Author Topic: GReekLish  (Read 5158 times)

8aNoZzZ

• Ranked Pubzorz!
  • :)
GReekLish
« on: September 20, 2010, 05:40:59 PM »
Λοιπόν θα ήθελα  απλός να γράψω και να σας ποστάρω ότι δεν είναι καθόλου ωραίο να γράφουμε και να ΣΦΑΖΟΥΜΕ την ελληνική γλώσσα γράφοντας με σχόλια τύπου Greeklish,Emogrlish,Gaygrlish και τέτοια....Δεν λέω και εγώ έχω γράψει λέξεις τύπου "teloc" και παρα πολλές φορες Greeklish αλλα τα χρησιμοποιώ για να γράφω πιο γρήγορα σε site πιο "χαβαλεδιστικα" τύπου Facebook k.l.p...
Επίσης με τα ελληνικά διευκολύνουμε και τον εαυτό μας να είμαστε πιο πειστικοί στους άλλους γιατί κάποιος πιο πολλή θα προσέξει το περιποιημένο και προσεγμένο topic/comment παρα αυτού που γραφει "cu at lan re dernw manec k spernw t klraki s"
Τέλος θα ήθελα να πω κάτι και ας μην ακουστεί η γνώμη μου...Ότι θα ήταν πολλή καλύτερο και για το forum/site και για τα μέλοι του να γίνει κανόνας σε ορισμένα topics να γράφουνε μονο ελληνικά και όχι βλακείες...(Ντάξη π.χ στο  "Spam Here" ας γραφει ο καθένας με οποιον τρόπο θέλει...)
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

haxzor

• DV zombie
  • EPIC FAILURE!
Re: GReekLish
« Reply #1 on: September 20, 2010, 06:02:01 PM »
(Ντάξη π.χ στο  "Spam Here" ας γραφει ο καθένας με οποιον τρόπο θέλει...)
eλπίζw να σe eπeιcα φiλe mου..

8aNoZzZ

• Ranked Pubzorz!
« Reply #2 on: September 20, 2010, 06:04:51 PM »
:P Απλός το έγραψα στο Spam me Here  επειδή δεν ήξερα που να το γράψω,και μπορεί να μην είναι τόσο σοβαρό το topic μου

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #3 on: September 20, 2010, 06:09:25 PM »
Λοιπόν θα ήθελα  απλός να γράψω και να σας ποστάρω ότι δεν είναι καθόλου ωραίο να γράφουμε και να ΣΦΑΖΟΥΜΕ την ελληνική γλώσσα γράφοντας με σχόλια τύπου Greeklish,Emogrlish,Gaygrlish και τέτοια....Δεν λέω και εγώ έχω γράψει λέξεις τύπου "teloc" και παρα πολλές φορες Greeklish αλλα τα χρησιμοποιώ για να γράφω πιο γρήγορα σε site πιο "χαβαλεδιστικα" τύπου Facebook k.l.p...
Επίσης με τα ελληνικά διευκολύνουμε και τον εαυτό μας να είμαστε πιο πειστικοί στους άλλους γιατί κάποιος πιο πολλή θα προσέξει το περιποιημένο και προσεγμένο topic/comment παρα αυτού που γραφει "cu at lan re dernw manec k spernw t klraki s"
Τέλος θα ήθελα να πω κάτι και ας μην ακουστεί η γνώμη μου...Ότι θα ήταν πολλή καλύτερο και για το forum/site και για τα μέλοι του να γίνει κανόνας σε ορισμένα topics να γράφουνε μονο ελληνικά και όχι βλακείες...(Ντάξη π.χ στο  "Spam Here" ας γραφει ο καθένας με οποιον τρόπο θέλει...)
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Εχεις παρουσιασει μια ενδιαφερουσα εισηγηση, με δυο επιχειρηματα, ομως, που βρισκονται εξ ολοκληρου σε λαθος κατευθυνση. Βασικη αποδειξη αυτου ειναι οτι, αφενος, θελεις να παψει το community να σφαζει την ελληνικη γλωσσα ενω, παραλληλα, κανεις τουλαχιστον πεντε ορθογραφικα λαθη και παραλειπεις διψηφιο αριθμο σημειων στιξης μεσα σε δυο παραγραφους (δεν το υποδεικνυω ειρωνικα, i'm just making a point) και, αφετερου, ειτε εκλεινες το thread με τη φραση "cu at lan re dernw manec k spernw t klraki s" ειτε με την φραση "τλμ στο λαν ρε δερνω μανες και σπερνω το κλρακι σου" το ιδιο αποτελεσμα θα ειχε.

Εχει ξανασυζητηθει.
Η ελληνικη φρασεολογια μπορει να ειναι εξισου αποπροσανατολιστικη και το ελληνικο λεξιλογιο εξισου υβριστικο με αυτα οποιασδηποτε αλλης γλωσσας.
Τα ελληνικα γραμματα δεν διεγειρουν σεξουαλικα κανενα σοβαρο ατομο, ουτε υπερχειλιζουν τα μυαλα και τα βρακια μας απο περηφανια αμα γραφτει λαν αντι για lan.
Η γλωσσα ξεσκιζεται πιο πολυ με την φραση "α καλα τι κανοις ρε ησε ταιλυιος μαλακας", παρα με την φραση "a kala... ti kaneis re? eisai teleiws wonnabe?".

