Author Topic: Mini-admin spam thread  (Read 106266 times)

creator

• DV zombie
  • si or ne?
vale ton klefti stin kyvernhsh na sou di3ei tous allous kleftes cba
thats what im saying boy.

$!LeNt

• Klikadwros lvl1
  • DEMO UPLOADER!
  • *
  • "γνταμπίθκε ο γάιδαρος και μι σκαρνάρσε χάμω" ;)
χερ χερ χερ.ιιι..χερ χερ χερ.... πολλα καλικαντζαρακια εχουν ανεβει crazy level..χερ χερ χερ..ιιι...χερ χερ χερ
μην μιλάς πολύ εσύ γιατί μου φάνηκε οτι με μυρίστηκες σήμερα στη κροσσ!!! ;)

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
χερ χερ χερ, μη γαμάτε το topic plz, χερ χερ.

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
TRF Luffi mangec σε είδα ψάρι ><>
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
panagies me ti "logokrisia"
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

kartelakiaC

• DV zombie
DWSTE RCON STON SEXTA NA TA GAMISEI OLA ME TA HAXORIA KAI TA ZWA EKEI MESA RE! XOUNTA STON 222!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111

seXtas

• DEMO UPLOADER!
DWSTE RCON STON SEXTA NA TA GAMISEI OLA ME TA HAXORIA KAI TA ZWA EKEI MESA RE! XOUNTA STON 222!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111
se gamaw k xwris rcon.. kai to ksereis!
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

kartelakiaC

• DV zombie
σε γαμαω χωρις να σ'ακουμπαω, και το ξερεις!

seXtas

• DEMO UPLOADER!
hahaha mwri koufala..

loipon afou s auto to topic mporoume na spammaroume eleu8era exw na kanw 2 protaseis..
1o na kickaronte AYTOMATA (apo tous mini) osoi APODEDEIGMENA exoun fortwsei sto parel8on, etsi wste na epanel8ei i iremia ston 222
2o na EPANEL8EI to  friendly fire (i na mpei reflect)  wste n anevei to epipedo..

admin abuse

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
Το ff ήταν on για πολύ καιρό και απλά έπεφτε whine. Πλέον θα είναι και άλλος ένας τρόπος για grief και άλλο ένα reason για kicks. Προσωπικά μ' αρέσει, το ίδιο και στον Assva, αλλά αποδεδειγμένα it does more bad than good.

ApatEwnaS

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
2o na EPANEL8EI to  friendly fire (i na mpei reflect)  wste n anevei to epipedo..

[23:20]iMAGiNE .m0s':AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
Και το reflect έχει παρόμοια προβλήματα, άνετα griefάρεις κάποιον μπαίνοντας μπροστά του ή ψοφάς επειδή ο άλλος rushάρε στην tacnade σου. Και shared είχαμε, 50% dmg και 50% reflect, same shit.

seXtas

• DEMO UPLOADER!
δεκτα τα αντεπιχειρηματα αν και πιστευω οτι σε καποια θεματα (πλην της ανοδου του επιπεδου) θα υπηρχαν καλα αποτελεσματα, οπως καθυστερημενες nade (με ή χωρις εισαγωγικα), ανελεητο spam και wb (βλεπε παραθυρο citystreets και blue στην crash)..
δεν ειδα ομως να σχολιαζεται η 1η μου προταση.. ισως να μην την ανεπτυξα αρκετα ωστε να καταλαβετε τί ακριβως εννοω..
οπως ειπα στον τοπικ που εκανε ο pew σχετικα με τον κανιβαλισμο και τα βρισιδια στον 222 αποψη μου ειναι οτι ολα ξεκιναν απ την καχυποψια που διακατεχει την πλειοψηφια των παικτων στον σερβερ. καχυποψια οσον αφορα τα χαξ και τα τσιτ!
απο την αλλη πιστευω οτι οσοι εχουν μπει μεχρι τωρα στη διαδικασια να φορτωσουν (σε ενα Pub σερβερ) το εκαναν μονο και μονο για να αποκτησει μια αλφα αναγνωρισιμοτητα το name τους..
γι αυτους τους 2 λογους προτεινω να kickaronte αυτοματα ετσι ωστε να "αναγκαζοντε" να μπαινουν στον 222 με οτι να ναι names, πραγμα που καποια στιγμη ισως τους ξενερωσει και αποφασισουν να παιζουν ξεφορτωτοι (βλεπε volcom) προκειμενου να παιζουν με το real name τους!

dxtR

• Ranked Pubzorz!
Μπράβο Γιάννηηη!!!!!!!

seXtas

• DEMO UPLOADER!
Μπράβο Γιάννηηη!!!!!!!
ευχαριστω ΜΑΝΩΛΗ!!!