou pw an isxyei h oxi, an isxyei to mono pou mporw na sou pw einai na zhthseis ta resta apton leader sou pou einai o monos pou ferei efthynh gia oti egine shmera. To de ban apto IRC egine gia tous logous pou sou eipa kai gia to spam-flame pou 8a akolou8ouse :
Επειδη ΕΣΥ εισαι κομπλεξικος και banαρεις οποιον γουσταρεις θα το υποστουν και οι αλλοι??Αυτο δειχνει το ποσο κομπλεξικος μπορει να εισαι, πραγματικα εισαι τοσο βλακας ρε.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΡΙΧΝΕ ΒΑΝ ΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Οσον αφορα τα αγωνιστικα GG στους DeuzX για την νικη στο ONC(θα ειμασταν μαζι τελικο κουκλαρες αλλα καποιοι που δεν εχουν αποδειξεις για οτι λενε μας αποκλεισανε χωρις λογο επειδη ειναι κομπλεξικοι και επειδη banαρουν οποιον θελουν).
ΥΓ: pancy soz4owned ρε 13-3.ahahahahahahaha πλκλΣ
It's OK to lose. Oπως λεει και ο φιλος μας ο Korze(ο οποιος ειναι hacker και αυτος ε?ahaha)
ΥΓ2: ολοι οσοι δεν εχετε να αποδειξετε για οτι λενε οι τυποι που ειναι πανω απο τα κεφαλια σας μην λετε βλακειες.Απλα παρτε ενα Μagnum
btw δεν αξιζει να χαραμισω αλλο τον χρονο μου απαντωντας στον καθε ενα που θα μπει να πει την βλακεια του..Οτι ειχα να πω το ειπα απο κει και περα αν εχετε καποια απαντηση σε αυτα που ρωταω, οκ.