Kai mono pou mpainete 222 me nicks "obvious obzn" kai arxidies fainetai ti stofa eiste.Vghkate apo to pou8ena me terastia glwssa.Eiste obvious kakoma8hmena kwlomwra aneksarthtou hlikias #care opoia ki an einai auth.Apo kei kai pera OBZNJEXZU or whatever, ama xairesai na pwnareis ston pub me tis paparies pou fainetai oti fortwneis eisai enas wannabe kai tipota allo.Parte xara me to na kanete tis malakioules sas ston pub h sth cb h otidhpote.To na pas se lan na paizeis me tous ypoloipous na einai oloi mia parea, na pate kai gia kamia mpyra, kana souvlaki de 8a to deite pote sth zwh sas.Oute 8a parete pote thn ikanopoihsh ths anagnwrisimothtas kai tou sevasmou. Sevasmou, oxi mono giati eisai paixtaras sto cod, all kai epeidh OXI MONO DEN EISAI M.A.L.A.K.A.S, alla kai ok atomo.Kai mh mou arxisete tis paparies typou "egw exw zwh pinw mpyreccCC"... oloi exoume.Edw milame gia to community tou cod. Tou opoiou apoteleite meros mias kai grafete sto forum kai petate eksypnades FACEPALMZZZZORZ~!~!EDIT: de milaw gia ton Hypzion
diavasa ola ta post pisteyw edw einai h ousia...
profanws endiaferese gia emena ke to team mu.ke to kolima su pio ine? to oti den su exun kani channel me name ''zerkes channel and friends''?make sense plz ke stamata na asxolise mazi mas fanboy