Τελικά, αυτόν τον καιρό που τρέχει το σύστημα με τα fast restart, έχω καταλάβει ότι δεν αποδίδει.
Π.χ. είμουνα στον server πολύ ώρα και έκανα τα fast restart με warning πάντα και στο 1ο round (το τι άκουγα βέβαια δεν λέγετε.....) και επί 5-6 maps που ήμουνα στο server, παρόλα τα rr, ένα άτομο έπαιρνε συνέχεια το scope (προσαρμοσμένα binds περιμένοντας το rr, καλό pc ίσως). Έκανα τις συστάσεις μου στο συγκεκριμένο άτομο να μοιράσει το scope και σε κανέναν άλλον και να μην το παίρνει ο ίδιος, αλλά αυτός έλεγε ότι είναι μέσα στα rules από την στιγμή που το παίρνει μετά από rr και δεν θέλει να το δώσει σε κανέναν. Αυτό πρέπει να έγινε στο σύνολο πάνω από 6 maps.
Άρα το rr, μάλλον δεν δουλεύει......
Εξάλλου, δεν θέλω να πιστεύω ότι γίναμε mini admins, γι' αυτό το σκοπό κυρίως (δλδ το fast restart)
Το θέμα είναι να κρατήσουμε τον server σε σωστή λειτουργία και να διατηρούμε την τάξη.
Αυτό που με εκνευρίζει ποιο πολύ εμένα προσωπικά μέσα στον server, είναι η πολυλογία μερικών και το ασταμάτητο spaming από binds.
Εκεί ρίχνω warnings και δεν διστάζω να kickαρω και για αρκετή ώρα μάλιστα, αυτούς που δεν συμμορφώνονται και συνεχίζουν....