Συμφωνω με τη χρηση ελληνικων γιατι οποιαδηποτε γλωσσα δεν ειναι ευαναγνωστη οταν δεν επιστρατευει το δικο της αλφαβητο.
Εαν σου εγραφα τα παραπανω με greeklish δεν θα τα διαβαζε κανεις.
Ιφ αϊ γουερ του τρανσλεητ δι αμποουβ του ινγλις εντ ρεραϊτ δεμ ιν γκρικ καρακτερς, νοουαν γουντ αϊδερ.

Παντως, εχει λιγη πλακα το γεγονος οτι στεναχωριεσαι (οδυρεσαι με caps) για την σφαγη της γλωσσας, κανοντας τοσα λαθακια... xD
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

nazrat

• Ranked Pubzorz!
« Reply #4 on: September 20, 2010, 06:18:49 PM »
pano apo 8 la8i brika mono egw re sotiri  ;D ;D

chesteR!

• DV zombie
« Reply #5 on: September 20, 2010, 06:19:55 PM »
EGW RIMES SE PIA GLWSSA NA XWNW?
Hey dude,where's my KaR ?

8aNoZzZ

• Ranked Pubzorz!
« Reply #6 on: September 20, 2010, 06:22:54 PM »
Το ξέρω ότι έχω ξεχάσει πράγματα αλλα τα έχω κάνει λάθος :P ...αλλα ντάξει ότι μπόρεσα έκανα για αυτό άλλωστε το έβαλα και στο "Spam Μe Here" γιατί δεν ήξερα άμα ήταν ολόσωστο αυτό που έγραψα.... :/
Τελοσπάντων εγώ αυτό που ήθελα το είπα...My Bad που το έγραψα....sorry...

:)

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #7 on: September 20, 2010, 06:30:02 PM »
ΤΒΗ εχουν αρχισει να με ενοχλουν τα greeklish σε μεγαλα κειμενα. Μαλλον γερναω. Φανταζομαι οτι φταει που δεν εχουν ενα standard τροπο γραφης.

Αλλα, οπως ειπε ο stouhc, το τραγικο ειναι να βλεπεις ενα κειμενο, ειτε greeklish ειτε ελληνικα, γεματο ορθογραφικα και κυριως χωρις καθολου σημεια στιξης. Χωρια που γραφουνε, aka γραπτος λογος, σαν να μιλανε στο τηλεφωνο.

Massive

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #8 on: September 20, 2010, 07:54:19 PM »
Opote pedes kalitera parte tilefono kai peite auto pou thelete na peite, para na to grafete sto forum

Translation to greek -->

Οπότε παίδες καλύτερα πάρτε τηλέφωνο και πείτε αυτό που θέλεται να πείτε, παρά να το γράφετε στο φόρουμ.  O0 O0

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #9 on: September 20, 2010, 11:06:50 PM »
ΤΒΗ εχουν αρχισει να με ενοχλουν τα greeklish σε μεγαλα κειμενα. Μαλλον γερναω. Φανταζομαι οτι φταει που δεν εχουν ενα standard τροπο γραφης.

Εγώ που είμαι ήδη γέρος, δεν τα μπορώ καθόλου τα greeklish εκτός αν πρόκειται για κάτι πολύ σύντομο, πχ msn.

Massive

• DEMO UPLOADER!
« Reply #10 on: September 20, 2010, 11:08:40 PM »
Εγώ που είμαι ήδη γέρος.

Σιγά ρε dfk εντάξει είπαμε έχεις τα χρονάκια σου αλλά ακόμα γέρος δεν είσαι  :D

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #11 on: September 20, 2010, 11:40:20 PM »
Τα ελληνικα γραμματα δεν διεγειρουν σεξουαλικα κανενα σοβαρο ατομο, ουτε υπερχειλιζουν τα μυαλα και τα βρακια μας απο περηφανια αμα γραφτει λαν αντι για lan.

Εγώ να σου πω την αλήθεια διεγείρομαι σεξουαλικά λίγακι με τα post σου :) :D
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

Massive

• DEMO UPLOADER!
« Reply #12 on: September 21, 2010, 12:09:48 AM »
Εγώ να σου πω την αλήθεια διεγείρομαι σεξουαλικά λίγακι με τα post σου :) :D

Βασικά όλους μας, μας διεγείρουν τα μαλλία του κυρίου Νίκα ;D ;D

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #13 on: September 21, 2010, 01:19:25 AM »
 O0 O0 O0
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #14 on: September 21, 2010, 04:46:24 PM »
πέραση ο καραφλόπουλος
λοιπόν νομίζω πως είναι λογικό και θεμιτό ν' αρχίσουμε να μπανάρωμε όποιον και καθέναν γράφει με ξενικούς χαρακτήρας

ougk