yparxei to spam oxi to troll kai i eironia kai to flame..den to xete varethei sinexeia kai sinexeia opoios kanei post na ton katakrinete kai na lete diafores malakies gia na vgeite oi OUAOU?ego ena aplo post ekana an theloun ta paidia na me valoun admin..tespa me sinxoreite pou sas kourazo den to sinexizo to thema..kali sinexeias tous ipoloipous..sinister signomi gia ton tropo mou
Τι σου φαίνεται τόσο παράξενο στο να σχολιάζουν το ποστ σου άτομα τα οποία διαφωνούν με το να αποκτήσεις admin rights;
pes mou eutheos den thelo dioti
το μοναδικο μεσο αποδειξης που εχω εγω και γενικως οσοι δεν πολυασχολουμαστε ειναι τα τοπικς εδω μεσα.. αρα γρηγορα γρηγορα εχουμε lupix, kavlonickola, zagor kai snoopy αλλα χωρις proofs ο τελευταιος!!
+elk, rmax, kai i parea tous
+ur bro -.-
Kataraxas erazz prosexe tous xaraktirismous pou xrisimopoieis gt next time tha to fas apo mena to ban.ta parapona gia ton erazz yparxoune edw kai meres apo arketous mesa kai eksw apo ton server, se proswpiko epipedo den exw kati me ton erazz -opote kala tha kaneis na mhn to gyrnas k esy sto proswpiko vrizontas me-.h alitheia einai oti eimouna inactive arketo kairo logo epagglmatikwn ypoxrewsewn k ta pragmata allaxane, gyrnontas akousa parapona gia arketous apo tous mini-admin gia ton tropo pou diaxeirisontai tis katastaseis mesa ston server!!!Gia ton erazz twra (mias k xthes eimouna paron) :1. mprosta mou egine rr ton server sto 2o round xwris kanena warning!!! ti kai an to eipane 1-2 atoma mesa ston server kane rr apo tin stigmi pou den egine thn wra pou eprepe UL kai pame gia to epomeno map. Me thn idia logiki ypirxane kai atoma mesa pou eipane no mhn kaneis rr klp. Enas mini-admin dld tha epireazetai apo thn apopsi tou kathe pekth entos tou server? An einai etsi kapoia stigmi tha sou poune kan ban kapoio k tha ton kaneis epidi eipane 2-3 oti hackarei (kako paradeigma gt idi kapoios allos mini-admin to ekane ayto to lathos, xwris record xwris tpt).2. den tithete thema sniper apo plevras mou gt pernw AK (to megalo) logo x9 practice tis teleytaies meres. 3. tithete thema sniper otan kaneis rr perneis k scope kai to exeis kai gia 2-3 map, mipws kanw lathos? To rr rule den mpike gia na dinei ises eykairies stous pektes pou den exoune kalo pc na pernoune sniper kai aytoi? esy loipon san mini-admin den prepei na to dwseis afou to xwrtases tosa map?4. san mini-admin pou eisai loipon thewreis oti ta "arxidia sou" varinane gemisane atsali? pws milas etsi mesa ston server? monimos xronia twra se anexontai oloi na tous vrizeis in game me tis gnwstes ekfraseis pou mono esy xrisimopoieis perissotero apo to kalhmera!!! poso tha synexisei ayto? pisteveis pws einai thema esC? ayth ta ekane ola? exw ss pou sou milane k tous les sks, sks zwo klp kai den ftanoune ola ayta arxizeis kai vrizeis kai thn esC....enas logos parapanw na thn sevesai einai gt eisai "mini-admin" k gt einai kopela!! Egw thn apopsi mou thn eipa kai to ksanalew oti exeis elipsi sevasmou kai poly kakos pires sta xeria sou tetoiou eidous exousia!!!! kai epidi oi anthrwpoi den allazoune edw tha eimaste gia na ksanasyzitame ta idia!!! etsi kai alliws me ayta pou kaneis mprosta sou tha me vreis.
kai btw kalo 9a htan na vgalete to drop scope, gt ola ta noobakia tou typou skieros perimenoun na pe9anei o scoper gia na tou paroun to scope