kai 2on kalitera na mn eimai meros tu greek community kakws ekana reply se afto to forum as to dixna se enan anthrwpo mono na evgaze ta simperasmata tu xwris afta ta spam post pu xun pesei twra gt opios diavasei afto to topic tha diavasei to post mu ala tha dei kai ola afta ta comments kai distixws aftos pu tha to diavasei tha apefthinthei sta comments kai oxi sto kiriarxo thema pu meta apo olo afto to skato spam tha xei ksexasei ti diavaze
Mporei na exeis apolyto dikio k na xeis pesei mesa se osa les, mporei na nai plaka pou ekane, mporei otidhpote, to kserei monaxa o idios k o theos 100%.
kalytera otan parousiazeis kati , opws k genikotera sth zwh sou , na eisai pio adikeimenikos, me stoixeia xeiropiasta .
Kai gw p.x na paiksw pub se enan server k na anevasw xfire ss pou hackarw k meta na th vgalw, de tha mporeis na apodikseis oti ontws to ss einai travigmeno mesa apton server pou paixtike to paixnidi me ta onomata-paiktwn pou fainontai sto ss etc etc etc.
Prepei to ss na nai travigmeno apton client kai uploaded H mesw tou anticheat. Oi mones periptwseis pou exoun piastei cheaters kai exoun faei ban, einai katalathos score tables H guid status ss pou ginan veviasmena upload se cb/esl etc. apton haxora ton idio , ouk oliges fores.
To na sou apantane merikoi me xavale, H emesa-amesa na sou lene afto pou sou grapsa parapanw de tous kanei exthrous sou , oute adipathitikous, oute shmainei pws ola ta replies einai spam. To community pou les pws kalytera na mhn eisai meros tou ... de mporw egw h kanenas allos na sou pei fyge-meine ktl, afto tha to apofasiseis en telh esy, vash twn dikwn sou kritiriwn.
P.S Avoid Spam plz